28 χρωματικοί συνδυασμοί για viral στα Social Media

χρωματικοί συνδυασμοί στα σοψιαλ media για viral
2.3kviews

Αν θέλεις να κάνεις viral αναρτήσεις στα social media τότε οι χρωματικοί συνδυασμοί θα πρέπει να ακολουθούν κάποιους κανόνες ή και όχι. 

Contents hide
1 28 χρωματικοί συνδυασμοί που θα απογειώσουν την επόμενη διαφήμισή σου

Η ανθρώπινη αντίληψη είναι προγραμματισμένη να παρατηρεί και να θαυμάζει την αρμονία. Από τον ήχο μιας μουσικής μέχρι τα χρώματα που μας περιβάλλουν.

Αν θέλεις να σε προσέξουν στα social media το πρώτο πράγμα που σε ενδιαφέρει είναι να κάνεις τους άλλους να σταματήσουν το σκρολάρισμα.

Ο χρόνος για να τραβήξεις την προσοχή είναι ελάχιστος. Γι’αυτό το σχέδιό σου θα πρέπει να ακολουθεί τις νόρμες των χρωμάτων και τους συνδυασμούς τους.

28 χρωματικοί συνδυασμοί που θα απογειώσουν την επόμενη διαφήμισή σου

1. Χρησιμοποίησε ουδέτερο φόντο για να αναδείξεις την ουσία

Οι χρωματικοί συνδυασμοί ακόμα κι όταν δεν είναι πολλοί, κρύβουν ένα μήνυμα. Στο παρακάτω παράδειγμα η εταιρεία Miro προσφέρει παραγωγικότητα σ’ένα επαγγελματικό περιβάλλον και βοηθά στο να επικεντρωθείς στην ουσία.

Το λευκό φόντο ενδείκνυται για ένα περιβάλλον χωρίς περισπασμούς και με αποδοτικότητα. Οι απαλοί τόνοι των βασικών χρωμάτων επιδιώκουν την εργονομία.

Στην φωτογραφία που βλέπεις οι χρωματικοί συνδυασμοί κίτρινο, μπλε και ροζ είναι ένας κλασικός τριαδικός συνδυασμός.

χρωματικοί συνδυασμοί - απαλοί τόνοι

2. Ανακάλυψε την δύναμη των ανάλογων συνδυασμών (σχημάτων)

Το σκούρο πράσινο, το γκρι και το μπλε του πάγου σε μεταφέρουν αυτομάτως στα βουνά χωρίς να χρειάζεται να δεις το γενικό πλαίσιο.

Το φόντο που θα επιλέξεις προσεχτικά υπάρχει εκεί μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσει την διαίσθησή σου: δηλαδή ότι υπέρ μιας αναζωογονητικής εμπειρίας.

Εδώ έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς γίνεται η χρήση του λευκού. Δεν υπάρχει λευκό per se σε αυτό το δημιουργικό. Αλλά μικρές πινελιές λευκού στο copy τα δένει όλα πολύ όμορφα χωρίς να καταντά η εικόνα παρωχυμένη.

Φαντάσου πώς θα έδειχνε η εικόνα αν το copy ήταν σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα.

χρωματικοί συνδυασμοί- αναλογικά χρώματα

3. Ενστερνίσου τα σκούρα χρώματα χωρίς να σε κράξουν…

…προσθέτοντας λίγο λευκό. Για ακόμα μία φορά το λευκό κάνει τα μαγικά του.

Σκούρο μπλε, σκουρο φούξια και μαύρο κατράμι σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν υπερβολικό. Αν και μεταξύ τους ταιριάζουν. Βάλε στο copy λευκό και ξαφνικά το σχέδιο γίνεται μοντέρνο και αποδεκτό.

