Εικόνες και βίντεο στα Social Media, τι πρέπει να ξέρεις για να τα κάνεις μόνος σου

eikones-viideo-social-media
5.4kviews

Ο κόσμος λιώνει στα Social Media

Contents hide

Στο χώρο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας τα Social Media έχουν γίνει  συνήθης πρακτική εδώ και καιρό.

Αυτό, βέβαια, δεν αποτελεί και μεγάλη έκπληξη, καθώς σύμφωνα με μια έρευνα της  Mediakix ο μέσος άνθρωπος παρά την οκτάωρη εργασιακή απασχόληση και την ανάλογη ανάπαυλα, ξοδεύει δύο ώρες περίπου καθημερινά στα κοινωνικά δίκτυα.

Χρήση Social Media

Το τοπίο των social media όμως αλλάζει δραματικά. Η οργανική απήχηση στο facebook έχει αρχίσει να φθίνει, προκαλώντας  ραγδαίες αλλαγές στο newsfeed. Το Twitter αγωνίζεται να διατηρήσει τους ενεργούς χρήστες του, το Instagram πειραματίζεται με πιο εκτενή βίντεο και το LinkedIn επενδύει σε οπτικό περιεχόμενο για να ανταγωνιστεί και αυτό τα άλλα μέσα.

Οργανική απήχηση

Με δεδομένες  τις ταχύτατες αλλαγές και τις μόνιμες  πλέον αναβαθμίσεις,  η ανάγκη για πρακτικές που θα εξασφαλίσουν στους χρήστες μια αξιοπρεπή παρουσία σε όλες αυτές τις πλατφόρμες καθίσταται πλέον επιτακτική.

Γιατί βίντεο και εικόνες

Αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά και να αφήσεις καλές εντυπώσεις σε αυτούς που σε ακολουθούν πρέπει να βεβαιωθείς  ότι μοιράζεσαι το σωστό περιεχόμενο, κυρίως βίντεο και εικόνα, στη σωστή πλατφόρμα και με τον σωστό τρόπο.

 1. Όταν οι άνθρωποι διαβάζουν ένα κείμενο χωρίς εικόνες θυμούνται μόνο το 10% των πληροφοριών τρεις ημέρες αργότερα.  Αν το κείμενο έχει εικόνες, οι χρήστες θυμούνται το 65% των πληροφοριών τρεις ημέρες αργότερα. Πηγή
 2. Οι μελέτες την κίνηση των οφθαλμών ενός αναγνώστη δείχνουν ότι οι αναγνώστες του Διαδικτύου δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στις εικόνες που μεταφέρουν πληροφορίες.
  Στην πραγματικότητα, όταν οι εικόνες είναι σχετικές, οι αναγνώστες περνούν περισσότερο χρόνο κοιτάζοντας τις εικόνες από ό, τι διαβάζουν κείμενο στη σελίδα. Πηγή
 3. Τα tweets με εικόνες λαμβάνουν 150% περισσότερα retweets από τα tweets χωρίς εικόνες.  Πηγή
 4. Σε μια ανάλυση πάνω από 1 εκατομμύριο άρθρα, το BuzzSumo διαπίστωσε ότι τα άρθρα με εικόνα κάθε 75-100 λέξεις έλαβαν διπλάσια shares από άρθρα με λιγότερες εικόνες. Πηγή
  shares-in-social-media
 5. Οι αναρτήσεις του Facebook με εικόνες παρουσιάζουν 3 φορές περισσότερη διάδραση  φορές από αυτές που δεν έχουν εικόνες.
  facebook-posts-with-pictures
 6. Περισσότεροι από 500 εκατομμύρια χρήστες του Facebook παρακολουθούν καθημερινά βίντεο στο Facebook. Πηγή
 7. H παγκόσμια κίνηση στο διαδίκτυο από τα βίντεο θα αποτελέσει το 82% των data έως το 2021.Πηγή

Οι καλύτερες πρακτικές εικόνας και βίντεο για το LinkedIn

Σκεφτείτε το κοινό σας

Το LinkedIn είναι το μεγαλύτερο επαγγελματικό δίκτυο του κόσμου με πάνω από 562 εκατομμύρια μέλη που συνεχώς αυξάνονται.

