6 τρόποι για επιτυχημένο μάρκετινγκ στο Facebook

marketing facebook
6.4kviews

Το Facebook εμφανίζεται συνεχώς στις ειδήσεις τον τελευταίο καιρό, και ο λόγος δεν είναι καλός. Τα δεδομένα της Cambridge Analytica προκαλούν φόβο. Η ανάμειξη των Ρώσων στις διαφημίσεις των Αμερικανικών εκλογών. Ο εξονυχιστικός έλεγχος από τον Mark Zuckerberg. Το Facebook φαίνεται να αντιμετωπίζει το ένα εμπόδιο μετά το άλλο, χάνοντας την εμπιστοσύνη των χρηστών κατά τη διάρκεια . Αυτό έκανε πολλούς ειδικούς στο facebook μάρκετινγκ να αναρωτιούνται, “Αξίζει ακόμα να ασχοληθεί κανείς με το μάρκετινγκ στο Facebook, λαμβάνοντας υπόψη τα πρόσφατα γεγονότα;”

 Μια γρήγορη απάντηση: ναι. 

Όσον αφορά τις ιστοσελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook εξακολουθεί να κυριαρχεί. Κατ ‘αρχάς, προηγείται σε μηνιαίους ενεργούς χρήστες, συνεπώς είναι πολύ πιθανό οι πελάτες σας να συχνάζουν σε αυτό. Η πλατφόρμα έχει πάνω από 2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως (ναι, δις). Αυτός ο αριθμός βρίσκεται αρκετά υψηλότερα από το YouTube, το οποίο ακολουθεί στη δεύτερη θέση με πάνω από 500 εκατομμύρια χρήστες.

αριθμός χρηστών social media

Μηνιαίοι χρήστες του Facebook (Πηγή εικόνας: TechCrunch )

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η αποδοτικότητα επένδυσης του μάρκετινγκ στο Facebook είναι εντυπωσιακή. Έχει βρεθεί πολλαπλές φορές στην πρώτη θέση για αποδοτικότητα επένδυσης μάρκετινγκ σε κινητά, και επίσης έχει βαθμολογεί ως η «πιο σημαντική πλατφόρμα social media για τους μαρκετίστες σε όλο τον κόσμο.» Η διάφορα μεταξύ του Facebook και του LinkedIn στη δεύτερη θέση ήταν τεράστια, με το LinkedIn περίπου 55% πίσω από το Facebook.

αποδοτικότητα-επένδυσης-στα-social-media

Αποδοτικότητα επένδυσης  μάρκετινγκ στο Facebook (Πηγή εικόνας: Statista)

Το Facebook επηρεάζει την αγοραστική συμπεριφορά των χρηστών. Σύμφωνα με μελέτες, το μάρκετινγκ στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης επηρεάζει την ευαισθητοποίηση του καταναλωτή (55%), την εκτίμηση του (71%) και τις αποφάσεις μετά την αγορά (66%), όταν αυτός ανακαλύπτει ή αξιολογεί ένα προϊόν ή υπηρεσία.

Αλλά το μάρκετινγκ στο Facebook μπορεί να γίνει πολύπλοκο. Η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης έχει αλλάξει δραματικά από την ίδρυση της το 2004. Έτσι, είναι απαραίτητο για όσους ασχολούνται με το μάρκετινγκ να κατανοήσουν τις δυνατότητες του Facebook, προκειμένου να το εκμεταλλευτούν κατάλληλα για να πολλαπλασιάσουν τις πωλήσεις των επιχειρήσεών τους. Στο άρθρο αυτό, θα μοιραστούμε έξι διαφορετικούς τρόπους να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα, για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

 1. Τελειοποιήστε τη σελίδα της εταιρείας σας στο Facebook
 2. Δημοσιεύστε τακτικά πρωτότυπο περιεχόμενο
 3. Επισημάνετε τα προϊόντα στις φωτογραφίες σας
 4. Εισάγετε, ενθαρρύνετε και εμπλακείτε με τις κριτικές πελατών
 5. Διενεργήστε μια διαφημιστική καμπάνια στο Facebook
 6. Αξιοποιήστε τα στατιστικά στοιχεία της σελίδας σας στο Facebook

1.Τελειοποιήστε τη σελίδα της εταιρείας σας στο Facebook

Εάν δεν έχετε δημιουργήσει ήδη την επιχειρηματική σας σελίδα στο Facebook, θα πρέπει να το θέσετε ως πρώτη σας προτεραιότητα. Η σελίδα της επιχείρησης σας θα αποτελεί την κεντρική τοποθεσία, όπου θα κοινοποιείτε δημοσιεύσεις, θα αλληλεπιδράτε με τους οπαδούς σας και θα διαφημίζεστε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η σελίδα των οπαδών της επιχείρησης σας είναι διαφορετική από το προσωπικό σας προφίλ.

Δημιουργήστε τη σελίδα της επιχείρησής σας

Για να δημιουργήσετε τη σελίδα της επιχείρησής σας, ξεκινήστε εδώ, επιλέγοντας “Επιχείρηση ή επωνυμία“.

δημιούργησε-μια-σελίδα-στο-fb

Δημιουργήστε μια σελίδα στο Facebook

Στη συνέχεια, το Facebook θα σας θέσει μια σειρά ερωτήσεων σχετικά με τη γεωγραφική περιοχή στην οποία εδρεύει η επιχείρησή σας, την κατηγορία του κλάδου στον οποίο ανήκετε και πολλά άλλα. Αυτές οι πληροφορίες είναι απαραίτητες, επειδή θα εμφανιστούν στην ενότητα “Σχετικά” στη σελίδα σας στο Facebook.

Αυτές είναι πιθανότατα μερικές από τις πρώτες πληροφορίες που θα δουν οι πελάτες σας, οπότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τις διατηρείτε συνεχώς ακριβείς και ενημερωμένες.

