8 βήματα για να σχεδιάσεις τη στρατηγική σου στα Social Media (updated)

SOCIAL-MEDIA-STRATEGY
2.7kviews

Στρατηγική στα Social Media

Contents hide

Τα Social Media δεν είναι τα posts. Είναι απλά άλλο ένα μέσο για να προβάλλεις το brand της εταιρείας σου. Για να γίνει με επιτυχία, πριν αρχίσεις θα πρέπει να έχεις καταλήξει στην στρατηγική που θα ακολουθήσεις.

109694617_280032643423245_1013848859461470414_nΚαι βέβαια η στρατηγική σου στα social Media, πρέπει να εναρμονίζεται πλήρως με την στρατηγική σου στο digital marketing. Αν θές να καταλάβεις το DIGITAL MARKETING, συνολικά, ρίξε μια ματιά στον πληρέστερο Ελληνικό Οδηγό που έχω βρεί.

Στρατηγική είναι η κατεύθυνση και το εύρος και είδος δραστηριοτήτων μιας επιχείρησης μακροπρό-θεσμα, η οποία εξασφαλίζει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την επιχείρηση, μέσω της διάταξης των πόρων της μέσα σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον, με στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες των αγορών και να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των βασικών ομάδων ενδιαφερομένων.

Το αποτέλεσμα της στρατηγικής σου θα είναι να απαντήσεις σε ερωτήματα όπως:

 • Πάνω σε ποια social media πρέπει να επενδύσεις, facebook, Instagram , Twitter κλπ
 • Πώς να διαχειριστείς ένα αρνητικό σχόλιο ή μια μίνι κρίση που έχει δημιουργηθεί από τους επισκέπτες-αναγνώστες κάτω από κάποιο post μας;
 • Πόσα χρήματα να ξοδέψεις
 • Τι είδους αναρτήσεις να βάλεις
 • Πως να επιλέξεις συνεργάτες
 • Πως θα κρίνεις την επιτυχία

Υπάρχουν 8 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να χαράξεις την στρατηγική σου και να εξασφαλίσεις έτσι όσο το δυνατόν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

Βήμα 1: Ορίστε στόχους για το μάρκετινγκ στα social media που να ευθυγραμμίζονται με τους επιχειρηματικούς σας στόχους

Όσο πιο συγκεκριμένη είναι η στρατηγική σας, τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι η εκτέλεση της.

social-media-metrics-compressor

Ορίστε SMART στόχους

Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας στρατηγικής μάρκετινγκ στα social media είναι να καθορίσετε τους βραχυπρόθεσμους και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Χωρίς στόχους, δεν έχετε τρόπο να μετρήσετε την επιτυχία (ROI) στα social media.

Κάθε στόχος σας θα πρέπει να είναι:

 • S: Specific (Συγκεκριμένος)
 • M: Measurable (Μετρήσιμος)
 • A: Attainable (Εφικτός)
 • R: Relevant (Σχετικός)
 • T: Time-bound (Χρονικά περιορισμένος)

Παρακολουθήστε και μετρήστε συγκεκριμένους δείκτες

Τα likes και τα retweets είναι ένας σχετικά ασήμαντος. Αντ ‘αυτού, επικεντρωθείτε σε στόχους, όπως η ανάπτυξη πελατολογίου, οι παραπομπές ιστοσελίδα και τα ποσοστά μετατροπής.

KPI SOCIAL MEDIA

Ίσως θελήσετε να παρακολουθείτε διαφορετικούς στόχους για διαφορετικά κανάλια ή ακόμα και διαφορετικές χρήσεις κάθε καναλιού.
Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιείτε πληρωμένες για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας, θα πρέπει όμως να μετρήσετε την απόκτηση πελατών και τη δέσμευση που επιφέρουν μόνο οι οργανικές σας αναρτήσεις στα social media.

Βεβαιωθείτε ότι ευθυγραμμίζετε τους στόχους σας για τα social media με τη γενική στρατηγική μάρκετινγκ που ακολουθείτε.