Παρόλο που απευθύνεται σε ένα μεγάλο κοινό επαγγελματιών αυτό δε σημαίνει πως θα έπρεπε να έχει αναγκαστικά και ένα αυστηρά επαγγελματικό περιεχόμενο.

Για να βεβαιωθείς πως οι σελίδες , τα προφίλ και τα άρθρα είναι ενδιαφέροντα για το κοινό σου, πρέπει να ξέρεις το κοινό σου πολύ καλά.

Αρέσει στο κοινό σου να δείχνεις στοιχεία της προσωπικότητάς σου;  Προτιμούν την επίσημη γλώσσα ή την γλώσσα που μιλάμε μεταξύ μας.
Ρίξτε μια ματιά στο στα στατιστικά  του  LinkedIn, για να δείτε σε τι είδους περιεχόμενο και μηνύματα «εμπλέκεται» το κοινό σας, ώστε να κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση.

LINKEDIN-STATISTICS

Το βίντεο είναι ευκαιρία

 LinkedIn Video

Το 2017 το LinkedIn πρόσθεσε τη δυνατότητα για τα μέλη  του να δημιουργούν και να μοιράζονται βίντεο.

Αυτή η καινούρια λειτουργία δίνει την ευκαιρία στους δημιουργούς , τους εκδότες και τις εταιρείες να επικοινωνούν καλύτερα με το κοινό τους. Επιπλέον, τα βίντεο του LinkedIn διαθέτουν τη λειτουργία του αυτόματου play, που δημιουργεί καλύτερες εντυπώσεις.

Όλα τα κινούμενα γραφικά πρέπει να κοινοποιούνται σαν βίντεο mp4 και όχι σαν GIFs .

Ποιος το εφαρμόζει σωστά;

Απλά ρίξτε μια ματιά σε μία από τις πιο πρόσφατες κοινοποιήσεις της GE. Τα βίντεό τους για τις νέες τουρμπίνες της εταιρείας  παίρνουν πολλά  likes και σχόλια σε λιγότερο από 24 ώρες.

Τα  βίντεο αξιοποιουν με το καλύτερο τρόπο και τις λεζάντες (captions) , για να εξασφαλίσoυν  ότι ακόμη και χωρίς τον ήχο, θα προσελκύσουν την προσοχή του κοινού που θα θελήσει να πάρει πληροφορίες από το βίντεο.

Οι σωστές αναλογίες κάνουν τους σωστούς φίλους ?

Το σημαντικότερο που πρέπει να προσέχετε για να είναι φαίνονται τα βίντεο και οι εικόνες σας με τις σωστές διαστάσεις, είναι να τα βάζετε στις σωστές αναλογίες και διαστάσεις.

 • Company Page Direct Uploads: 552 x 368
 • Image Previews From Link Posts: 436 x 228
 • Personal Page Direct Uploads: 1200 x 627
 • Personal Page Cover Photo: 646 x 220
 • Personal Page Image Previews From Link Posts: 520 x 272
 • Article Featured Image: 520 x 272
 • Article Cover Photo: 744 x 400
 • Video: 16:9 or 1:1Οι καλύτερες πρακτικές εικόνας και βίντεο για το LinkedIn

Οι καλύτερες πρακτικές εικόνας και βίντεο για το Twitter

Το 80% της επισκεψιμότητας στο Twitter προέρχεται από συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Ωστόσο, καλό θα ήταν να ελέγξετε τα δεδομένα στο Google, για να διαπιστώσετε αν η κύρια επισκεψιμότητά σας προέρχεται από κινητά ή desktop  Τα αποτελέσματα αυτής της μικρής έρευνας θα σας κάνουν να προσαρμόσετε τις εικόνες και βίντεο ανάλογα.