επιχειρηματικός-τύπος-facebook

Επιχειρηματικός τύπος Facebook

Προσθέστε εικόνες υψηλής ποιότητας

Υπάρχουν δύο βασικές εικόνες που θα πρέπει να προσθέσετε πριν ξεκινήσετε την προώθηση της σελίδας σας. Αυτές δεν είναι άλλες απο την εικόνα προφίλ και την φωτογραφία εξωφύλλου σας. Οι συγκεκριμένες εικόνες θα εμφανίζονται συνεχώς όταν κάποιος περιηγείται στη σελίδα σας, ψάχνει για αυτή, ή ακόμα και όταν πέσει πάνω της σκρολάροντας στη ροή ειδήσεων (news feed) του Facebook. Έτσι, πρέπει να σιγουρευτείτε ότι οι εικόνες που θα επιλέξετε θα είναι υψηλής ποιότητας και θα εφαρμόζουν σωστά στα πλαίσια που θα τις τοποθετήσετε.

Η εικόνα προφίλ της σελίδας πιθανώς θα είναι το λογότυπο της επιχείρησής σας, ενώ η φωτογραφία εξωφύλλου θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει μια διαφορετική ματιά σχετικά με την επιχείρησή σας, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει μια συλλογή των προϊόντων, των πελατών σας ή και περισσότερα.

Οι σωστές διαστάσεις για τις φωτογραφίες αυτές έχουν ως εξής:

 • Φωτογραφία προφίλ: Θα εμφανιστεί στην σελίδα σας με ανάλυση 170 × 170 pixels σε υπολογιστές, 128 × 128 pixels σε smartphones και 36 × 36 pixels στην πλειοψηφία των υπολοίπων τηλεφώνων. Για οθόνες υψηλότερης ανάλυσης συνιστούμε 480 x 480 pixels .
 • Φωτογραφία εξωφύλλου: Θα εμφανιστεί με πλάτος 820 pixels και ύψος 312 pixels σε υπολογιστές, και 640 x 360 pixels αντίστοιχα σε smartphones. Η εικόνα σας θα πρέπει να έχει διαστάσεις τουλάχιστον 400 x 150 pixels (πλάτος x ύψος). Αν έχετε πρόβλημα με την ποιότητα σε οθόνες υψηλότερης ανάλυσης, μπορείτε ακόμη να δοκιμάσετε 1640 x 624 pixels.

εικόνα-προφίλ-Public-στο-Facebook

Εικόνα προφίλ του Public στο Facebook

Το online εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών Canva μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε μια υψηλής ποιότητας φωτογραφία εξωφύλλου. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λογισμικά όπως το Adobe Photoshop, το Sketch ή το Designer Affinity. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά διαθέσιμα πρότυπα μεγέθους σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για να εξασφαλίσετε ότι το σχέδιο που επιλέξατε θα εκμεταλλευτεί τον διαθέσιμο χώρο του πλαισίου στο έπακρο.

Το Zapier χρησιμοποιεί ως εικόνα προφίλ το λογότυπο του σε υψηλή ανάλυση και προβάλλει το αντικείμενο της επιχείρησης στη φωτογραφία εξωφύλλου του με έναν ιδιαίτερα δημιουργικό τρόπο.

selida facebook zapier

Η σελίδα του Zapier στο Facebook 

H Under Armour χρησιμοποιεί το λογότυπό της ως εικόνα προφίλ και επισημαίνει την καμπάνια “Will Finds A Way” (Ο Γουίλ θα βρει τον τρόπο) μέσω ενός influencer στην φωτογραφία εξωφύλλου.

selida-under-armour-sto-facebook

Η σελίδα της Under Armour στο Facebook

Η Blue Apron πήγε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα και ακόμη πρόσθεσε ένα βίντεο στην φωτογραφία εξωφύλλου, παρουσιάζοντας πελάτες να χρησιμοποιούν τα προϊόντα τους σε διαφορετικά περιβάλλοντα. Οι απαιτούμενες διαστάσεις για ένα βίντεο εξωφύλλου στο Facebook είναι 820 x 312. Επίσης, το βίντεο θα πρέπει να είναι μεταξύ 20-90 δευτερολέπτων.

selida-facebook-me-video-blue-apron

                            Η σελίδα της Blue Apron στο Facebook (παράδειγμα βίντεο)

Βελτιστοποίηση της σελίδας σας

Μόλις δημιουργήσετε τη σελίδα σας και προστεθούν οι απαραίτητες πληροφορίες, υπάρχουν διάφορες τακτικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τη βελτιστοποιήσετε και να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες να τη δουν. Κάποιες προτάσεις είναι:

 • Προσθέστε λέξεις-κλειδιά στη σελίδα σας. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι “το όνομα της σελίδας σας αντιστοιχεί στην ετικέτα τίτλου και η σύντομη περιγραφή σας λειτουργεί ως ετικέτα μετέπειτα περιγραφής”. Γι’αυτό, βεβαιωθείτε ότι το όνομα και η περιγραφή της σελίδας σας περιλαμβάνει μια εστιασμένη λέξη-κλειδί και περιγράφει με ακρίβεια τη σελίδα σας.
 • Προσθέστε ένα κουμπί προτροπής σε δράση στη σελίδα σας. Το Facebook σάς επιτρέπει να προσθέσετε ένα κουμπί προτροπής σε δράση στη σελίδα σας, το οποίο θα εμφανίζεται ακριβώς κάτω από την φωτογραφία εξωφύλλου σας. Μπορείτε να επιλέξετε “να κλείστε ραντεβού μαζί μας, να επικοινωνήσετε μαζί μας, να  μάθετε περισσότερα για την επιχείρησή μας, να αγοράσετε μαζί μας (για να κάνετε δωρεά), να κατεβάσετε την εφαρμογή μας ή να παίξετε το παιχνίδι μας.” Για παράδειγμα, το Airtable καλεί τους χρήστες να εγγραφούν στο newsletter (νέα της επιχείρησης τους) από τη σελίδα τους στο Facebook

koumpi-sign-up-facebook

 Κουμπί προτροπής σε δράση στο Facebook

Για να προσθέσετε αυτή τη λειτουργία στη σελίδα σας, κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη κουμπιού” κάτω από την φωτογραφία εξωφύλλου σας και επιλέξτε το κουμπί που θέλετε να δείτε.

prosthiki-koumpiou-sto-facebook

 Προσθήκη κουμπιού στη σελίδα Facebook

Πολλές εταιρείες έχουν σημειώσει σπουδαία αποτελέσματα με αυτό το κουμπί. Σύμφωνα με τον Brian Kim από το Dollar Shave Club, «Σε μια δοκιμή διάρκειας τριών εβδομάδων, το κουμπί προτροπής σε εγγραφή κατάφερε να πείσει τους χρήστες 250% περισσότερο από τις υπόλοιπες κοινωνικές τοποθετήσεις με στόχο την απόκτηση νέων χρηστών.”

