H επικοινωνιακή στρατηγική Τραμπ και Μπάιντεν. Τι θα γίνει τελικά.

Επικοινωνιακή Στρατηγική Τραμπ
2kviews

Η επικοινωνιακή στρατηγική του Τραμπ, δεν είναι τόσο αλλοπρόσαλλη όσο δείχνει, σε αντίθεση με του Μπάιντεν που ειναι η αναμενόμενη.

Βγήκα τρεις φορές στο ΣΚΑΪ για να εξηγήσω που αποσκοπεί και πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση λίγο πριν τις Εκλογές του 2020, μετά την μόλυνση του Τραμπ με COVID19, αλλά και τι θα γίνει τελικά

Πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στις Αμερικανικές Εκλογές

Περιληπτικά έχουμε μία κατάσταση στην οποία είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Τραμπ θα χάσει τη λαϊκή ψήφο. Υπάρχουν όμως ακόμα κάποιες πολιτείες-κλειδιά οι οποίες σε ένα σύστημα σαν της Αμερικής μπορεί να δώσουν ξανά τη νίκη στον Τραμπ.

Στις Η.ΠΑ. τον τον Πρόεδρο τον βγάζουν εκλέκτορες κάθε Πολιτείας.

Αυτοί αθροίζονται συνολικά στον υποψήφιο που θα πάρει την πλειοψηφία σε μια Πολιτεία έστω και με πολύ μικρή διαφορά. Υπάρχουν κάποιες πολιτείες-κλειδιά, τα λεγόμενα Swing States στις οποίες ο Mπάιντεν προηγείται μεν, αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να πούμε με σιγουριά θα πάρει την πλειοψηφία και την ημέρα των Εκλογών.

Αν χάσει κάποιες από αυτές τις Πολιτείες ο Μπάιντεν, ο Τραμπ θα χάσει στην λαϊκή ψήφο αλλά θα κερδίσει τους εκλέκτορες που απαιτούνται για να βγει Πρόεδρος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ με τον δημοσιογράφο Γιώργο Ευγενίδη 

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ με τον Παύλο Τσίμα

Επικοινωνιακή Στρατηγική Τραμπ

 Η επικοινωνιακή στρατηγική του Τραμπ

Ο Τραμπ κάνει την στρατηγική του Ράμπο.

Στο πρόσωπο του βλέπουμε τη δυνατή Αμερική που μπορεί να νικήσει τον κορονοϊό.

Παράλληλα ακολουθεί μία διχαστική επικοινωνιακή στρατηγική με δύο σκοπούς:
Ο πρώτος είναι να κρατήσει τους ψηφοφόρους του και ο δεύτερος να επηρεάσει κάποιους από τους δυνητικούς ψηφοφόρους του Μπάιντεν να πάνε στις εκλογές και να τον ψηφίσουν.

Ο Τραμπ παίζει στην επικοινωνιακή του πολιτική το χαρτί του δυνατού σε σχέση με τον “αδύναμο” Μπάιντεν και σε θέματα σε όπως της Εξωτερικής Πολιτικής και της Οικονομίας.

Επικοινωνιακή Στρατηγική Μπάιντεν

Επικοινωνιακή στρατηγική Μπάιντεν

Ο Μπάιντεν η δείχνει ενωτικός, δεν ασχολείται με τον Τραμπ και προσπαθεί να κερδίσει τους λίγους αναποφάσιστους ή κυρίως να τους δείξει ότι δεν πρέπει να τον φοβούνται.

Η επικοινωνιακή στρατηγική του Μπάιντεν είναι μία πολύ συχνή στρατηγική που ακολουθούν οι πολιτικοί αρχηγοί όταν η νίκη θεωρείται κλειδωμένη.

Πρόσφατο παράδειγμα στην Ελλάδα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που προεκλογικά δεν μπήκε σε απευθείας αντιπαραθέσεις με τον Τσίπρα.

 Εκτός απο τον Τραμπ, μπορώ να μιλήσω και για σένα. 