Εικόνες στο Twitter

Σκεφτείτε τον αριθμό των εικόνων που θέλετε να κοινοποιήσετε

Ανάλογα με τον αριθμό των εικόνων που ανεβάζετε και επισυνάπτετε σε ένα ποστ  και ανάλογα με τη συσκευή στην οποία πρόκειται να προβληθεί, το Twitter θα το εμφανίσει με διαφορετικό μέγεθος και layout. Για αυτό το λόγο είναι σημαντικό να θυμάστε πόσες εικόνες επιθυμείτε να μοιραστείτε και πώς αυτές  πρόκειται να εμφανιστούν στην οθόνη ενός κινητού ή ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, καθώς η διαφορά μεταξύ τους θα είναι εμφανής.

Απλά κοιτάξτε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από το Buffer που δείχνει πώς εμφανίζονται οι φωτογραφίες από κινητό και πώς από ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Εμφάνιση σε υπολογιστή

twitter-image-size-multiple

Εμφάνιση σε κινητό

twitter-image-size-multiple-mobile-1

Ξεχωρίστε με κάτι δημιουργικό

Υπάρχουν πολλά tweets που είναι κοινότοπα και θα μπορούσαν να γεμίσουν ολόκληρες σελίδες πολύτομου έργου. Βεβαιωθείτε πως το περιεχόμενό σας ξεχωρίζει για τις δημιουργικές εικόνες , τα γραφικά και τα βίντεο.

Για παράδειγμα, προσπαθήστε να φτιάξετε μια εικόνα  που θα αποτελεί το σήμα κατατεθέν σας,  και σε αυτή να προσθέτετε επιπλέον γραφικά για να κάνετε τη διαφορά και να προσελκύσετε τη μέγιστη δυνατή προσοχή.

design-template-twitter

Πρακτικό παράδειγμα κάποιου που το κάνει σωστά

H Wendy΄s  μια εταιρεία που ποστάρει ήδη έξυπνες ατάκες στη γλώσσα που χρησιμοποιούν οι πελάτες της και χρησιμοποιεί συνεχώς εικόνες και βίντεο. Δεν διστάζει να απαντήσει χιουμοριστικά ακόμα και σε ανταγωνιστές.

Wendys-Social-Image-Example

Οι σωστές αναλογίες κάνουν τους σωστούς φίλους ?

Διαστάσεις και αναλογίες στο Twitter

Εικόνες σε κινητό: 1200 x 675 (16:9)

Πολλαπλές εικόνες σε κινητό Upload

 • One Image, 2:1
 • Two Images, 7:8
 • Three Images, 7:8 & 4:7
 • Four Images, 2:1

Εικόνες σε σταθερό: 506 x 506 (1:1)

Πολλαπλές εικόνες σε σταθερό Upload

 • Two Images, 252 x 252 (1:1)
 • Three Images, 337 x 337 (1:1)
 • Four Images, 379 x 379 (1:1)

Video: 16:9 or 1:1

Οι καλύτερες πρακτικές εικόνας και βίντεο για το Facebook

Βίντεο

Προτιμήστε τα σύντομα και ευχάριστα βίντεο

facebook videos

Όλο και πιο πολλές εταιρείες δημιουργούν βίντεο για το facebook με αποτέλεσμα ο μέσος όρος διάρκειας να φτάνει τα 100 εκατομμύρια  σε ώρες.

Αν πάτε  στο δικό σας λογαριασμό, είναι πολύ πιθανόν να παρατηρήσετε πολλά που έχουν ξεχωρίσει. Την προσοχή σας μπορεί να τραβήξει κάποιο βίντεο μαγειρικής ή κάποιο βίντεο με τα τελευταία νέα της τεχνολογίας.

Για να δημιουργήσετε βίντεο με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, προσέξτε αυτά να έχουν χρονική διάρκεια από 60 έως 90 δευτερόλεπτα. Τα  βίντεο με την παραπάνω χρονική διάρκεια είναι από τα πιο δημοφιλή.