2. Δημοσιεύστε τακτικά πρωτότυπο περιεχόμενο

Τώρα που η σελίδα σας είναι τελειοποιημένη, μπορείτε να αρχίσετε να κοινοποιείτε περιεχόμενο για να το μοιραστείτε με το κοινό σας. Τι πρέπει όμως να μοιραστείτε; Οι αναρτήσεις σας θα πρέπει να σχετίζονται με την επιχείρησή σας, όχι όμως πάντα να προωθούν άμεσα το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Οι δημοφιλείς τύποι δημοσιεύσεων περιλαμβάνουν:

1.Ένα υψηλής ποιότητας βίντεο που θα παρουσιάζει το προϊόν σας, όπως το παρακάτω βίντεο της Gap .

dimosieysi-video-sto-facebook

                  Δημοσίευση περιεχομένου βίντεο στο Facebook

2. Εναλλακτικά, μπορείτε να ποστάρετε ένα άρθρο σχετικά με κάποιο θέμα που θα ενδιέφερε τους πελάτες σας, όπως αυτό των Williams Sonoma .        

dimosieusi-periexomenou-sto-facebook

Δημοσίευση περιεχομένου στο Facebook

3. Ακόμα, για να εμπλακείτε με τους πελάτες και τους οπαδούς σας, μπορείτε να διοργανώσετε ένα διαγωνισμό, όπως αυτός του Fitbit  

περιεχόμενο-στο-facebook-με-διαγωνισμό    

Δημοσίευση περιεχομένου στο Facebook

Ύστερα τη μείωση του αριθμού των οργανικών δημοσιεύσεων από επιχειρήσεις που εμφανίζονται στον τελικό χρήστη, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να κάνετε τις αναρτήσεις σας όσο το δυνατόν ελκυστικότερες. Ο τρόπος με τον οποίο ο αλγόριθμος αποφασίζει το ποιες δημοσιεύσεις θα εμφανιστούν στο news feed του χρήστη είναι:

1. Αρχικά κάνοντας μια εκτίμηση του διαθέσιμου περιεχομένου (καταλόγου) και των σημάτων (ενδείξεων), δηλαδή των πληροφοριών που σχετίζονται με το περιεχόμενο.

2. Στη συνέχεια ο αλγόριθμος πραγματοποιεί μια πρόβλεψη, μέσω των πληροφοριών που του διατίθενται για τον χρήστη.

3. Τέλος,ο αλγόριθμος του Facebook καθορίζει το βαθμό σχετικότητας της δημοσίευσης.

βαθμός-σχετικότητας-δημοσίευσης-στο-facebook

  Βαθμός σχετικότητας δημοσίευσης στο Facebook (πηγή εικόνας: Neil Patel )

Το καλύτερο είδος περιεχομένου για καλό μάρκετινγκ στο Facebook

Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου που απασχολεί τον καθένα είναι πώς θα μπορέσει τελικά να κάνει τις δημοσιεύσεις του πιο ελκυστικές;

Ένας εμπειρικός κανόνας: όταν έχετε αμφιβολία για το τι να ποστάρετε, χρησιμοποιήστε οπτικό περιεχόμενο. Μελέτες έχουν δείξει ότι το οπτικό περιεχόμενο – διαγράμματα, εικόνες και βίντεο – έχουν 2,3 φορές μεγαλύτερη απήχηση από τις αναρτήσεις που αποτελούνται αποκλειστικά από κείμενο.

Για να πάμε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα, τα βίντεο υπερβαίνουν τις εικόνες και τις δημοσιεύσεις κειμένου στο κομμάτι της δέσμευσης χρήστη. Μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι “το 46% των χρηστών δήλωσαν ότι έχουν πραγματοποιήσει μια αγορά ως αποτέλεσμα της παρακολούθησης ενός βίντεο αναρτημένο από κάποια επωνυμία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης”.

Για παράδειγμα, αν δείτε τις κορυφαίες δημοσιεύσεις που έγιναν viral στο Facebook το 2017, θα παρατηρήσετε κάτι μοναδικό: σχεδόν όλες είχαν τη μορφή βίντεο. Υπήρχε μόνο μια δημοσίευση άρθρου που κατάφερε να εισέλθει στην τελική 15άδα. Οι χρήστες ασχολούνται με βίντεο που μεταφορτώνονται απευθείας στο Facebook και αυτό είναι ένα βασικό συστατικό στοιχείο για τη δημιουργία μιας εύκολα κοινοποιήσιμης ανάρτησης.

viral-αναρτήσεις-στο-facebook-2017

Viral μηνύματα στο Facebook  (πηγή εικόνας: Buzzsumo )

Αν υπάρχει τμήμα μάρκετινγκ στην επιχείρηση σας, (ή ακόμα και αν είστε μονάχα εσείς που ασχολείστε με αυτό), η διαχείριση του περιεχομένου σε μορφή βίντεο μπορεί να γίνει πολλές φορές τρομακτική. Αλλά μην ανησυχείτε. Υπάρχουν πολλά εργαλεία για να σας βοηθήσουν. Τρια εξαιρετικά εργαλεία που ίσως θέλετε να δείτε είναι τα παρακάτω:

 • Wave.video – Αυτό το εργαλείο περιέχει μια βιβλιοθήκη-αποθήκη 200 εκατομμυρίων βίντεο, εικόνων και αρχείων ήχου. Σας επιτρέπει να ανεβάσετε το δικό σας υλικό, να προσθέσετε εφέ κειμένου, φίλτρα βίντεο και μεταβάσεις. Επιτρέπει επίσης την άμεση αλλαγή του σχήματος του βίντεο σε περισσότερες από 30 μορφές που χρησιμοποιούνται στα κοινωνικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένης της τετραγωνικής μορφής, της κάθετης μορφής της ιστορίας του Instagram και τη μορφή της φωτογραφίας εξωφύλλου του Facebook.

