Πως προστατεύεις τις εικόνες σου στο Internet

Προστασία εικόνας στο Internet
1kviews

Προστασία εικόνων στο Internet. Kάθε φωτογράφος και δημιουργός το θέλει. Πώς γίνεται; Υπάρχουν άμεσοι και πρακτικοί τρόποι να το κάνεις.

Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου συμμετείχα στην συζήτηση για τα θέματα της Πνευματικής Ιδιοκτησίας των Φωτορεπόρτερ και τα επιτρεπτά όρια του Φωτορεπορτάζ από το iMEdD μαζί με έμπειρους νομικούς και επαγγελματίες από τον χώρο του τύπου. Ανάμεσα στα άλλα, συζητήσαμε και το θέμα της προστασίας εικόνων.

Στην φωτογραφία βλέπετε την Χριστίνα Καλλιγιάννη, ( @christinaklgnn ) φωτογράφος, γενική συντονίστρια Athens Photo World η οποία συντόνισε την συζήτηση.

θέματα της Πνευματικής Ιδιοκτησίας των Φωτορεπόρτερ και τα επιτρεπτά όρια του Φωτορεπορταζ

Στην συζήτηση συμμετείχαν οι

  • Γιώργος Παπαθανασίου, Φωτορεπόρτερ, Πρόεδρος του “Φοίβου”
  • Ορέστης Σεφέρογλου, Φωτογράφος / Φωτορεπόρτερ
  • Σεραφείμ Τσούκος, Δικηγόρος, Νομικός Σύμβουλος “Φοίβου”
  • Φώτης Καραγιαννόπουλος, Δικηγόρος, Ειδικός Νομικός Σύμβουλος ΕΡΤ
  • Κωνσταντίνος Κορίκης, Digital Strategist

Πως προστατεύεις τις εικόνες σου στο Internet

Η ομιλία μαγνητοσκοπήθηκε αλλά θα δοθεί μόνο στους συμμετέχοντες Παρεμπιπτόντως η συμμετοχή ήταν δωρεάν.

Αν κάποιος θέλει λεπτομέρειες για άμεσους και πρακτικούς τρόπους που σας επιτρέπουν να προστατέψετε τις εικόνες σας στο internet και στα social media, μπορεί να συμπληρώσει τα στοιχεία του να του στείλω τα slides

Ίσως σε ενδιαφέρουν

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρει ο Κωνσταντίνος Κορίκης

Μάθε με τον Κορίκη

Είτε έχεις την δικιά σου επιχείρηση, είτε δουλεύεις για κάποιον άλλο, είτε απλά θες να έχεις την καλύτερη παρουσία σε Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, η απλά θες να μειώσεις τα κόστη σου σε διαφημίσεις Facebook ή Google ADS, μπορώ να σε βοηθήσω. Είμαι αυτή την στιγμή ο δάσκαλος με τις περισσότερες ώρες διδασκαλίας στην Ελλάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πάρε τον Κορίκη Σύμβουλο

Μπορώ να σε βοηθήσω να βγάλεις την εικόνα σου με τον σωστό τρόπο. Εχω συμβουλέψει Δημόσιους Οργανισμούς όπως το Ελληνικό Κτηματολόγιο, μεγάλες εταιρείες όπως τους SOS Ιατρούς, εταιρείες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης όπως την Advent Technologies, Εκδοτικούς Οίκους όπως τον Αρμό, και δεκάδες δικηγόρους, Γιατρούς και Οδοντιάτρους

ΘΕΛΩ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

Digital Ads PPC

Η ψηφιακή διαφήμιση είναι ο φθηνότερος και αποδοτικότερος τρόπος να πουλήσεις υπηρεσίες και προϊόντα. Έχω ξοδέψει εκατομμύρια € σε Facebook, Google, Twitter, Instagram και LinkedIn για πελάτες μου. Δίνω εγγύηση ότι θα πληρώνεις λιγότερο αν κάνεις ήδη διαφήμιση. Αν δεν κάνεις διαφήμιση ξέρεις πλέον ότι πρέπει να κάνεις. Μπορώ να αναλάβω τις διαφημίσεις σου απο το Α μέχρι το Ω. Σου εξασφαλίζω προκαταβολικά οτι θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Design a site

Αν δεν είσαι ευχαριστημένος με την ιστοσελίδα σου, έχω άσχημα νέα. Δυστυχώς μια ιστοσελίδα δεν διορθώνεται αλλά φτιάχνεται από την αρχή. Αναλαμβάνω ολοκληρωμένο σχεδιασμό ιστοσελίδων, δηλαδή ιστοσελίδα και περιεχόμενο με το «κλειδί στο χέρι». Θα σου παραδώσω μια ιστοσελίδα σχεδιαστικά ακριβώς όπως την θέλεις, με ταχύτητες που θα ξεπερνούν το 90 και με περιεχόμενο προσαρμοσμένο στο brand σου. Ο στόχος είναι η ιστοσελίδα να γίνει το βασικό εργαλείο πώλησης στην εταιρεία σου.

ΘΕΛΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