Facebook-Video-Interactions-Graph

Αναφορικά με τα βίντεο του Facebook, αξίζει να σημειωθεί πως το 85% των χρηστών τα παρακολουθούν χωρίς ήχο. Οποιαδήποτε αφήγηση ή άλλου είδους ήχος πιθανόν να μη φτάσει ποτέ στην πλειοψηφία του κοινού σας. Για να βεβαιωθείτε πως το μήνυμά σας  θα φτάσει στους θεατές σας με ήχο προσθέστε ενδιαφέρουσες λεζάντες ή υπότιτλους

Εικόνες

Συμβουλές

 • Μοιραστείτε εικόνες πραγματικών ανθρώπων
 • Εστίαση στα πρόσωπα
 • Χρησιμοποιήστε εικόνες από την καθημερινότητα της επιχείρησης σας και πραγματικά προϊόντα
 • Δοκιμάστε τις αναρτήσεις με carousel. Κάθε φορά που κάνετε μια ανάρτηση, στο κάτω μέρος θα εμφανίζονται οι διαθέσιμες εικόνες του link ή θα μπορείτε να ανεβάσετε τις δικές σας. Κάθε εικόνα συνδέεται με ένα link και με αυτό το τρόπο μπορείτε να ενσωματώσετε πολλαπλές εικόνες που θα συνδέσουν σε ξεχωριστά τμήματα της ιστοσελίδας σας, όπως ακριβώς γίνεται και με τις διαφημίσεις carousel. Οι ακόλουθοί σας έτσι  μπορούν να περιηγηθούν  ανάμεσα σε μια συλλογή από links και εικόνες και να επιλέξουν αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο.

Πρακτικό παράδειγμα κάποιου που το κάνει σωστά

Ένα κλασικό παράδειγμα ενός brand που δεν προβάλει τα μόνο τα προϊόντα του αλλά χρησιμοποιεί τις εικόνες σε carousel για να προβάλει τη συνεργασία του με τους Young Actors Project.

Οι σωστές αναλογίες κάνουν τους σωστούς φίλους και στο Facebook ?

Διαστάσεις και αναλογίες για σωστή εμφάνιση στο Facebook

 • Image Uploads: 476-wide
 • Vertical Uploads: 476 x 714
 • Video: 1:1 or 2:3
 • Image Previews From Link Post: 476 x 249
 • Carousel Images: 300 x 300
 • Cover Photo: 820 x 312
 • Link-less Image Ratio (Paid): 16:9 or 9:16
 • Linked Image Ratio (Paid): 1200 x 628
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε ένα λεπτομερέστατο infographic

Facebook Image Size Guide

Πατήστε στην εικόνα για να δείτε τον οδηγό

Οι καλύτερες πρακτικές εικόνας και βίντεο για το Instagram

Μην είστε κυριολεκτικά τετράγωνοι

Το instagram επιτρέπει την κοινοποίηση φωτογραφιών με διαστάσεις 1:1.  Ωστόσο, τελευταία επιτρέπεται  η κοινοποίηση φωτογραφικού περιεχομένου με οριζόντιο ή κάθετο άξονα. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε, όταν ανεβάζετε μια συνηθισμένη εικόνα στο instagram, αλλά και όταν ανεβάζετε instagram stories.  Για να μη νιώθετε την καταπιεστική ανάγκη να περιορίσετε τις φωτογραφίες σας σε αυτά τα τέλεια «αυστηρά» κουτιά, χρησιμοποιήστε τον προσανατολισμό και τις διαστάσεις που θεωρείτε εσείς πως ταιριάζουν περισσότερο στις φωτογραφίες που θέλετε να μοιραστείτε με τους άλλους.

Instagram-Image-Sizing

Τα διάφορα URLs και links δεν μπαίνουν στις αναρτήσεις του Instagram , όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα social. Για το λόγο αυτό πολλές εταιρείες προσθέτουν στο bio τους ένα URL , το οποίο ενημερώνουν με κάθε νέα τους καμπάνια.

Αυτή είναι μια καλή λύση, ωστόσο σαν διαδικασία απαιτεί περισσότερα βήματα και από το κοινό και από αυτούς που ασχολούνται με το μάρκετινγκ της εταιρείας.