εργαλείο-wave-video

Wave.video

 • Biteable – Αυτός ο ιστότοπος αυτοαποκαλείται “ο πιο απλός κατασκευαστής βίντεο παγκοσμίως” και αυτό πραγματικά αληθεύει. Το εργαλείο σάς επιτρέπει να ανεβάζετε βίντεο, να τα επεξεργάζεστε, να προσθέτετε ήχους και μεταβάσεις. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να δημιουργήσετε περιεχόμενο που οι χρήστες θα κοινοποιήσουν εύκολα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Σας επιτρέπει ακόμη να δημοσιεύσετε στα κοινωνικά σας κανάλια απευθείας από την ιστοσελίδα.

κατασκευαστής-video-biteable

Biteable

 • Magisto – Αυτό το εργαλείο χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να διευκολύνει για εσάς τη σύνθεση βίντεο. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια, ότι θα το προμηθεύσετε με κομμάτια βίντεο που θέλετε να εμφανίζονται στο τελικό και το λογισμικό θα τα συνδυάσει με τον τρόπο και το στυλ που επιθυμείτε. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάποια επεξεργασία.

επεξεργαστής-video-με-τεχνητή-νοημοσύνη

Magisto

3. Επισημάνετε τα προϊόντα στις φωτογραφίες σας

Το Facebook παρέχει πλέον στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να προσθέσουν ένα χαρακτηριστικό που παραπέμπει σε αγορά στις δημοσιεύσεις τους. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους πελάτες που περιηγούνται να συγκεντρώνουν πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, ακόμη και να αγοράζουν το προϊόν αφού πατήσουν μια εικόνα που εμφανίστηκε στο news feed τους.

Μπορείτε να προσθέσετε με ετικέτα τα προϊόντα σας, όπως ακριβώς θα κάνατε με έναν άνθρωπο στην πλατφόρμα. Ψάξτε για το μικρό εικονίδιο της τσάντας για ψώνια. Στη συνέχεια θα μπορείτε να προσθέσετε τα προϊόντα σας με ετικέτα στις δημοσιεύσεις σας, πληκτρολογώντας τα ονόματα των προϊόντων και προσθέτοντας έναν σύνδεσμο για τη σελίδα του προϊόντος αυτού από την ιστοσελίδα σας.

tags-προϊόντων-στο-facebook

Προσθήκη προϊόντος με ετικέτα στο Facebook

Το Swell Water Bottle χρησιμοποιεί αυτό το χαρακτηριστικό για να παρουσιάσει και να πουλήσει μπουκάλια νερού στη σελίδα του στο Facebook. Σε πολλές από τις αναρτήσεις τους, θα δείτε το μπάνερ “Κάντε κλικ για λεπτομέρειες” να εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία.

ετικετα-στο-facebook

.       Ετικέτα στο Facebook

Αφού κάνετε κλικ στην ετικέτα, ανοίγει ένας σύνδεσμος προς τη σελίδα του προϊόντος (μπουκάλι νερού) και ακόμη τα σχετικά προϊόντα εμφανίζονται κάτω από την εικόνα.

εμφανιση-περιγραφής-προϊόντος-στο-facebook

 Προϊόν στο Facebook

Από εκεί, οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ στο σύνδεσμο και να ανακατευθυνθούν στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Swell για να αγοράσουν το προϊόν. Αποτελεί λοιπόν ένα εξαιρετικό εργαλείο για την προώθηση των αγορών, καθώς χρησιμεύει ως μέσο για τη μετακίνηση του πελάτη προς τη σελίδα αγοράς. Και αυτό είναι κατά πάσα πιθανότητα πολύ ουσιαστικό για να επιτύχετε περισσότερες αγορές, ειδικά από εκείνους τους χρήστες που περιηγούνται τυχαία και χωρίς συγκεκριμένο σκοπό στη σελίδα σας.

4. Εισάγετε, ενθαρρύνετε και εμπλακείτε με τις κριτικές πελατών

Οι πελάτες σας είναι η ψυχή της επιχείρησής σας και συχνά έχουν κάτι σημαντικό να πουν. Είτε αυτό είναι θετικό είτε αρνητικό, σας δίνει ακόμα την ευκαιρία να τους κάνετε ένθερμους υποστηρικτές του εμπορικού σας σήματος. Έτσι, είναι απαραίτητο να ενεργοποιήσετε την επιλογή για τις κριτικές στη σελίδα σας στο Facebook.

Για να ενεργοποιήσετε τις κριτικές, κάντε κλικ στην επιλογή “Ρυθμίσεις” και στη συνέχεια στην επιλογή “Επεξεργασία σελίδας”

επεξεργασία-σελίδας-facebook

Επεξεργασία της σελίδας Facebook

Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε “Προσθήκη καρτέλας”.

προσθήκη-καρτέλας-στο-facebook

 Το κουμπί προσθήκης καρτέλας στο Facebook

Τέλος, κάντε κλικ στην επιλογή “Κριτικές”.

ενότητα-κριτικών-στο-facebook

  Ενότητα κριτικών στο Facebook

Η σημασία των κριτικών από πελάτες στη σελίδα σας στο Facebook δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση υπερεκτιμημένη. Μια έρευνα του 2017 διαπίστωσε ότι:

 • Περίπου το 85% των πελατών “εμπιστεύονται τα διαδικτυακά σχόλια όσο και τις προσωπικές συστάσεις.”
 • Το σύνολο των πελατών κοιτάζει “κατά μέσο όρο 7 κριτικές πριν εμπιστευτεί μια επιχείρηση – από 6 που χρειαζόταν ένα χρόνο πριν.”
 • Ιδιαίτερη εκτίμηση έχουν οι πελάτες για τις μάρκες που απαντούν στις κριτικές των χρηστών, με το “30% αυτών να το θεωρεί αυτό  χαρακτηριστικό-κλειδί για την αξιολόγηση τοπικών επιχειρήσεων”.

