Λένε για μένα

3.3kviews

Είμαι ο Κωνσταντίνος Κορίκης. Ασχολούμαι με το digital marketing. Ουσιαστικά σε βοηθώ να βγάλεις με τον καλύτερο τρόπο την εικόνα σου στο διαδίκτυο. Τα μαθήματα digital marketing που κάνω είναι τα καλύτερα που θα βρεις.

Είτε έχεις την δικιά σου επιχείρηση, είτε δουλεύεις για κάποιον άλλο, είτε απλά θες να έχεις την καλύτερη παρουσία σε Facebook,  TwitterInstagramLinkedIn, η απλά θες να μειώσεις τα κόστη σου σε διαφημίσεις  Facebook  ή Google ADS, μπορώ να σε βοηθήσω.

Έχω βοηθήσει εκατοντάδες άτομα και εταιρείες στο digital marketing. Δες ενδεικτικά τι λένε για μένα.

Τιμές Μαθημάτων Social Media

1 ΩΡΑ
40
Για συγκεκριμένες ερωτήσεις
  • Μικρή Επένδυση
  • Χαμηλότερη τιμή σε μαθήματα μέσω υπολογιστή
  • Αρχείο Μαθήματος σε Βίντεο
  • Απάντηση ερωτήσεων μετά το μάθημα

Mήπως τα μαθήματα Social Media σού φαίνονται ακριβά;

Φθηνά μαθήματα Social Media

30 € για μια ώρα, (που πάντα είναι περισσότερη) με ένα καθηγητή με 20 χρόνια εμπειρία, με εκατοντάδες μαθητές , με δεκάδες επιτυχημένες καμπάνιες μπορεί να φαίνονται ακριβά σε κάποιους.

Τα μαθήματα μου όμως ειναι τα πιο φθηνά FACE TO FACE Digital marketing online σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα.

Αντίστοιχα μαθήματα  Social Media αρχίζουν απο 45 €

Πού μπορώ να κάνω digital marketing σεμινάρια;

grafomixani anthropos

Σεμινάρια digital marketing μπορείς να κάνεις σε πολλά ιδιωτικά πανεπιστήμια και σχολές σε όλη την Ελλάδα. Μπορείς επίσης να παρακολουθήσεις online. Η εκπαιδευτική πλατφόρμα https://www.lynda.com/ έχει πολύ καλά με πληρωμή. Μπορείς να βρεις πολλά στο YouTube. Απλά επιλέγεις αυτά που έχουν τα περισσότερα views και τις καλύτερες κριτικές Τα δικά μου σεμινάρια με 30 € ή ώρα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σου είναι τα καλύτερα στην αγορά. Τηλεφώνησε στο 69 77 50 79 72 για λεπτομέρειες.

Πού μπορώ να κάνεις social media marketing σεμινάρια δωρεάν;

Μπορείς να βρεις πολύ καλά δωρεάν στο YouTube. Απλά επιλέγεις αυτά που έχουν τα περισσότερα views και τις καλύτερες κριτικές

Ποια είναι τα καλύτερα online σεμινάρια digital marketing;

Μαθήματα Social Media

Η εκπαιδευτική πλατφόρμα https://www.lynda.com/ έχει πολύ καλά με πληρωμή. Μπορείς να βρεις πολλά δωρεάν στο YouTube. Απλά επιλέγεις αυτά που έχουν τα περισσότερα views και τις καλύτερες κριτικές. Τα δικά μου σεμινάρια με 30 € ή ώρα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σου είναι τα καλύτερα στην αγορά. Τηλεφώνησε στο 69 77 50 79 72 για λεπτομέρειες.

Υπάρχουν μαθήματα Facebook;

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΩΡΑ

Μαθήματα Facebook μπορείς να κάνεις σε πολλά ιδιωτικά πανεπιστήμια και σχολές σε όλη την Ελλάδα. Μπορείς επίσης και να παρακολουθήσεις online. Η εκπαιδευτική πλατφόρμα https://www.lynda.com/ έχει πολύ καλά με πληρωμή. Μπορείς να βρεις επίσης αρκετά δωρεάν στο YouTube. Απλά επιλέγεις αυτά που έχουν τα περισσότερα views και τις καλύτερες κριτικές Τα δικά μου μαθήματα με 30 € ή ώρα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σου είναι τα καλύτερα στην αγορά. Τηλεφώνησε στο 69 77 50 79 72 για λεπτομέρειες.

Πού μπορώ να κάνω σεμινάρια social media;

Σεμινάρια social media μπορείς να κάνεις σε πολλά ιδιωτικά πανεπιστήμια και σχολές σε όλη την Ελλάδα. Μπορείς επίσης και να παρακολουθήσεις online. Η εκπαιδευτική πλατφόρμα https://www.lynda.com/ έχει πολύ καλά με πληρωμή. Μπορείς να βρεις πολύ καλά δωρεάν στο YouTube. Απλά επιλέγεις αυτά που έχουν τα περισσότερα views και τις καλύτερες κριτικές Τα δικά μου σεμινάρια με 30 € ή ώρα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σου είναι τα καλύτερα στην αγορά. Τηλεφώνησε στο 69 77 50 79 72 για λεπτομέρειες.

Πού μπορώ να κάνω σεμινάρια social media δωρεάν;

Αλλαγές Facebook

Μπορείς να βρεις πολύ καλά σεμινάρια δωρεάν στο YouTube. Απλά επιλέγεις αυτά που έχουν τα περισσότερα views και τις καλύτερες κριτικές. Τα δικά μου σεμινάρια με 30 € ή ώρα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σου είναι τα καλύτερα στην αγορά και στην τιμή που τα έχω είναι περίπου δωρεάν. Τηλεφώνησε στο 69 77 50 79 72 για λεπτομέρειες.

Πού μπορώ να κάνω μαθήματα social media δωρεάν;

Μπορείς να βρεις πολύ καλά σεμινάρια δωρεάν στο YouTube. Απλά επιλέγεις αυτά που έχουν τα περισσότερα views και τις καλύτερες κριτικές. Τα δικά μου σεμινάρια με 30 € ή ώρα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σου είναι τα καλύτερα στην αγορά και στην τιμή που τα έχω είναι περίπου δωρεάν. Τηλεφώνησε στο 69 77 50 79 72 για λεπτομέρειες.

Πού μπορώ να κάνω μαθήματα social media;

Μαθήματα Social Media μπορείς να κάνεις σε πολλά ιδιωτικά πανεπιστήμια και σχολές σε όλη την Ελλάδα. Μπορείς επίσης να παρακολουθήσεις online. Η εκπαιδευτική πλατφόρμα https://www.lynda.com/ έχει πολύ καλά με πληρωμή. Μπορείς να βρεις πολλά στο YouTube. Απλά επιλέγεις αυτά που έχουν τα περισσότερα views και τις καλύτερες κριτικές Τα δικά μου σεμινάρια με 30 € ή ώρα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σου είναι τα καλύτερα στην αγορά. Τηλεφώνησε στο 69 77 50 79 72 για λεπτομέρειες.