σκούρα χρώματα για social media

4. Άσε μόνο μία απόχρωση να κυριαρχήσει

Εκτός από τα αναλογικά χρώματα μπορείς να δοκιμάσει αναλογικές αποχρώσεις ενός χρώματος. Μπορείς να παίξεις με τις εντάσεις δημιουργώντας την ψευδαίσθηση του βάθους.

Σε αυτό το μονοχρωματικό σχήμα το ζωηρό πράσινο είναι το μόνο χρώμα που θα προσέξεις στην αρχή. Και μάλλον θα είναι το μοναδικό χρώμα που οι άνθρωποι θα θυμούνται.

Παρόλα αυτά χωρίς τις άλλες εκδοχές του πράσινου το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο. Είναι σαν τις νότες στη μουσική που αν παιχτούν όλες μαζί και ακουστούν συγχορδία έχουν διαφορετικό αντίκτυπο.

Από την στιγμή που έχεις αποφασίσει ποιο θα είναι το πρωτεύον σου χρώμα που θα χρησιμοποιήσεις μπορείς να παίξεις με τους τόνους και τις σκιές. Άσε τις πολυπλοκότητες και τις πολυχρωμίες για αργότερα.

μονοχρωμία - social media

5. Κλασικοί χρωματικοί συνδυασμοί

Δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε το κλασικό κόκκινο, μαύρο, άσπρο όταν έχουμε να κάνουμε με τον καλύτερο συνδυασμό χρωμάτων.

Είναι μια προφανής επιλογή για την Coca-Cola δεδομένου ότι αυτά ήταν τα χρώματά της από πάντα.

Ακόμα και το ίδιο της το προϊόν έχει αυτή την μαυροκόκκινη απόχρωση. Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί που έχουν χρησιμοποιήσει επιτυχώς τον συγκεκριμένο συνδυασμό.

Ρίξτε μια ματιά στην KFC, στη LEGO, στη Vodafone ή στους The White Stripes.

6. Να βλέπεις με την γλώσσα

Το ξέρω ότι ακούγεται περίεργο αλλά περίμενε. Κανένα άλλο χρώμα, εκτός από το κόκκινο, δεν μπορεί να υποδηλώσει ένταση. Κι έτσι όπως φαίνεται, σε αυτή την διαφήμιση η ένταση υπογράφει τα προϊόντα.

Για να δούμε τι έχει κάνει η Wendy’s.

Τα προϊόντα της είναι κυρίως πορτοκαλί-καφέ. Αν και τα χρώματα αυτά δεν είναι και πολύ “γευστικά” ας δούμε την διαφημιστική πρόκληση.

Μπορείς είτε να περιμένεις την γλώσσα να”δει” και να αφήσεις το προϊόν να πουλάει από μόνο του ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον χρωματικό πίνακα. Το κόκκινο μας κάθεται καλά. Γιατί είναι ακριβώς αυτό που χαρακτηρίζει τη γεύση ενός burger.

Και με την χρήση του μπλε έρχεται η απόλυτη ισορροπία έναντι των ζεστών αποχρώσεων. Το μπλε, ως νερό που καθαρίζει το στόμα, έρχεται να συνοδεύσει την χρωματική παλέτα.

παλέτα χρωμάτων για γεύσεις

7. Βρες το “καθαριστικό” της παλέτας

Για να μπορείς να εκτιμήσεις τις διαφορετικές γεύσεις βρες κάτι το οποίο να είναι ουδέτερο με τις γεύσεις που έχεις επιλέξει. Είναι κάτι το οποίο συμβαίνει και στην ίδια τη γαστρονομία. Ένα light snack ανάμεσα στις μερίδες.

Οκ. Δεν λέω περισσότερα.