Η πρόβλεψή μου. Τι θα γίνει τελικά;

Μερικές ώρες πριν τις εκλογές στις Η.Π.Α χαρακτηρίζω τον Τραμπ σαν πολιτικό ζόμπι που δύσκολα θα ηττηθεί και αναφέρω ότι η επιστολική ψήφος και οι εφέσεις στην διαδικασία καταμέτρησης ψήφων θα καθυστερήσουν κατά πολύ την εκλογή του Προέδρου. Ραδιοφωνική συνέντευξη στο www.skairadio.gr και στην εκπομπή “Σκάει Είδηση” με τους Εύα Αντωνοπούλου και Δημήτρη Οικονόμου που πραγματοποίηθηκε στις 03/11/2020.

Σεμινάρια Social Media

Έχω διδάξει από 80χρονους, μαθητές Γυμνασίου, άτομα με δύο διδακτορικά, υδραυλικούς που είχαν τελειώσει μόνο δημοτικό, άνδρες και γυναίκες από Ελλάδα και Κύπρο.

Θέλω να αρχίσω μαθήματα
Επικοινώνησε μαζί μου στο ???? 69.77.50.79.72 .

Ίσως σε ενδιαφέρουν

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρει ο Κωνσταντίνος Κορίκης

Μάθε με τον Κορίκη

Είτε έχεις την δικιά σου επιχείρηση, είτε δουλεύεις για κάποιον άλλο, είτε απλά θες να έχεις την καλύτερη παρουσία σε Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, η απλά θες να μειώσεις τα κόστη σου σε διαφημίσεις Facebook ή Google ADS, μπορώ να σε βοηθήσω. Είμαι αυτή την στιγμή ο δάσκαλος με τις περισσότερες ώρες διδασκαλίας στην Ελλάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πάρε τον Κορίκη Σύμβουλο

Μπορώ να σε βοηθήσω να βγάλεις την εικόνα σου με τον σωστό τρόπο. Εχω συμβουλέψει Δημόσιους Οργανισμούς όπως το Ελληνικό Κτηματολόγιο, μεγάλες εταιρείες όπως τους SOS Ιατρούς, εταιρείες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης όπως την Advent Technologies, Εκδοτικούς Οίκους όπως τον Αρμό, και δεκάδες δικηγόρους, Γιατρούς και Οδοντιάτρους

ΘΕΛΩ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

Digital Ads PPC

Η ψηφιακή διαφήμιση είναι ο φθηνότερος και αποδοτικότερος τρόπος να πουλήσεις υπηρεσίες και προϊόντα. Έχω ξοδέψει εκατομμύρια € σε Facebook, Google, Twitter, Instagram και LinkedIn για πελάτες μου. Δίνω εγγύηση ότι θα πληρώνεις λιγότερο αν κάνεις ήδη διαφήμιση. Αν δεν κάνεις διαφήμιση ξέρεις πλέον ότι πρέπει να κάνεις. Μπορώ να αναλάβω τις διαφημίσεις σου απο το Α μέχρι το Ω. Σου εξασφαλίζω προκαταβολικά οτι θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Design a site

Αν δεν είσαι ευχαριστημένος με την ιστοσελίδα σου, έχω άσχημα νέα. Δυστυχώς μια ιστοσελίδα δεν διορθώνεται αλλά φτιάχνεται από την αρχή. Αναλαμβάνω ολοκληρωμένο σχεδιασμό ιστοσελίδων, δηλαδή ιστοσελίδα και περιεχόμενο με το «κλειδί στο χέρι». Θα σου παραδώσω μια ιστοσελίδα σχεδιαστικά ακριβώς όπως την θέλεις, με ταχύτητες που θα ξεπερνούν το 90 και με περιεχόμενο προσαρμοσμένο στο brand σου. Ο στόχος είναι η ιστοσελίδα να γίνει το βασικό εργαλείο πώλησης στην εταιρεία σου.

ΘΕΛΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