TO DO
Ξεκινήστε γράφοντας τουλάχιστον τρεις στόχους που έχετε στα social media

Βήμα 2: Μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε για το κοινό σας

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μάθεις ποιο είναι το κοινό σου και να το χωρίσεις σε διάφορες κατηγορίες για να του προσφέρεις καλύτερο και στενευμένο περιεχόμενο

Δημιουργία marketing personas

Γνωρίζοντας ποιο είναι το κοινό σας και τι θέλει να δει στα social media, θα εξασφαλίσετε τη δημιουργία περιεχομένου που θα αρέσει, θα σχολιαστεί και θα διαδοθεί από αυτούς. Αυτή η γνώση είναι επίσης κρίσιμη για τον προγραμματισμό του τρόπου με τον οποίο οι οπαδοί σας στα social media, θα γίνουν πελάτες για την επιχείρησή σας.

Τι είναι τα marketing personas

Δοκιμάστε να δημιουργήσετε περσόνες του κοινού. Για παράδειγμα, μια μάρκα λιανικής πώλησης μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικά πρόσωπα με βάση τα δημογραφικά στοιχεία, τα κίνητρα αγοράς, τους παράγοντες που τους απωθούν και τις συναισθηματικές ανάγκες κάθε τύπου πελάτη.

Παράδειγμα Marketing Personas

Συγκεντρώστε πληροφορίες από τον πραγματικό κόσμο

Μην κάνετε απλώς υποθέσεις.

Τα προγράμματα ανάλυσης social media μπορούν να σας παρέχουν μια πληθώρα πολύτιμων πληροφοριών σχετικά με το ποιοι είναι οι οπαδοί σας, που μένουν, ποιες γλώσσες μιλούν και πώς αλληλεπιδρούν με την επωνυμία σας στα social media. Αυτές οι γνώσεις σας επιτρέπουν να βελτιώσετε τη στρατηγική σας και να εστιάσετε καλύτερα στις διαφημίσεις σας στα social media.

To Jugnoo, μια υπηρεσία τύπου Uber για αυτοκίνητα-ταξί στην Ινδία, χρησιμοποίησε το Facebook Analytics για να μάθει ότι το 90% των χρηστών της εφαρμογής που συνέστησαν την υπηρεσία σε άλλους πελάτες ήταν μεταξύ 18 και 34 ετών, όπως και ότι το 65% των παραπάνω χρησιμοποιεί Android. Αξιοποίησαν αυτές τις πληροφορίες, κάνοντας πιο στοχευμένες τις διαφημίσεις τους, με αποτέλεσμα να πετύχουν 40% χαμηλότερο κόστος ανά χρήστη

Βήμα 3: Μελετήστε τε τους ανταγωνιστές σας

Κατά πάσα πιθανότητα οι ανταγωνιστές σας χρησιμοποιούν ήδη τα social media – αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μάθετε από όσα εκείνοι κάνουν ήδη.

Μελέτη Ανταγωνισμού

Μια ανάλυση του ανταγωνισμού σας επιτρέπει να καταλάβετε ποιοι είναι οι ανταγωνιστές και τι κάνουν καλά (ή τι όχι).
Θα αποκτήσετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του τι γίνεται αναμένεται στον κλάδο σας, η οποία θα σας βοηθήσει να ορίσετε καλύτερους στόχους για την δική σας επιχείρηση.

Η ανάλυση αυτή θα σας βοηθήσει επίσης να εντοπίσετε ευκαιρίες. Για παράδειγμα, ίσως ένας από τους ανταγωνιστές σας να κυριαρχεί στο Facebook, αλλά να μην έχει προσπαθήσει εξίσου στο Twitter ή το Instagram. Ίσως θελήσετε να εστιάσετε στα μέσα που το ακροατήριό σας δεν έχει αρκετή πληροφόρηση, αντί να προσπαθείτε να κερδίσετε fans ενός κυρίαρχου παίκτη.

Ξεκινήστε να παρακολουθείτε ενεργά και να κατανοείτε τα social media

Αυτός είναι ένας ακόμη τρόπος για να παρακολουθείτε τον ανταγωνισμό.

Καθώς παρακολουθείτε τους λογαριασμούς των ανταγωνιστών σας και τις συναφείς λέξεις-κλειδιά του κλάδου, ενδέχεται να παρατηρήσετε στρατηγικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο οι ανταγωνιστές χρησιμοποιούν τους κοινωνικούς τους λογαριασμούς. Ή μπορεί να εντοπίσετε μια συγκεκριμένη ανάρτηση ή καμπάνια που είναι πραγματικά επιτυχημένη – ή μια που “τα σπάει”.