ουδέτερα χρώματα ανάμεσα στις γεύσεις

8. Χρωματικοί συνδυασμοί και κανονικότητα

Θα αγόραζες ποτέ ένα καφέ αυτοκίνητο; Ένα καφέ ψυγείο; Ακόμα κι ένα καφέ φαγητό είναι πρόκληση για να πουλήσεις. Οπότε πώς θα σταματήσεις κάποιον να σκρολάρει και να προσέξει ένα προϊόν σε αποχρώσεις του καφέ;

Η απάντηση είναι μία: δώστου να καταλάβει. Το καφέ από τη φύση του είναι προβληματικό. Αλλά αν χρησιμοποιηθεί με αγάπη και σεβασμό δεν θα οδηγήσει σε κανένα πρόβλημα. Μπορεί να μεταφραστεί ως κάτι ποιοτικό με αυτοπεποίθηση που θα κάνει ακόμα και το μεταλλικό γκρι να κλαίει.

Το μυστικό; Δώστου αρκετή ποσότητα λευκού για να μπορεί να ξεπροβάλει. Επίσης πρόσθεσε κάποιες χρυσές σκιές στο σχέδιο κι άσε τη δυναμική της αναλογικής των χρωμάτων να αναλάβει.

9. Χρησιμοποίησε φυσικούς τόνους για να αναδείξεις τους “πρωταγωνιστές”

Ενδεχομένως να μην έχει μιλήσει ποτέ κανείς τόσο πολύ για το καφέ. Σου υπόσχομαι ότι θα το ξεπεράσω.

Το εντυπωσιακό με αυτό το banner είναι ότι το καφέ αν και καταλαμβάνει τον περισσότερο χώρο δεν είναι αυτό που τραβάει την προσοχή.

Χρώματα όπως το καφέ, το γκρι κι άλλοι φυσικοί τόνοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να στρέψουν την προσοχή αλλού, σε πιο ζωηρά χρώματα. Όπως στον κλασσικό συνδυασμό κόκκινο-πράσινο.

Και πράγματι υπάρχει ένας ελέφαντας στο δωμάτιο.

Ας μη γελιόμαστε: το καφέ είναι ο άσχημος φίλος που κάνει την υπόλοιπη παρέα να φαίνεται γοητευτική.

φυσικοί τόνοι αναδεικνύουν ζωηρά χρώματα

10. Κάνε μια δήλωση με συμπληρωματικά χρώματα

Όπως είπα και νωρίτερα, τα ετερώνυμα έλκονται. Κι αν το κοινό σου ψάχνει να βρει έναν τρόπο για να σπάσει τη ρουτίνα του τότε τα συμπληρωματικά χρώματα είναι ένας τρόπος για να τραβήξεις την προσοχή.

Αυτή εδώ η διαφήμιση χρησιμοποιεί τους τόνους σε πλήρη κορεσμό σε σημείο που νιώθεις τη ζεστασιά της άμμου στα πόδια σου.

Ταυτόχρονα θα μπορούσαν να κάνουν κάτι αντίστοιχο και για την καμπάνια του χειμώνα διαφημίζοντας έναν χειμερινό προορισμό. Ένα ψυχρό μπλε για τον παράδεισο του σκι σε συνδυασμό με το πορτοκαλί που θα συμβολίζει την φωτιά μέσα στην καμπίνα.

Εναλλακτικά αν θέλεις να απευθυνθείς απευθείας στην επιθυμία της αλλαγής μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο δύο χρώματα εκ διαμέτρου αντίθετα.

συμπληρωματικά χρώματα

11. Βάλε ζωηρούς χρωματικούς συνδυασμούς

Μια ακόμη παραλλαγή του μπλε και του κίτρινου η οποία δεν διαφέρει και πολύ απ’το προηγούμενο παράδειγμα. Είναι το ίδιο λειτουργική για να μη πω εντυπωσιακή.

Και πάλι έχουμε να κάνουμε με την αντίθεση. Όχι όμως την αντίθεση μεταξύ ψυχρού και θερμού αλλά του απαλού και του έντονου. Εδώ να πούμε τι ωραία που τα copies αριστερά της εικόνας σε χρωματικό συνδυασμό κίτρινο-μαύρο αντιγράφουν την ίδια την εικόνα.