Οι θετικές κριτικές μπορεί να είναι η υποστήριξη που χρειάζεται η εταιρεία σας. Το Kinsta λαμβάνει άφθονες κριτικές από χρήστες που δοκιμάζουν τις υπηρεσίες του.

κριτικές-kinsta-στο-facebook  

Κριτικές για το Kinsta

Ωστόσο, μην ανησυχείτε στην περίπτωση που λάβετε μια όχι και τόσο θετική κριτική. Οι αρνητικές κριτικές παρέχουν στις επιχειρήσεις την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να παρουσιάσουν τις ικανότητες υποστήριξης πελατών τους. Μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να απαντήσετε στην κριτική και να διορθώσετε το πρόβλημα μπροστά στο κοινό σας.

Για παράδειγμα, όταν κάποιος εξυπηρετήθηκε με αρκετή καθυστέρηση και επιπλέον προβλήματα στο μαγαζί The Illicit Still, εξέφρασε τις ανησυχίες του στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook. Η ομάδα του Illicit Still ανταποκρίθηκε, συμπαραστεκόμενη στον δυσαρεστημένο πελάτη και τονίζοντας πως θα κάνει το καλύτερο δυνατό για την επίλυση του προβλήματος.

αρνητικές-κριτικές-kinsta-στο-facebook

Αρνητικές κριτικές στο Facebook (πηγή εικόνας: AgoraPulse )

Οι κριτικές δίνουν στους πελάτες σας τη δυνατότητα να μετατραπούν στους καλύτερους πωλητές σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία, ώστε να μπορείτε να μοιραστείτε θετικές (και μερικές αρνητικές ίσως) εμπειρίες, ώστε να μπορούν οι πελάτες να συνδεθούν ευκολότερα μαζί σας, και συνεπώς να τις ενισχύσετε. Μην φοβηθείτε λοιπόν να ζητήσετε από τους πελάτες σας να αφήσουν τα σχόλια τους.

5. Διενεργήστε μια διαφημιστική καμπάνια στο Facebook

Ήρθε η ώρα να περάσετε τη στρατηγική σας σε άλλο επίπεδο και να δείτε το πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω του Facebook’s Ad Manager (Διαχειριστής διαφημίσεων στο Facebook) . Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αποκτήσετε την καταγραφή pixel στο Facebook στην ιστοσελίδα σας στο WordPress. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε αρχίσετε να δημιουργείτε ένα  κοινό από επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, στο οποίο μπορείτε να επανέλθετε μελλοντικά.

Οι διαφημίσεις στο Facebook μπορούν να αποτελέσουν έναν εποικοδομητικό και αποδοτικό τρόπο απόκτησης νέων πελατών.

Για παράδειγμα, η εταιρεία ενδυμάτων Bonobos χρησιμοποίησε διαφημίσεις στο Facebook και τα αποτελέσματα ήταν απίστευτα . Αφού πραγματοποίησε μια καμπάνια με τη χρήση διαφημίσεων καρουζέλ, η Bonobos παρατήρησε μια “αύξηση 300% στις αγορές στα φυσικά καταστήματα, 200% αύξηση της απόδοσης των διαφημιστικών δαπανών σε ότι αφορά τις φυσικές αγορές, 300% αύξηση στις αγορές στην ιστοσελίδα τους και 200% αύξηση της απόδοσης των διαφημιστικών δαπανών για την ιστοσελίδα τους.”

παράδειγμα-facebook-ad

 Παράδειγμα διαφήμισης στο Facebook

Αλλά για να είμαστε ακριβείς: οι διαφημιστικές εκστρατείες στο Facebook είναι πολύ διαφορετικές από την απλή προώθηση μιας δημοσίευσης. Στην περίπτωση της προώθησης δημοσίευσης, απλώς δίνετε λίγη παραπάνω ώθηση σε μια δημοσίευση που εκτιμάτε πως θα έχει αρκετή απήχηση, προκειμένου να εμφανιστεί στα news feeds περισσότερων χρηστών.

boost-posts-στο-facebook

Ανάρτηση στο Facebook για την προώθηση δημοσιεύσεων

Ωστόσο, οι διαφημιστικές καμπάνιες στο Facebook είναι πολύ πιο περίπλοκες και στοχεύουν συγκεκριμένους ανθρώπους. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι διαφημίσεων στο Facebook:

 • Διαφημίσεις τομέα (Domain Ads): Αυτές οι διαφημίσεις οδηγούν κατευθείαν στην ιστοσελίδα της επιχείρησης σας.

διαφήμιση-kinsta-στο-facebook

Διαφήμιση τομέα στο Facebook

 • Διαφημίσεις καρουζέλ: Αυτές οι διαφημίσεις είναι τέλειες αν έχετε πολλά προϊόντα για προβολή ή θέλετε να μοιραστείτε μια αφήγηση που περιλαμβάνει μια σειρά εικόνων. Οι χρήστες μπορούν να μετακινηθούν μεταξύ αυτών, καθώς η διαφήμιση θα εμφανίζεται απευθείας στο news feed τους.

διαφήμιση-carousel-στο-facebook

          Διαφήμιση καρουζέλ στο Facebook (Πηγή εικόνας: Buffer )

 • Διαφήμιση προσφοράς: Αυτές οι διαφημίσεις σας επιτρέπουν να συμπεριλάβετε ένα κουπόνι για εξαργύρωση στο φυσικό κατάστημα ή κατά τις διαδικτυακές αγορές των πελατών από την επιχείρησή σας.