Παρακολουθήστε αυτές τις πληροφορίες και χρησιμοποιήστε τις για να αξιολογήσετε τους δικούς σας στόχους και σχέδια.

Βήμα 4: Πραγματοποιήστε ένα τσεκαπ στα δικά σας social media

Η διεξαγωγή ενός ελέγχου θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε πόσο καλά λειτουργεί για εσάς ο τρόπος με τον οποίο τα χειρίζεστε την παρούσα περίοδο. Αξιολογήστε τις τρέχουσες προσπάθειές σας.

Έλεγχος Social Media

TO DO

Κάντε τον εαυτό σας τις ακόλουθες ερωτήσεις:

 • Τι λειτουργεί;
 • Τι δεν λειτουργεί;
 • Ποιος συνδέεται μαζί σας στα social;
 • Ποια social media χρησιμοποιούν καταναλωτές στην αγορά-στόχο σας;
 • Πώς συγκρίνεται η παρουσία σας στα social media με αυτήν των ανταγωνιστών σας;

Μόλις συγκεντρώσετε όλες αυτές τις πληροφορίες, θα έχετε ένα καλό σημείο εκκίνησης για να προγραμματίσετε τον τρόπο βελτίωσης των αποτελεσμάτων σας.

Ο έλεγχός αυτός θα πρέπει να σας δώσει μια σαφή εικόνα του σκοπού που εξυπηρετεί κάθε λογαριασμός σας στα social media. Αν ο σκοπός ενός λογαριασμού δεν είναι ξεκάθαρος, σκεφτείτε αν αξίζει να τον κρατήσετε. Μπορεί να είναι ένας  λογαριασμός που χρειάζεται απλώς μια στρατηγική ανακατεύθυνση ή μπορεί να είναι ένας ξεπερασμένος λογαριασμός που δεν αξίζει πλέον την προσοχή σας.

Για να αποφασίσετε, ρωτήστε τον εαυτό σας τα εξής:

 1. Είναι το ακροατήριό μου εδώ;
 2. Εάν ναι, πώς χρησιμοποιούν αυτή την πλατφόρμα;
 3. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτόν τον λογαριασμό για να βοηθήσω στην επίτευξη σημαντικών επιχειρηματικών στόχων;

Βήμα 5: Δημιουργήστε λογαριασμούς και βελτιώστε τα υφιστάμενα προφίλ

Αποφασίστε σε ποια δίκτυα θα εστιάσετε και στη συνέχεια, ρυθμίστε και βελτιστοποιήστε τους λογαριασμούς σας.

Καθώς αποφασίζετε ποια κανάλια θα χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει επίσης να ορίσετε τη στρατηγική σας για κάθε δίκτυο. Για παράδειγμα, μπορεί να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το Twitter για την εξυπηρέτηση πελατών, το Facebook για την απόκτηση νέων και το Instagram για την εμπλοκή των υπαρχόντων.

TO DO
Γράψτε τον συγκεκριμένο στόχο που εξυπηρετεί ο λογαριασμός σας σε κάθε κοινωνικό δίκτυο. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να αποφασίσετε ότι:
 • Το Facebook είναι το καλύτερο μέσο για την απόκτηση νέων πελατών μέσω πληρωμένης διαφήμισης.
 • Το Instagram είναι το σημείο όπου χτίζετε με τους υφιστάμενους πελάτες την προτίμηση για τη μάρκα σας.
 • Το Twitter είναι εκεί όπου θα ασχολείστε με τον Τύπο
 • Το LinkedIn είναι εκεί όπου θα μπορείτε να προσελκύσετε νέα ταλέντα.
 • Το YouTube είναι εκεί που θα υποστηρίζετε τους υπάρχοντες πελάτες με εκπαιδευτικό περιεχόμενο και βίντεο βοήθειας.

Ρυθμίστε (και βελτιστοποιήστε) τους λογαριασμούς σας

Βελτίωση Social Media

Αφού αποφασίσετε σε ποια δίκτυα θα εστιάσετε, στη συνέχεια θα πρέπει να δημιουργήσετε τα προφίλ σας ή να βελτιώσετε τα υπάρχοντα προφίλ ώστε να ευθυγραμμιστούν με το στρατηγικό σας σχέδιο.

