Ο Τραμπ πάει σε πόλεμο με τα Social Media

tramp-se-polemo
251views

Την Τρίτη το Twitter πρόσθεσε για πρώτη φορά  ένδειξη σε κάποια tweets του Τραμπ ότι μπορεί να είναι παραπλανητικά.

Αφορούσε μια ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με τις επιστολικές ψήφους, στην οποία ο ένοικος του Λευκού Οίκου διατείνεται πως οι ψήφοι αυτές είναι «ουσιαστικά χαλκευμένες» και θα έχουν αποτέλεσμα «εκλογική νοθεία».

σημανση twiter σε Τραμπ

Ο πόλεμος του Τραμπ με τα Social Media και ειδικά με το Twitter άρχισε

Aυτό εξαγρίωσε τον Τραμπ ο οποίος τουίταρε ότι είναι έτοιμος να κλείσει τις εταιρείες social media.

Ο πόλεμος του Τραμπ με τα Social Media αρχισε
Xθές ανακοινώθηκε στους δημοσιογράφους του Λευκού Οίκου από την Γραμματέα Τύπου του Λευκού Οίκου, Kayleigh McEnany,  ότι ο Πρόεδρος σκοπεύει να εκδώσει εκτελεστική εντολή «σχετικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Νόμος Τραμπ για Social Media

O Μαρκ Ζούκεμπεργκ πήρε το μέρος του Τραμπ κατά του Twitter

Ρίχνωντας λάδι στη φωτιά, σε μία συνέντευξη που θα μεταδοθεί σήμερα, ο Μαρκ Ζουκεμπεργκ ανακοίνωσε ότι διαφωνεί με το Twitter .

Αυτό βέβαια δημιούργησε μια σειρά απο αρνητικά σχόλια, με δεδομένη την χαλαρή πολιτική του Facebook στα Fake News.

Τι θα συμβεί τελικά στον πόλεμο του Τραμπ με το Twitter

Αν και θα χυθεί πολύ μελάνι, δεν νομίζω οτι το Τραμπ θα μπορέσει να κάνει κάτι ουσιαστικό σε πρακτικό επίπεδο.

Tα τελευταία χρόνια μας έχουν δείξει ότι ενώ το Kογκρέσο φωνάζει συνεχώς για τις αποτυχίες των εταιρειών social media, είναι συνήθως πάρα πολύ διστακτικό να θέσει όρους και κανόνες, είτε γιατί δεν καταλαβαίνει πως λειτουργούν, είτε γιατι δεν είναι σίγουρο για το πως θα καταλήξουν νομικά.

Ο Tραμπ συνήθως φωνάζει και απειλεί για να δημιουργήσει θόρυβο και δημοσιότητα, αλλά τελικά δεν προχωρά σε κάι παραπάνω.

Μέχρι τώρα όσες φορές έχουν πάει το Twitter, Facebook και τη Google στα δικαστήρια κατηγορώντας τα ότι συνωμοτούν για να λογοκρίνουν οι τις συντηρητικές απόψεις έχουν χάσει.

Όσον αφορά το Twitter μία και δεν πουλά πολιτικές διαφημίσεις και δεν είναι αρκετά μεγάλο για να πεις ότι έχει μονοπώλιο, οι επιλογές που υπάρχουν είναι ελάχιστες.

Ο Tραμπ εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από αυτό και θα είναι πολύ δύσκολο να κάνει κάτι χωρίς να βλάψει πρώτα τον ευατό του.

Όπως λένε χαρακτηριστικά νομικοί, το Σύνταγμα της Αμερικής προστατεύει το Twitter από τον Τραμπ, αλλά δεν προστατεύει τον Τραμπ από το Twitter.
Σε απλά λόγια, η ελευθερία του λόγου, προστατεύεται από το Σύνταγμα, Fist Amendment, αλλά μια ιδιωτική εταιρεία μπορεί να θέσει τους δικούς της κανόνες

Επειδή λοιπόν τα Social Media θα συνεχίσουν να υπάρχουν και να έχουν ρόλο στην ζωή μας, ποτέ δεν είναι αργά για να τα μάθεις

Εδώ θα βρείς τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρει ο Κωνσταντίνος Κορίκης

Μάθε με τον Κορίκη

Είτε έχεις την δικιά σου επιχείρηση, είτε δουλεύεις για κάποιον άλλο, είτε απλά θες να έχεις την καλύτερη παρουσία σε Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, η απλά θες να μειώσεις τα κόστη σου σε διαφημίσεις Facebook ή Google ADS, μπορώ να σε βοηθήσω. Είμαι αυτή την στιγμή ο δάσκαλος με τις περισσότερες ώρες διδασκαλίας στην Ελλάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πάρε τον Κορίκη Σύμβουλο

Μπορώ να σε βοηθήσω να βγάλεις την εικόνα σου με τον σωστό τρόπο. Εχω συμβουλέψει Δημόσιους Οργανισμούς όπως το Ελληνικό Κτηματολόγιο, μεγάλες εταιρείες όπως τους SOS Ιατρούς, εταιρείες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης όπως την Advent Technologies, Εκδοτικούς Οίκους όπως τον Αρμό, και δεκάδες δικηγόρους, Γιατρούς και Οδοντιάτρους

ΘΕΛΩ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

Digital Ads PPC

Η ψηφιακή διαφήμιση είναι ο φθηνότερος και αποδοτικότερος τρόπος να πουλήσεις υπηρεσίες και προϊόντα. Έχω ξοδέψει εκατομμύρια € σε Facebook, Google, Twitter, Instagram και LinkedIn για πελάτες μου. Δίνω εγγύηση ότι θα πληρώνεις λιγότερο αν κάνεις ήδη διαφήμιση. Αν δεν κάνεις διαφήμιση ξέρεις πλέον ότι πρέπει να κάνεις. Μπορώ να αναλάβω τις διαφημίσεις σου απο το Α μέχρι το Ω. Σου εξασφαλίζω προκαταβολικά οτι θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Design a site

Αν δεν είσαι ευχαριστημένος με την ιστοσελίδα σου, έχω άσχημα νέα. Δυστυχώς μια ιστοσελίδα δεν διορθώνεται αλλά φτιάχνεται από την αρχή. Αναλαμβάνω ολοκληρωμένο σχεδιασμό ιστοσελίδων, δηλαδή ιστοσελίδα και περιεχόμενο με το «κλειδί στο χέρι». Θα σου παραδώσω μια ιστοσελίδα σχεδιαστικά ακριβώς όπως την θέλεις, με ταχύτητες που θα ξεπερνούν το 90 και με περιεχόμενο προσαρμοσμένο στο brand σου. Ο στόχος είναι η ιστοσελίδα να γίνει το βασικό εργαλείο πώλησης στην εταιρεία σου.

ΘΕΛΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