διαφήμιση-προσφοράς-στο-facebook

          Διαφήμιση προσφοράς στο Facebook (πηγή εικόνας: SEM Updates )

 • Διαφημίσεις βίντεο: Οι διαφημίσεις αυτού του τύπου μπορούν να τραβήξουν την προσοχή ακόμη κάποιου που απλά σκρολάρει από πάνω τους. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βλέπουν βίντεο στο Facebook με τον ήχο ανοιχτό, φροντίστε επομένως να συμπεριλάβετε και υπότιτλους σε αυτές για καλύτερα αποτελέσματα.

διαφήμιση-video-στο-facebook

                        Διαφήμιση βίντεο στο Facebook

 • Lead Ads: Διαφημίσεις που συνδέουν απευθείας το χρήστη με μια εταιρεία, π.χ. με ένα κουμπί “Ξεκινήστε Εδώ” ‘η “Εγγραφείτε Εδώ”. Οι διαφημίσεις αυτές είναι εξαιρετικές για την καταγραφή γρήγορων πληροφοριών, όπως τα ονόματα ή τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των χρηστών.

διαφήμιση-lead-ads-στο-facebook

Lead Ads στο Facebook (πηγή εικόνας: Wise Merchant )

 • Καμβάς: Αυτός ο τύπος διαφήμισης αποτελείται από ένα εκπληκτικό βίντεο, το οποίο όταν πατηθεί από το χρήστη, εξαπλώνεται σε ολόκληρη την οθόνη.

διαφήμιση-καμβά-στο-facebook

                      Διαφημίσεις καμβά στο Facebook (Πηγή εικόνας: Reshift Media)

 • Χορηγούμενη δημοσίευση: Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τύπος διαφήμισης, του οποίου οι εμφάνιση θα προωθείται στα news feeds των χρηστών.

χορηγούμενη-διαφήμιση-στο-facebook

Χορηγούμενη δημοσίευση στο Facebook

 • Δυναμικές διαφημίσεις: Οι διαφημίσεις αυτές προχωρούν ένα βήμα παραπέρα από τις διαφημίσεις καρουζέλ και συνδέονται απευθείας με τα προϊόντα σας. Πράγμα που σημαίνει ότι αν ένα προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, θα σταματήσει να εμφανίζεται πλέον ως διαθέσιμο.

δυναμική-διαφήμιση-στο-facebook

Δυναμική διαφήμιση στο Facebook (Πηγή εικόνας: Mention)

Οι διαφημίσεις μπορούν να αποτελέσουν μια πολύτιμη μηχανή μάρκετινγκ για εσάς, αρκεί να τις παρακολουθείτε και να τις βελτιστοποιείτε συνεχώς για να έχουν επιτυχία. Κατά τη ρύθμιση των διαφημίσεών σας, βεβαιωθείτε ότι:

 • Εναλλάσσετε το σώμα κειμένου και το σχέδιο της διαφήμισής σας. Μπορείτε να έχετε περισσότερες από μία διαφημίσεις σε κάθε ομάδα διαφημίσεων, συνεπώς καλό θα ήταν να πραγματοποιήσετε δοκιμές τύπου A / B και να χρησιμοποιήσετε πολλαπλά πακέτα διαφημίσεων.
 • Επωφεληθείτε από παρόμοια κοινά. Εάν επιλέξετε να εισάγετε ένα αρχείο .csv με τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των πελατών σας, το Facebook θα μπορέσει στη συνέχεια να στοχεύσει σε παρόμοιους πιθανούς πελάτες που μπορεί να ενδιαφέρονται για το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

Για να εκτελέσετε μια διαφημιστική καμπάνια, ξεκινήστε από το Διαχειριστή διαφημίσεων του Facebook . Αφού συνδεθείτε, μπορείτε να επιλέξετε τη σελίδα της εταιρείας σας και να εισαγάγετε την κεφαλίδα, το σώμα κειμένου, τα γραφικά και την ιστοσελίδα σας.

διαφημιστική-καμπάνια-στο-facebook

        Διαφημιστική καμπάνια στο Facebook (πηγή εικόνας: OkDork )

Οι διαφημίσεις στο Facebook είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αποκτήσετε νέους πελάτες και να συνεχίσετε το μάρκετινγκ στους ήδη υπάρχοντες. Χρησιμοποιώντας τα σωστά λόγια και το κατάλληλο σχέδιο στη διαφήμισή σας, θα μπορέσετε να προσελκύσετε και να δώσετε κίνητρο σε νέους πελάτες να αλληλεπιδράσουν με το εμπορικό σας σήμα.

6. Αξιοποιήστε τα στατιστικά στοιχεία της σελίδας σας στο Facebook

Αφού εφαρμόσετε όλες αυτές τις τακτικές στον ιστότοπό σας, θα χρειαστείτε έναν τρόπο για να αξιολογήσετε ποιες από αυτές λειτουργούν και ποιες μπορεί να μην αξίζουν τον κόπο για την επιχείρησή σας. Ίσως χρειάζεται να αλλάξετε το πρόγραμμα των αναρτήσεων σας ή ίσως να τρέξετε πιο στοχευμένες διαφημίσεις.

Μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες στην καρτέλα “Στατιστικά” στη σελίδα των οπαδών της επιχείρησής σας. Αυτό το εργαλείο μπορεί να είναι ιδιαίτερα πολύτιμο για να πάρετε στοχευμένες αποφάσεις σχετικά με το που να διαθέσετε το χρόνο και τα χρήματά σας στις επερχόμενες διαφημιστικές εκστρατείες σας.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη λειτουργία κάνοντας κλικ στην καρτέλα “Στατιστικά” στη γραμμή εργαλείων της σελίδας οπαδών της επιχείρησής σας.

στατιστικά-σελίδας-facebook

Στατιστικά σελίδας στο Facebook

Το ταμπλό θα ανοίξει με μια “Σύνοψη σελίδας”. Αυτό παρέχει στους χρήστες μια γρήγορη και κατανοητή εικόνα της υγιούς λειτουργίας της σελίδας τους και των αποτελεσμάτων από τις καμπάνιες ή το περιεχόμενο που έχουν δημοσιεύσει.