Κάποιες γενικές οδηγίες: Bεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία του προφίλ, χρησιμοποιήστε τις λέξεις-κλειδιά που θα χρησιμοποιήσουν οι χρήστες για την αναζήτηση της επιχείρησής σας και χρησιμοποιήστε εικόνες με το σωστό μέγεθος για κάθε δίκτυο.

Βήμα 6: Βρείτε έμπνευση

Ενώ είναι σημαντικό η επωνυμία σας να είναι διακριτική και μοναδική, μπορείτε ακόμη να αντλήσετε έμπνευση από άλλες επιχειρήσεις με εξαιρετική παρουσία στα social.

Ιστορίες επιτυχίας

Όλα τα κοινωνικά δίκτυα παρουσιάζουν ιστορίες επιτυχίας, στις οποίες υπογραμμίζεται ο τρόπος με τον οποίο τα εμπορικά σήματα χρησιμοποιούν αποτελεσματικά τα εργαλεία τους.
Για παράδειγμα, ρίξτε μια ματιά στις ιστορίες επιχειρηματικής επιτυχίας του Facebook. Αυτές οι περιπτωσιολογικές μελέτες προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις που μπορείτε να εφαρμόσετε στους δικούς σας στόχους για κάθε κοινωνικό δίκτυο.

Βραβευμένοι λογαριασμοί και καμπάνιες

Για παραδείγματα εταιρειών που είναι κυρίαρχες στο παιχνίδι των social media, δείτε τους νικητές των βραβείων The Facebook Awards ή των The Shorty Awards.

Βήμα 7: Δημιουργήστε ένα ημερολόγιο περιεχομένου για τα social media

Η ανάρτηση εξαιρετικού περιεχομένου είναι φυσικά απαραίτητη. Όμως είναι εξίσου σημαντικό να έχετε ένα σχέδιο για το πότε θα μοιραστείτε το περιεχόμενο προκειμένου να έχετε το μέγιστο αντίκτυπο.

Δημιουργήστε ένα πρόγραμμα δημοσιεύσεων

Το ημερολόγιο περιεχομένου social media περιέχει τις ημερομηνίες και τις ώρες κατά τις οποίες θα δημοσιεύσετε διάφορους τύπους περιεχομένου σε κάθε κανάλι. Είναι το τέλειο μέρος για να προγραμματίσετε όλες τις δραστηριότητες σας στα social media – από εικόνες και κοινοποίηση συνδέσμων, μέχρι αναρτήσεις ιστολογίου και βίντεο.

Το ημερολόγιό σας διασφαλίζει ότι οι αναρτήσεις σας κατανέμονται κατάλληλα και δημοσιεύονται στις βέλτιστες ώρες. Θα πρέπει να περιλαμβάνει τόσο τις καθημερινές αναρτήσεις σας όσο και το περιεχόμενό για καμπάνιες που σχεδιάζετε στα social media.

Σχεδιάστε το μείγμα περιεχομένου σας

Βεβαιωθείτε ότι το ημερολόγιό σας αντικατοπτρίζει τη δήλωση αποστολής που έχετε καθορίσει για το προφίλ σας σε κάθε ξεχωριστό social media, έτσι ώστε οτιδήποτε δημοσιεύετε να συμβάλλει στην υποστήριξη των επιχειρηματικών σας στόχων. Για παράδειγμα, μπορεί να αποφασίσετε ότι:

 • Το 50% του περιεχομένου θα πρέπει να οδηγεί την κυκλοφορία πίσω στην ιστοσελίδα
 • Το 25% του περιεχομένου θα προέρχεται από άλλες πηγές
 • Το 20% του περιεχομένου θα υποστηρίζει επιχειρηματικούς στόχους (πωλήσεις, δημιουργία προβαδίσματος, και άλλα)
 • Το 5% του περιεχομένου θα αφορά τους υπαλλήλους και την εταιρική σας κουλτούρα

Η καταχώρηση αυτών των διαφορετικών τύπων περιεχομένου στο ημερολόγιο περιεχομένου θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε τη διατήρηση την αναλογίας που έχετε προγραμματίσει.