12. Ανακαλύψτε τη μητέρα των αντιθέσεων των χρωματικών συνδυασμών

Σε ό,τι αφορά τις αντιθέσεις το άσπρο και το μαύρο έχουν την ιδανική ένταση και συνάμα ισορροπία.

Η δύναμη της αντίθεσης είναι δύσκολο να περιγραφεί. Και γιατί να περιγραφεί άλλωστε;

Είναι πιο εύκολο να τραβήξεις μια φωτογραφία με το κινητό σου, να τη μετατρέψεις σε ασπρόμαυρη. Στη συνέχεια να βάλεις ένα watermark χρησιμοποιώντας τη φόρμουλα “επώνυμο+φωτογραφία” και να φτιάξεις μια σελίδα Facebook.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα οι ερασιτέχνες φωτογράφοι έχουν εκμεταλλευτεί αυτή τη σύντομη τεχνική το οποίο αποδεικνύει πόσο δύναμη έχει το ασπρόμαυρο και το γκρι που αναδεικνύει ακόμα και τους ασήμαντους.

Θα σου συνιστούσα να το χρησιμοποιείς με μέτρο.

αντιθέσεις και χρωματικοί συνδυασμοί

14. Η μονοχρωμία κινεί τα νήματα

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται ο απόλυτος συνδυασμός πολυχρωμίας είναι η μονοχρωμία. Κι αυτό γιατί η μονοχρωμία είναι πολύ πιο ευέλικτη απ’όσο μπορούμε να φανταστούμε. Δεν χρειάζεται να είναι άσπρο και μαύρο.

Αυτή η διαφήμιση μέσα στην απλότητά της είναι αποτελεσματική. Το μόνο που χρειάστηκε να γίνει ήταν να προσθέσουν πάνω από μια φωτογραφία ένα μονόχρωμο φίλτρο μπλε αντί για μαύρο. Η απλότητα του σχεδίου υπερθεματίζεται με την επιλογή του λευκού για το κομμάτι του copy.

μονοχρωμία για viral

14. Οι κανόνες των χρωματικών συνδυασμών υπάρχουν για να τους σπάμε

Αν γνωρίζεις όλους τους κανόνες τότε ξέρεις τον τρόπο για να τους σπάσεις. Ή τουλάχιστον να τους λυγίσεις για να δεις μέχρι πού μπορεί να φτάσουν.

Αυτό το λαδί πράσινο και το ζωντανό πορτοκαλί, για παράδειγμα, θα μπορούσε να περάσει ως κλασικός τριαδικός συνδυασμός χρωμάτων αν ο γραφίστας πρόσθετε και το μωβ.

Αλλά το σχέδιο δουλεύει μια χαρά και χωρίς το μωβ. Βασικά δουλεύει καλύτερα με τα δύο χρώματα. Εδώ ισχύει ο κανόνας “όσο το λιγότερο, τόσο το καλύτερο”.

Θέλω να θυμάστε ότι αυτοί οι χρωματικοί συνδυασμοί που σας αναφέρω ακολουθούν κάποιους κανόνες. Εσείς δεν χρειάζεται να τους ακολουθείτε πάντα.

διχρωμία ή πώς να σπας τους κανόνες στους συνδυασμούς χρωμάτων για viral

15. Επανάλαβε χρωματικά μοτίβα

Δεν χρειάζεται κάθε φορά να επαναφεύρεις τον τροχό. Για τα banner χρησιμοποίησε την ήδη την υπάρχουσα παλέτα χρωμάτων.

Το αποτέλεσμα θα είναι ομοιόμορφο και ευχάριστο στο μάτι.