Συμβουλές για βίντεο και εικόνες στο Instagram

Μελέτησε τις  10 πρακτικές συμβουλές επιτυχίας που έχω γράψει

Μην βάζεις μόνο μια εικόνα

Σε κάθε Instagram post που ανεβάζεις μπορείς να προσθέσεις μέχρι και 10 φωτογραφίες ή βίντεο. Αυτό αρέσει πολύ στους χρήστες και απογειώνει το engagement.

Instagram Stories

Δημιούργησε Instagram Stories

Τα Instagram Stories τα χρησιμοποιούν καθημερινά περισσότεροι από 250.000.000 Instagrammers και είναι ένας από τους πιο in τρόπους να προσεγγίσεις το κοινό σου, με εκπληκτικά αποτελέσματα στο engagement των χρηστών.

Τι είναι τα Instagram Stories

Tα Instagram stories, τα οποία είναι βίντεο ή φωτογραφίες που σχηματίζουν μια συλλογή ίσως και ιστορία με διάρκεια ζωής 24 ώρες

Μέσα από αυτά λογαριασμοί με πάνω από 10.000 followers μπορούν να συμπεριλάβουν ένα link στην κοινοποίησή τους, ώστε οι  χρήστες να το ακολουθήσουν. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στις σελίδες που θέλετε να προωθήσετε. Επιπρόσθετα, ο χρήστης δύναται να πατήσει επάνω στον σύνδεσμο που επισυνάπτεται χωρίς να χρειάζεται να φύγει από την εφαρμογή  του instagram .

instgram-stories-how-to-800x533

Πρακτικό παράδειγμα κάποιου που το κάνει σωστά

H Apple είναι ίσως ένα απο τα καλύτερα παραδείγματα χρήσης των stories

apple-instagram

Με μια σειρά απο συναρπαστικές ιστορίες, συγκεντρώνει εκατομμύρια views απλά  με video που έχουν γίνει απο το τηλέφωνο

Instagram-stories

Διαστάσεις για βίντεο και εικόνες στο Instagram

 • Square Image Upload: 1080 x 1080
 • Vertical Image Upload: 1080 x 1350
 • Horizontal Image Upload: 1080 x 566
 • Video: 1:1 or 2:3
 • Instagram Story: 1080 x 192

Τι εργαλεία προτείνω

Social-media-tools-1

Για μια μικρή εταιρεία η συμβουλή μου είναι το περιεχόμενο να παράγεται εσωτερικά. Το έχω διδάξει σε δεκάδες πελάτες. Ας δούμε 4 απο τα εργαλεία που προτείνω

Ένα καλό κινητό

sony_xperia_z2_camera_2

Ένα καλό smarthphone είναι απαραίτητο. Προσωπικά συνιστώ μόνο Apple ή Samsung Galaxy. Είναι μια επένδυση που πρέπει να κάνεις. Οι εταιρείες αυτές επενδύουν όχι μόνο στο hardware της κάμερας αλλά και στο Software που επεξεργάζεται τις φωτογραφίες.

Οι συμβουλές μου

 • Ο κανόνας των τρίτων: Διαχωρίστε την εικόνα σας οριζόντια ή κάθετα σε τρίτα και προσπαθήστε να τοποθετήσετε το θέμα ενδιαφέροντος σε μία από αυτές τις γραμμές.
 • Όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας: Μπορεί κάποιοι να ισχυρίζονται ότι το να αλλάζεις οπτική γωνία σε μια φωτογραφία φέρνει καλύτερο αποτέλεσμα. Ωστόσο αν δοκιμάζεις διαφορετικές γωνίες σε ένα πλάνο μπορείς να εντοπίσεις ευκολότερα από πού φαίνεται καλύτερο. Οπότε γονατίστε ανεβείτε στο πεζούλι αλλάξτε με κάθε δυνατό τρόπο οπτική γωνία, όσο περισσότερες δοκιμάσετε τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα.
 • Κρατήστε το τηλέφωνό σας σταθερό: Το να βλέπει κανείς κουνημένες φωτογραφίες από κινητό είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Πρέπει να εξασκηθείτε στο σωστό κράτημα του τηλεφώνου σας. Φυσικά πάντα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κι ένα τρίποδο. Επίσης, δοκιμάστε το burst mode όταν τραβάτε κινούμενα αντικείμενα, ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε την καλύτερη φωτογραφία από όσες τραβήχτηκαν.
 • Ζουμάρετε πλησιάζοντας: Βασικός κανόνας που πρέπει να θυμάστε είναι πως δεν πρέπει να κάνετε ζουμ στα smartphone. Αυτό είναι ίσως το πρώτο βήμα για να αποφύγετε να τραβήξετε μια κακή φωτογραφία στο κινητό σας. Εάν θέλετε ένα ζουμαρισμένο πλάνο το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι προσεγγίσετε το αντικείμενο που θέλετε να φωτογραφίσετε κινούμενοι προς αυτό.