σύνοψη-στατιστικών-στοιχείων-στο-facebook

Σύνοψη στα Στατιστικά σελίδας στο Facebook

Τα ακόλουθα στοιχεία εμφανίζονται στην καρτέλα σύνοψης σελίδας:

 • Ενέργειες στη σελίδα Περιλαμβάνει ΟΛΕΣ τις ενέργειες (όπως, τα likes, τις κοινοποιήσεις και τα σχόλια) που λαμβάνει ο κάθε χρήστης στη σελίδα της εταιρείας σας.
 • Προβολές σελίδας Αυτός είναι ο αριθμός προβολών που έλαβε η σελίδα σας για μια καθορισμένη χρονική περίοδο.
 • Προεπισκοπήσεις σελίδας Όταν κάποιος χρήστης σκρολάροντας στο news feed του πέσει πάνω στη σελίδα σας, αυτό προσμετράται ως προεπισκόπηση σελίδας.
 • “Μου αρέσει” στη σελίδα Αυτό δείχνει το πόσες φορές κάποιος έχει πατήσει Like για να δηλώσει ότι του αρέσει η σελίδα της εταιρείας σας στο Facebook.
 • Απήχηση δημοσιεύσεων – Ο αριθμός αυτός δείχνει το πόσα άτομα έχει προσεγγίσει η εταιρεία σας στο Facebook μέσω των αναρτήσεων στη εταιρική της σελίδας σε αυτό.
 • Αλληλεπιδράσεις με δημοσίευση – Αποτελεί το συνολικό αριθμό αλληλεπιδράσεων που έχουν λάβει όλες οι αναρτήσεις σας σε μια καθορισμένη χρονική περίοδο. Περιλαμβάνει όλες τις δημοσιεύσεις που πραγματοποιήσατε στη σελίδα της εταιρείας σας στο Facebook.
 • Βίντεο – Ο συνολικός αριθμός προβολών βίντεο που έχουν λάβει τα βίντεο σας. Ως προβολή θεωρείται η παρακολούθηση ενός βίντεο για τουλάχιστον 3 δευτερόλεπτα.
 • Ακόλουθοι σελίδας – Οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν και να αποχωρούν από τις αναρτήσεις της σελίδα σας στο Facebook. Επομένως αυτό το νούμερο δείχνει πόσους οπαδούς έχει αποκτήσει η σελίδα σας.

Από εκεί οι χρήστες μπορούν να βρουν αυτό που θέλουν ανάμεσα απο μια ποικιλία επιλογών του μενού στα αριστερά συμπεριλαμβανομένων των προωθήσεων, των οπαδών, των likes, της προσέγγισης, των προβολών σελίδας, των προεπισκοπήσεων σελίδας, των ενεργειών στη σελίδα, των αναρτήσεων, του χορηγούμενου περιεχομένου, των εκδηλώσεων, των βίντεο, των stories, των χρηστών και των μηνυμάτων.

Οι επιλογές “Ενέργειες στη σελίδα” και “Αναρτήσεις” μπορούν να φανούν χρήσιμες κατά την αξιολόγηση των τύπων και των αντικειμένων στις δημοσιεύσεις τα οποία προβλέπονται να παρουσιάσουν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε τις προσπάθειές σας, χρησιμοποιώντας αυτά τα νέα δεδομένα σε μελλοντικές καμπάνιες.

ενέργειες-στη-σελίδα-του-facebook

Ενέργειες στη σελίδα Facebook

Ο αριθμός των “Μου αρέσει” είναι ένα σημαντικό μέγεθος, μέσω του οποίου θα μπορέσετε να καταλάβετε τον αριθμό των οπαδών που έχετε αποκτήσει. Τα διαγράμματα παρέχουν μια αναδρομική ματιά κατά τη διάρκεια των ετών, δείχνοντας σας έτσι την πρόοδο που έχει επιτευχθεί.  

αριθμός-μου-αρέσει-στο-facebook

  Αριθμός “Μου αρέσει” στη σελίδα Facebook

Όλα αυτά τα εργαλεία μπορούν να αποδειχθούν εξαιρετικά χρήσιμα για την αξιολόγηση, τον έλεγχο και το σχεδιασμό των εκστρατειών μάρκετινγκ και του ημερολογίου editorial στο Facebook.

Σύνοψη

Δεν υπάρχει αμφιβολία: θα πρέπει να αναπτύξετε τις εμπορικές σας δραστηριότητες στο Facebook. Παρά τις πρόσφατα ατοπήματα του, ο γίγαντας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ακόμα εδώ για να μείνει. Υπάρχουν δισεκατομμύρια άνθρωποι στην πλατφόρμα. Το να τους αγνοήσετε εξ’ ολοκλήρου θα αποτελούσε ένα τεράστιο λάθος για τις προσπάθειες ανάπτυξης του ψηφιακού σας μάρκετινγκ.

Για να προσελκύσετε αυτόν τον πληθυσμό, ξεκινήστε με τη δημιουργία της σελίδας της εταιρείας σας στο Facebook. Αυτό θα χρησιμεύσει ως “κεντρική βάση” που θα φιλοξενεί ποικίλο περιεχόμενο και προσκλήσεις για δράση στους πελάτες σας. Στη συνέχεια, μοιραστείτε ενημερώσεις στη σελίδα σας και διατηρήστε ένα τακτικό πρόγραμμα δημοσίευσης. Αυτό θα χρησιμεύσει ιδιαίτερα στην προσέλκυση χρηστών και την ανάπτυξη του δικτύου των ακολούθων σας.

Αν εμπορεύεστε υλικά αγαθά, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία “ετικέτα προϊόντος”. Αυτό θα βοηθήσει στο να έχουν οι πελάτες σας μια αψεγάδιαστη εμπειρία αγοράς από τη σελίδα σας. Διαχειριστείτε τις κριτικές από τους πελάτες σας και επικοινωνήστε με αυτούς. Θυμηθείτε, μια αρνητική κριτική σας δίνει την ευκαιρία να διορθώσετε τα πράγματα. Επωφεληθείτε από αυτή και μετατρέψτε τον θυμωμένο πελάτη, σε κάποιον που τελικά έμεινε ευχαριστημένος από το εμπορικό σας σήμα.