επανάληψη χρωματικών συνδυασμών στα banner

16. Δοκίμασε τους παστέλ χρωματικούς συνδυασμούς

Αν βάλεις λίγο λευκό στα χρώματά σου θα δεις ότι ένα ολόκληρο κεφάλαιο της ψυχολογίας των χρωμάτων ανοίγεται μπροστά σου. Τα παστέλ χρώματα είναι καταπραϋντικά, ήρεμα, ρομαντικά και θυμίζουν αυτομάτως στον άνθρωπο τα καινούρια ξεκινήματα.

Γάμοι, Πάσχα και οτιδήποτε έχει να κάνει με άνοιξη καθώς και μωρά.

Η αναλογία της άνοιξης δεν είναι καθόλου τυχαία. Βγάζει νόημα.

Ποια χρώματα περιμένεις να δεις στο τέλος ενός γκρι του φθινόπωρου και του χειμώνα και πριν τα έντονα χρώματα του καλοκαιριού; Μα φυσικά τα παστέλ.

Βρες ποιο είναι το κατάλληλο χρώμα για το σχέδιό σου και μετά χρησιμοποίησε την παλέτα για να βρεις άλλα, συμπληρωματικά χρώματα.

παστέλ χρωματικοί συνδυασμοί για viral

17. Πρόσθεσε παστέλ τόνους για να τονιστεί η βασική απόχρωση

Τα παστέλ μπορούν να πρωταγωνιστήσουν αν και ο βασικός τους ρόλος είναι βοηθητικός. Εκεί μπορούν να δείξουν πόσο ευέλικτα είναι ως χρώματα.

Αν θέλεις να αναδείξεις ένα χρώμα αλλά μια ζωηρή αντίθεση σου φαίνεται έντονη και επιθετική για την καμπάνια σου τότε δοκίμασε να παίξεις με διαφορετικούς τόνους της ίδιας απόχρωσης.

Αν προσθέσεις λίγο λευκό τότε μπορείς να βρεις διάφορες χαριτωμένες παστέλ εκδοχές οι οποίες θα αναδείξουν το βασικό σου χρώμα έχοντας μια απαλή και ήρεμη ενέργεια.

18. Εξυγχρονίσου

Ποιος σου είπε ότι η χειμερινή σεζόν θα έπρεπε να αποτελείται μόνο από ψυχρούς τόνους; Αντιθέτως, αν όλοι ανταγωνιστές σου χρησιμοποιούν λίγο=πολύ τα ίδια χρώματα στις διαφημίσεις τους τότε μπορεί να ξεχωρίσεις κάνοντας το αντίθετο.

Το χιόνι δεν χρειάζεται να είναι πάντα λευκό και ο ουρανός δεν χρειάζεται να είναι πάντα μπλε και η διαφήμισή σου δεν χρειάζεται να ακολουθεί την πεπατημένη.

βάλε τα αντίθετα χρώματα από τον ανταγωνιστή σου για viral αναρτήσεις

19. Συγκέντρωσε τα στοιχεία της φύσης μέσα στους χρωματικούς συνδυασμούς

Αν θέλεις να υπογραμμίσεις την αξιοπιστία στη διαφήμισή σου τότε η οικειότητα είναι το κλειδί σου. Κι αν θέλεις οικειότητα τότε εμπνεύσου από τα χρώματα της φύσης.

Το παρακάτω παράδειγμα συνδυάζει αποχρώσεις της γης και του νερού και χαρίζει ένα χαλαρό αποτέλεσμα.

Θα το πίστευες ποτέ ότι το χρώμα της άμμου και το ανοιχτό μπλε ως χρωματικοί συνδυασμοί που θα έβλεπες στη φύση μια συννεφιασμένη μέρα θα εξυπηρετούσε με τόση τελειότητα ένα σχέδιο;

Τυχαίο; Δεν νομίζω.

φυσικοί χρωματικοί συνδυασμοί για viral

20. Απόφυγε τα κλισέ στους χρωματικούς συνδυασμούς – το ροζ δεν είναι η μόνη γυναικεία απόχρωση

Σίγουρα κάποια χρώματα έχουν κορεστεί. Για να μη σε πιάνει απελπισία προσπάθησε να το γυρίσεις υπέρ σου. Προσπάθησε να δείξεις σε όλους ότι για κάθε περίσταση υπάρχει ένας άλλος κόσμος χρωματικών συνδυασμών.