Αν ξεκινάτε από το μηδέν και δεν είστε σίγουροι για τους τύπους περιεχομένου που θέλετε να δημοσιεύσετε, δοκιμάστε τον κανόνα 80-20:

 • Το 80% των δημοσιεύσεών σας θα πρέπει να ενημερώνει, να εκπαιδεύει ή να ψυχαγωγεί το κοινό σας
 • Το 20% μπορεί να προωθεί άμεσα την επωνυμία σας

Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε τον κανόνα των κοινωνικών μέσων των τρίτων:

 • Το ένα τρίτο του κοινωνικού σας περιεχομένου προωθεί την επιχείρησή σας, στρέφει τους αναγνώστες προς εσάς και δημιουργεί κέρδη
 • Το ένα τρίτο του κοινωνικού σας περιεχομένου μοιράζεται ιδέες και ιστορίες από τους πρωτοπόρους σκέψης στον κλάδο σας ή τις επιχειρήσεις με παρόμοια νοοτροπία
 • Το ένα τρίτο του κοινωνικού σας περιεχομένου περιλαμβάνει προσωπική αλληλεπίδραση με το κοινό σας

Βήμα 8: Δοκιμάστε, αξιολογήστε και προσαρμόστε τη στρατηγική σας

Η στρατηγική που ακολουθείτε στα social media είναι ένα πολύ σημαντικό χαρτί για την επιχείρησή σας και δεν μπορείτε να θεωρείτε ότι θα καταλήξετε στην κατάλληλη με την πρώτη προσπάθεια.

Καθώς αρχίζετε να εφαρμόζετε το σχέδιο σας και να παρακολουθείτε τα αποτελέσματά του, ίσως διαπιστώσετε ότι ορισμένες στρατηγικές δεν λειτουργούν όπως και εσείς περιμένατε, ενώ άλλες είναι ακόμα πιο αποτελεσματικές από το αναμενόμενο.

Επαναξιολογήστε, δοκιμάστε και επαναλάβετε ξανά και ξανά

Όταν τα δεδομένα αρχίσουν να εισέρχονται, χρησιμοποιήστε τα για την τακτική επαναξιολόγηση της στρατηγικής σας. Μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να συγκρίνετε διαφορετικές αναρτήσεις, καμπάνιες και στρατηγικές μεταξύ τους. Η συνεχής δοκιμή σας επιτρέπει να κατανοήσετε τι λειτουργεί και τι όχι, ώστε να μπορείτε να βελτιώσετε τη στρατηγική σας σε πραγματικό χρόνο.

Οι έρευνες είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε πόσο αποτελεσματικά λειτουργεί η στρατηγική σας. Ζητήστε από τους ακόλουθους σας στα social media, τις επαφές σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τους επισκέπτες του ιστοτόπου σας, αν ανταποκρίνεστε στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους στα social media. Μπορείτε ακόμη να τους ρωτήσετε τι θα ήθελαν να βλέπουν περισσότερο – και στη συνέχεια βεβαιωθείτε ότι θα κάνετε πράξη όλα όσα σας απάντησαν.

Τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα στα social media. Νέα δίκτυα εμφανίζονται, τη στιγμή που άλλα υφίστανται σημαντικές δημογραφικές μετατοπίσεις. Η επιχείρηση σας θα περάσει και αυτή περιόδους αλλαγής. Όλα αυτά σημαίνουν ότι η στρατηγική σας στα social media θα πρέπει να είναι ένα ζωντανό στοιχείο που θα πρέπει να εξετάζετε τακτικά και να προσαρμόζετε όπως κρίνετε ότι είναι απαραίτητο. Ανατρέξτε συχνά σε αυτή για να μένετε στο σωστό δρόμο, αλλά μην φοβάστε να κάνετε αλλαγές, προκειμένου να αντικατοπτρίζει καλύτερα νέους στόχους, εργαλεία ή σχέδια.

Όταν ενημερώνετε την κοινωνική σας στρατηγική, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει όλα τα μέλη της ομάδα σας, ώστε να μπορέσουν να συνεργαστούν και να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αξιοποιήσει στο έπακρο τους λογαριασμούς της στα social media.

Θες να μάθεις περισσότερα για την Στρατηγική στα Social Media;

Ο καλύτερος τρόπος να μάθεις περισσότερα είναι να κάνεις ατομικά μαθήματα μαζί μου.

Τι θα καταφέρεις με τα μαθήματα για Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Διαφημίσεις, Mάρκετινγκ και εργαλεία

μαθήματα social media

Μαθήματα Social Media απο 25 €

3 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν αρχίσουμε

Το κόστος για κάθε ώρα μαθήματος είναι 30 € + Φ.Π.Α.