Επίσης, μην ξεχάσετε να ελέγχετε τακτικά τυχόν ψεύτικες επιχειρηματικές σελίδες που χρησιμοποιούν το όνομα της επωνυμίας σας. Πρέπει να προστατεύσετε την εικόνα της επωνυμίας σας, προκειμένου να εξασφαλίσετε ότι οι πιθανοί πελάτες θα βλέπουν μόνο ότι θέλετε εσείς να δουν. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ:  Πώς και Γιατί να κάνετε αναφορά παραβίασης εμπορικού σήματος στο Facebook.

Στοχεύστε σε νέους πελάτες μέσω μιας διαφημιστικής καμπάνιας στο Facebook. Ελέγξτε τη συνολική σας πρόοδό στα Στατιστικά. Τα δεδομένα αυτά θα σας βοηθήσουν να λάβετε τις σωστές αποφάσεις μάρκετινγκ μελλοντικά και να καταγράψετε τι λειτουργεί με τον κατάλληλο τρόπο και τι χρειάζεται βελτίωση.

Ποιες στρατηγικές μάρκετινγκ στο Facebook έχουν λειτουργήσει για την επιχείρησή σας; Θα θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.

Θες να μάθεις περισσότερα για το Μάρκετινγκ στο Facebook;

Ο καλύτερος τρόπος να μάθεις περισσότερα είναι να κάνεις ατομικά μαθήματα μαζί μου.

Τι θα καταφέρεις με τα μαθήματα για Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Διαφημίσεις, Mάρκετινγκ και εργαλεία

μαθήματα social media

Μαθήματα Social Media απο 25 €

3 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν αρχίσουμε

Το κόστος για κάθε ώρα μαθήματος είναι 30 € + Φ.Π.Α.

Τα μαθήματα γίνονται μέσω της πλατφόρμας ZOOM.   Βλέπουμε ο ένας τον άλλο ταυτόχρονα , βλέπουμε τον  ίδιο υπολογιστή, και εφαρμογές κατά την διάρκεια του μαθήματος. Η διδασκαλία μαγνητοσκοπείται δωρεάν, και έχεις αρχείο με το τι είπαμε.

Για προαγορά 10 ωρών γίνεται έκπτωση 16 %

Mήπως τα μαθήματα σου φαίνονται ακριβά 

Φθηνά μαθήματα Social Media

30 € για μια ώρα, (που πάντα είναι περισσότερη) με ένα καθηγητή με 20 χρόνια εμπειρία, με εκατοντάδες μαθητές , με δεκάδες επιτυχημένες καμπάνιες μπορεί να φαίνονται ακριβά σε κάποιους.

Τα μαθήματα μου όμως ειναι τα πιο φθηνά FACE TO FACE Digital marketing online courses σε όλη την Ελλάδα.

Αντίστοιχα μαθήματα αρχίζουν απο 45 €

Τιμές Μαθημάτων Social Media

1 ΩΡΑ
30
Για συγκεκριμένες ερωτήσεις
 • Μικρή Επένδυση
 • Χαμηλότερη τιμή σε μαθήματα μέσω υπολογιστή
 • Αρχείο Μαθήματος σε Βίντεο
 • Απάντηση ερωτήσεων μετά το μάθημα

Ίσως σε ενδιαφέρουν

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρει ο Κωνσταντίνος Κορίκης

Μάθε με τον Κορίκη

Είτε έχεις την δικιά σου επιχείρηση, είτε δουλεύεις για κάποιον άλλο, είτε απλά θες να έχεις την καλύτερη παρουσία σε Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, η απλά θες να μειώσεις τα κόστη σου σε διαφημίσεις Facebook ή Google ADS, μπορώ να σε βοηθήσω. Είμαι αυτή την στιγμή ο δάσκαλος με τις περισσότερες ώρες διδασκαλίας στην Ελλάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πάρε τον Κορίκη Σύμβουλο

Μπορώ να σε βοηθήσω να βγάλεις την εικόνα σου με τον σωστό τρόπο. Εχω συμβουλέψει Δημόσιους Οργανισμούς όπως το Ελληνικό Κτηματολόγιο, μεγάλες εταιρείες όπως τους SOS Ιατρούς, εταιρείες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης όπως την Advent Technologies, Εκδοτικούς Οίκους όπως τον Αρμό, και δεκάδες δικηγόρους, Γιατρούς και Οδοντιάτρους

ΘΕΛΩ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

Digital Ads PPC

Η ψηφιακή διαφήμιση είναι ο φθηνότερος και αποδοτικότερος τρόπος να πουλήσεις υπηρεσίες και προϊόντα. Έχω ξοδέψει εκατομμύρια € σε Facebook, Google, Twitter, Instagram και LinkedIn για πελάτες μου. Δίνω εγγύηση ότι θα πληρώνεις λιγότερο αν κάνεις ήδη διαφήμιση. Αν δεν κάνεις διαφήμιση ξέρεις πλέον ότι πρέπει να κάνεις. Μπορώ να αναλάβω τις διαφημίσεις σου απο το Α μέχρι το Ω. Σου εξασφαλίζω προκαταβολικά οτι θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Design a site

Αν δεν είσαι ευχαριστημένος με την ιστοσελίδα σου, έχω άσχημα νέα. Δυστυχώς μια ιστοσελίδα δεν διορθώνεται αλλά φτιάχνεται από την αρχή. Αναλαμβάνω ολοκληρωμένο σχεδιασμό ιστοσελίδων, δηλαδή ιστοσελίδα και περιεχόμενο με το «κλειδί στο χέρι». Θα σου παραδώσω μια ιστοσελίδα σχεδιαστικά ακριβώς όπως την θέλεις, με ταχύτητες που θα ξεπερνούν το 90 και με περιεχόμενο προσαρμοσμένο στο brand σου. Ο στόχος είναι η ιστοσελίδα να γίνει το βασικό εργαλείο πώλησης στην εταιρεία σου.

ΘΕΛΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