Μην ντρέπεσαι να δείξεις αντρικούς χρωματικούς τόνους σε μια αμιγώς γυναικεία διαφήμιση.

Το navy blue εδώ ταιριάζει πολύ με το ροζ της άμμου σε αυτή την διαφήμιση. Δεν στέκεται εμπόδιο στο μήνυμα. Τουναντίον.

το ροζ δεν είναι το μοναδικό γυναικείο χρώμα

21. Παίξε με τις αναλογίες στους χρωματικούς συνδυασμούς

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεσαι είναι να χρησιμοποιήσεις υπάρχον υλικό. Μη χαλάς χρόνο στο να κάνεις κάτι από την αρχή. Μπορείς να μεταμορφώσεις, για παράδειγμα, μια βαρετή φωτογραφία σε κάτι πιο εντυπωσιακό.

Καλύτερα να αποφεύγεις να έντονα χρώματα ως βάση του σχεδίου σου για να μπορείς να έχεις περισσότερο χώρο στις επιπρόσθετες χρωματικές σου επιλογές.

Οι αναλογίες στους χρωματικούς συνδυασμούς είναι το Α και το Ω για τέτοιου είδους σχέδια. Διαφορετικά το αποτέλεσμα μπορεί να φανεί φλύαρο.

αναλογίες στους χρωματικούς συνδυασμού για viral

22. Παίξε με τις αντιθέσεις

Είδαμε ήδη μερικά παραδείγματα στα οποία τα συμπληρωματικά χρώματα χρησιμοποιήθηκαν κατά κόρον.

Αλλά το μυστικό για τον σωστό χρωματικό συνδυασμό είναι να να τον χρησιμοποιείς με φειδώ.

Αν το φόντο σου είναι μονότονο τότε αξίζει να προσπαθήσεις να φέρεις μια ισορροπία χρησιμοποιώντας δυναμικά χρώματα.

αντιθέσεις στους χρωματικούς συνδυασμούς

23. Ξεχώρισε τα θερμά και τα ψυχρά χρώματα ανά λειτουργία

Οι χρωματικοί συνδυασμοί βρίσκονται εύκολα μέσω του χρωματικού πίνακα. Δεν χρειάζεται να αυτοσχεδιάζεις κάθε φορά από την στιγμή που έχεις τα χρώματα. Μπορείς με τα ίδια χρώματα που έχεις να αρχίσεις να επεξεργάζεσαι με μέθοδο το σχέδιό σου.

Σε αυτό το παράδειγμα οι θερμές αποχρώσεις δουλεύουν ως μοχλός για να αποσπάσουν την προσοχή. Ενώ οι πιο ψυχροί τόνοι αποκαλύπτουν τις πληροφορίες.

Στο φόντο εμφανίζονται πιο απαλές αποχρώσεις του σπέκτρουμ για καλύτερη ισορροπία.

θερμά και ψυχρά χρώματα ανά λειτουργία για viral αναρτήσεις

24. Χρησιμοποίησε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς

Οι χρωματικοί συνδυασμοί δεν χρειάζεται να ξεκινούν με ένα μόνο χρώμα.

Το LinkedIn χρησιμοποίησε το χρώμα της ταυτότητάς του μεζί με ένα συμπληρωματικό για την ταυτότητά του και μετά πρόσθεσε ένα απαλό ροζ για να δέσει “το γλυκό”.

διαφορετικοί χρωματικοί συνδυασμοί για viral

25. Θυμήσου: Κόκκινο = Πάθος

Το ξέρω ότι είσαι δημιουργικός και θέλεις να το δείχνεις με κάθε ευκαιρία αλλά μερικές φορές δεν είναι κακό να ακολουθείς την πεπατημένη. Για να μην παρεξηγηθώ εννοείται συνεχίζεις να δουλεύεις δημιουργικά.