Μια καλή τράπεζα φωτογραφιών

adobe-stock

Επενδύστε σε μια υπηρεσία που πουλά φωτογραφίες. Θα έχετε έτσι πάρα πολλές επιλογές σε δημιουργικό, υψηλή ποιότητα και τα δικαιώματα

Οι επιλογές είναι δύο:

 1. Adobe Stock  Αν δεν έχετε τα χρήματα, μπορείτε να κάνετε δοκιμαστική συνδρομή για ένα μήνα, τελείως δωρεάν, και να κατεβάσετε 40 φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Έχει τις περισσότερες και πιο ψαγμένες φωτογραφίες.
  adobe-stock-free
 2. BigStock Photos Συνήθως οι πελάτες μου αφού δοκιμάσουν την τράπεζα φωτογραφιών της Adobe, μετακινούνται στο Bigstock επί πληρωμή. Λιγότερο ψαγμένες φωτογραφίες αλλά καλύτερες τιμές
  bigstock-photos

Canva για εικόνες

Το Canva είναι ένα αρκετά δημοφιλές εργαλείο για να κάνεις εικόνες στις σωστές διαστάσεις και να προσθέσεις γράμματα, λεζάντες , χρώματα λογότυπα κλπ.Εύκολο στην χρήση, με πολλές επιλογές (π.χ. έτοιμα templates, διαστάσεις για ads, posts, infographics, icons και Illustrations).

100M+ designs έχουν δημιουργηθεί μέχρι στιγμής στην πλατφόρμα του Canva. To εργαλείο αυτό σου δίνει επίσης τη δυνατότητα να αναπτύξεις Design Skills μέσω του Design School. Στο Design School μπορείς να βρεις χρήσιμα άρθρα σχετικά με το Design, Content Marketing και το Branding. Σου δίνεται η δυνατότητα επίσης  να αγοράσεις premium εικόνες και γραφικά.

Είναι τελείως δωρεάν, αλλά πάντα προτείνω τη χρήση του Canva for Work με κόστος περίπου 10 € τον μήνα. Σου επιτρέπει να ανεβάζεις τα δικά σου γραφικά, να κάνεις brand kits, ακόμα και να σχεδιάζεις φυλλάδια και εξώφυλλα για εκτύπωση.

Elements

Animoto για video

To Animoto είναι το αγαπημένο μου εργαλείο για δημιουργία video. Κοστίζει μόνο 10 € τον μήνα. Μέσω του Animoto  μπορείς να μετατρέψεις  εικόνες ή βίντεο σε ολοκληρωμένα βιντεάκια με ιστορία, μουσική,  λεζάντες, λογότυπα που μπορείς να τα μοιραστείς και στο instagram και twitter

Το έχω συστήσει σε δεκάδες πελάτες μου. Ένας απο αυτούς είναι το Kinisis Progen. Δείτε πόσο καλά πήγε ένα απο τα video που έκαναν

Πώς λειτουργεί

Η διαδικασία δημιουργίας μιας ταινίας είναι ιδιαίτερα απλή. Στην αρχή επιλέγετε τις φωτογραφίες ή τα βίντεο που επιθυμείτε να εισάγετε στην ταινία σας και τα οποία θα εναλλάσσονται στην προβολή. Τα αρχεία αυτά μπορούν να βρίσκονται στον αποθηκευτικό χώρο του υπολογιστή σας, στη κάμερα της συσκευής σας αλλά και στους προσωπικούς σας λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα.Μπορείτε να αναδιατάξετε την παρουσίασή τους απλά σύροντας τα δεξιά ή αριστερά.