Τα μαθήματα γίνονται μέσω της πλατφόρμας ZOOM.   Βλέπουμε ο ένας τον άλλο ταυτόχρονα , βλέπουμε τον  ίδιο υπολογιστή, και εφαρμογές κατά την διάρκεια του μαθήματος. Η διδασκαλία μαγνητοσκοπείται δωρεάν, και έχεις αρχείο με το τι είπαμε.

Για προαγορά 10 ωρών γίνεται έκπτωση 16 %

Mήπως τα μαθήματα σου φαίνονται ακριβά 

Φθηνά μαθήματα Social Media

30 € για μια ώρα, (που πάντα είναι περισσότερη) με ένα καθηγητή με 20 χρόνια εμπειρία, με εκατοντάδες μαθητές , με δεκάδες επιτυχημένες καμπάνιες μπορεί να φαίνονται ακριβά σε κάποιους.

Τα μαθήματα μου όμως ειναι τα πιο φθηνά FACE TO FACE Digital marketing online courses σε όλη την Ελλάδα.

Αντίστοιχα μαθήματα αρχίζουν απο 45 €

Τιμές Μαθημάτων Social Media

1 ΩΡΑ
30
Για συγκεκριμένες ερωτήσεις
 • Μικρή Επένδυση
 • Χαμηλότερη τιμή σε μαθήματα μέσω υπολογιστή
 • Αρχείο Μαθήματος σε Βίντεο
 • Απάντηση ερωτήσεων μετά το μάθημα

Ίσως σε ενδιαφέρουν

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρει ο Κωνσταντίνος Κορίκης

Μάθε με τον Κορίκη

Είτε έχεις την δικιά σου επιχείρηση, είτε δουλεύεις για κάποιον άλλο, είτε απλά θες να έχεις την καλύτερη παρουσία σε Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, η απλά θες να μειώσεις τα κόστη σου σε διαφημίσεις Facebook ή Google ADS, μπορώ να σε βοηθήσω. Είμαι αυτή την στιγμή ο δάσκαλος με τις περισσότερες ώρες διδασκαλίας στην Ελλάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πάρε τον Κορίκη Σύμβουλο

Μπορώ να σε βοηθήσω να βγάλεις την εικόνα σου με τον σωστό τρόπο. Εχω συμβουλέψει Δημόσιους Οργανισμούς όπως το Ελληνικό Κτηματολόγιο, μεγάλες εταιρείες όπως τους SOS Ιατρούς, εταιρείες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης όπως την Advent Technologies, Εκδοτικούς Οίκους όπως τον Αρμό, και δεκάδες δικηγόρους, Γιατρούς και Οδοντιάτρους

ΘΕΛΩ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

Digital Ads PPC

Η ψηφιακή διαφήμιση είναι ο φθηνότερος και αποδοτικότερος τρόπος να πουλήσεις υπηρεσίες και προϊόντα. Έχω ξοδέψει εκατομμύρια € σε Facebook, Google, Twitter, Instagram και LinkedIn για πελάτες μου. Δίνω εγγύηση ότι θα πληρώνεις λιγότερο αν κάνεις ήδη διαφήμιση. Αν δεν κάνεις διαφήμιση ξέρεις πλέον ότι πρέπει να κάνεις. Μπορώ να αναλάβω τις διαφημίσεις σου απο το Α μέχρι το Ω. Σου εξασφαλίζω προκαταβολικά οτι θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Design a site

Αν δεν είσαι ευχαριστημένος με την ιστοσελίδα σου, έχω άσχημα νέα. Δυστυχώς μια ιστοσελίδα δεν διορθώνεται αλλά φτιάχνεται από την αρχή. Αναλαμβάνω ολοκληρωμένο σχεδιασμό ιστοσελίδων, δηλαδή ιστοσελίδα και περιεχόμενο με το «κλειδί στο χέρι». Θα σου παραδώσω μια ιστοσελίδα σχεδιαστικά ακριβώς όπως την θέλεις, με ταχύτητες που θα ξεπερνούν το 90 και με περιεχόμενο προσαρμοσμένο στο brand σου. Ο στόχος είναι η ιστοσελίδα να γίνει το βασικό εργαλείο πώλησης στην εταιρεία σου.

ΘΕΛΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