Ακόμα και με τα πιο πολυφορεμένα χρώματα μπορείς να παίξεις με τις διαφορετικές αποχρώσεις και να φτιάξεις κάτι πρωτότυπο.

κόκκινο του πάθους

26. Βάλε λίγη ζεστασιά μέσα στους χρωματικούς συνδυασμούς

Το στοιχείο της έκπληξης είναι ο άσσος στο μανίκι σου. Δεν χρειάζεται βέβαια να το χρησιμοποιείς συνέχεια.

Κανένας δεν θα εκπλησσόταν στο τέλος αν το έκανες αυτό, έτσι δεν είναι ;

Είναι αρκετά απλό στην περίπτωση από κάτω. Ο σχεδιαστής αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αναλογικούς χρωματικούς συνδυασμούς για το banner αυτό ούτως ώστε να έχει κάποια συνοχή. Παρόλες τις ψυχρές αποχρώσεις του μπλε εξισορρόπησαν το αποτέλεσμα με κάποιους θερμούς τόνους.

Δεν είναι κάτι το οποίο βλέπεις κάθε μέρα αλλά σίγουρα έχει αποτέλεσμα.

θερμοί τόνο για να γίνεις viral

27. Άλλαξε μόνο την ένταση των τόνων στους χρωματικούς συνδυασμούς

Μερικές φορές αρκεί να μετακινήσεις την μπάρα με την ένταση λίγο πιο δεξιά ή αριστερά.

Αν τα αρχικά χρώματα ήταν τα σωστά και είχαν τις σωστές ισορροπίες οι πιθανότητες να φτιάξεις κάτι πρωτότυπο είναι υπέρ σου.

ένταση στους χρωματικούς συνδυασμούς για να γίνεις viral

28. Πρόσθεσε μια στάλα ζεστής απόχρωσης

Αν η ταυτότητα του brand σου είναι βασισμένη σε ψυχρό τόνο όπως τα Starbucks θα ήταν καλό να βρεις κάτι πιο ζεστό για να το αναδείξεις.

Αν το συμπληρωματικό χρώμα δεν σου λειτουργεί, κάτι το οποίο συμβαίνει συχνά, τότε θα μπορούσες να εμπνευστείς από το ίδιο το προϊόν.

Αυτός ο καπουτσίνο φαίνεται να είναι η τέλεια επιλογή παρόλο που το συμπληρωματικό του χρώμα είναι το ροζ που θα ήταν θεωρητικά σωστό.

Συμπέρασμα: να χρησιμοποιείς τον χρωματικό πίνακα κατά βούληση αλλά όχι πάντα. Δεν θα περάσεις από κάποια εξέταση. Κανένας δεν θα σε κρίνει.

ζεστή απόχρωση σ'ένα ψυχρό περιβάλλον για viral αναρτήσεις

Θες να μάθεις περισσότερα για τους χρωματικούς συνδυασμούς και για το πώς μπορείς να γίνεις viral;

Ο καλύτερος τρόπος να μάθεις περισσότερα είναι να κάνεις ατομικά μαθήματα μαζί μου.

Τι θα καταφέρεις με τα μαθήματα για Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Διαφημίσεις, Mάρκετινγκ και εργαλεία

μαθήματα social media
Μαθήματα Social Media απο 25 €
3 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν αρχίσουμε

Το κόστος για κάθε ώρα μαθήματος είναι 30 € + Φ.Π.Α.

Τα μαθήματα γίνονται μέσω της πλατφόρμας ZOOM.   Βλέπουμε ο ένας τον άλλο ταυτόχρονα , βλέπουμε τον  ίδιο υπολογιστή, και εφαρμογές κατά την διάρκεια του μαθήματος. Η διδασκαλία μαγνητοσκοπείται δωρεάν, και έχεις αρχείο με το τι είπαμε.