Στη συνέχεια επιλέγετε το στυλ παρουσίασης της ταινίας σας. Η εφαρμογή διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από έτοιμα στυλ για να διαμορφώσετε αναλόγως το βίντεο σας.

Μπορείτε να προσθέσετε μουσική στο βίντεο σας επιλέγοντας κάποιο έτοιμο κομμάτι από την εφαρμογή ή να ανεβάσετε το δικό σας. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε κείμενα-σχόλια σε κάθε καρέ της ταινίας σας.

Το τελικό αποτέλεσμα μπορείτε να το μοιραστείτε μέσω των διασημότερων κοινωνικών δικτύων ή να το αποθηκεύσετε σαν αρχείο βίντεο στη συσκευή σας.

Θες να μάθεις περισσότερα;

Ο καλύτερος τρόπος να μάθεις περισσότερα είναι να κάνεις ατομικά μαθήματα μαζί μου.

Μαθήματα Marketing

 

Λένε για μένα

λένε για μένα
λένε για μένα

Ίσως σε ενδιαφέρουν

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρει ο Κωνσταντίνος Κορίκης

Μάθε με τον Κορίκη

Είτε έχεις την δικιά σου επιχείρηση, είτε δουλεύεις για κάποιον άλλο, είτε απλά θες να έχεις την καλύτερη παρουσία σε Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, η απλά θες να μειώσεις τα κόστη σου σε διαφημίσεις Facebook ή Google ADS, μπορώ να σε βοηθήσω. Είμαι αυτή την στιγμή ο δάσκαλος με τις περισσότερες ώρες διδασκαλίας στην Ελλάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πάρε τον Κορίκη Σύμβουλο

Μπορώ να σε βοηθήσω να βγάλεις την εικόνα σου με τον σωστό τρόπο. Εχω συμβουλέψει Δημόσιους Οργανισμούς όπως το Ελληνικό Κτηματολόγιο, μεγάλες εταιρείες όπως τους SOS Ιατρούς, εταιρείες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης όπως την Advent Technologies, Εκδοτικούς Οίκους όπως τον Αρμό, και δεκάδες δικηγόρους, Γιατρούς και Οδοντιάτρους

ΘΕΛΩ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

Digital Ads PPC

Η ψηφιακή διαφήμιση είναι ο φθηνότερος και αποδοτικότερος τρόπος να πουλήσεις υπηρεσίες και προϊόντα. Έχω ξοδέψει εκατομμύρια € σε Facebook, Google, Twitter, Instagram και LinkedIn για πελάτες μου. Δίνω εγγύηση ότι θα πληρώνεις λιγότερο αν κάνεις ήδη διαφήμιση. Αν δεν κάνεις διαφήμιση ξέρεις πλέον ότι πρέπει να κάνεις. Μπορώ να αναλάβω τις διαφημίσεις σου απο το Α μέχρι το Ω. Σου εξασφαλίζω προκαταβολικά οτι θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Design a site

Αν δεν είσαι ευχαριστημένος με την ιστοσελίδα σου, έχω άσχημα νέα. Δυστυχώς μια ιστοσελίδα δεν διορθώνεται αλλά φτιάχνεται από την αρχή. Αναλαμβάνω ολοκληρωμένο σχεδιασμό ιστοσελίδων, δηλαδή ιστοσελίδα και περιεχόμενο με το «κλειδί στο χέρι». Θα σου παραδώσω μια ιστοσελίδα σχεδιαστικά ακριβώς όπως την θέλεις, με ταχύτητες που θα ξεπερνούν το 90 και με περιεχόμενο προσαρμοσμένο στο brand σου. Ο στόχος είναι η ιστοσελίδα να γίνει το βασικό εργαλείο πώλησης στην εταιρεία σου.

ΘΕΛΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