Για προαγορά 10 ωρών γίνεται έκπτωση 16 %

Mήπως τα μαθήματα σου φαίνονται ακριβά 

Φθηνά μαθήματα Social Media

30 € για μια ώρα, (που πάντα είναι περισσότερη) με ένα καθηγητή με 20 χρόνια εμπειρία, με εκατοντάδες μαθητές , με δεκάδες επιτυχημένες καμπάνιες μπορεί να φαίνονται ακριβά σε κάποιους.

Τα μαθήματα μου όμως ειναι τα πιο φθηνά FACE TO FACE Digital marketing online courses σε όλη την Ελλάδα.

Αντίστοιχα μαθήματα αρχίζουν απο 45 €

Τιμές Μαθημάτων Social Media

1 ΩΡΑ
30
Για συγκεκριμένες ερωτήσεις
  • Μικρή Επένδυση
  • Χαμηλότερη τιμή σε μαθήματα μέσω υπολογιστή
  • Αρχείο Μαθήματος σε Βίντεο
  • Απάντηση ερωτήσεων μετά το μάθημα

Ίσως σε ενδιαφέρουν

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρει ο Κωνσταντίνος Κορίκης

Μάθε με τον Κορίκη

Είτε έχεις την δικιά σου επιχείρηση, είτε δουλεύεις για κάποιον άλλο, είτε απλά θες να έχεις την καλύτερη παρουσία σε Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, η απλά θες να μειώσεις τα κόστη σου σε διαφημίσεις Facebook ή Google ADS, μπορώ να σε βοηθήσω. Είμαι αυτή την στιγμή ο δάσκαλος με τις περισσότερες ώρες διδασκαλίας στην Ελλάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πάρε τον Κορίκη Σύμβουλο

Μπορώ να σε βοηθήσω να βγάλεις την εικόνα σου με τον σωστό τρόπο. Εχω συμβουλέψει Δημόσιους Οργανισμούς όπως το Ελληνικό Κτηματολόγιο, μεγάλες εταιρείες όπως τους SOS Ιατρούς, εταιρείες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης όπως την Advent Technologies, Εκδοτικούς Οίκους όπως τον Αρμό, και δεκάδες δικηγόρους, Γιατρούς και Οδοντιάτρους

ΘΕΛΩ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

Digital Ads PPC

Η ψηφιακή διαφήμιση είναι ο φθηνότερος και αποδοτικότερος τρόπος να πουλήσεις υπηρεσίες και προϊόντα. Έχω ξοδέψει εκατομμύρια € σε Facebook, Google, Twitter, Instagram και LinkedIn για πελάτες μου. Δίνω εγγύηση ότι θα πληρώνεις λιγότερο αν κάνεις ήδη διαφήμιση. Αν δεν κάνεις διαφήμιση ξέρεις πλέον ότι πρέπει να κάνεις. Μπορώ να αναλάβω τις διαφημίσεις σου απο το Α μέχρι το Ω. Σου εξασφαλίζω προκαταβολικά οτι θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Design a site

Αν δεν είσαι ευχαριστημένος με την ιστοσελίδα σου, έχω άσχημα νέα. Δυστυχώς μια ιστοσελίδα δεν διορθώνεται αλλά φτιάχνεται από την αρχή. Αναλαμβάνω ολοκληρωμένο σχεδιασμό ιστοσελίδων, δηλαδή ιστοσελίδα και περιεχόμενο με το «κλειδί στο χέρι». Θα σου παραδώσω μια ιστοσελίδα σχεδιαστικά ακριβώς όπως την θέλεις, με ταχύτητες που θα ξεπερνούν το 90 και με περιεχόμενο προσαρμοσμένο στο brand σου. Ο στόχος είναι η ιστοσελίδα να γίνει το βασικό εργαλείο πώλησης στην εταιρεία σου.

ΘΕΛΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