Instagram: Fashion και Πολιτικοί, πως να αξιολογείτε τους Influencers

Instagram influencer
1.9kviews

Ένας πελάτης μου ετοιμάζεται να λανσάρει μία καινούργια σειρά ρούχων.  Ανάμεσα σε αυτά που θα κάνουμε είναι να να μελετήσουμε και τους Influencers του Instagram. Χρειάστηκε να βρω ένα εργαλείο αξιολόγησης. Διαβάστε που κατέληξα.

Influencers, άλλη μια Ελληνική φούσκα

Θεωρώ ότι σε ένα μεγάλο ποσοστό οι Influencers  στο instagram και κυρίως το γυναικείο κοινό, είναι υπερεκτιμημένοι.

Διαφημίζουν από καλλυντικά μέχρι πάνες με εμφανώς πειραγμένες φωτογραφίες  αλλά και πειραγμένα χαρακτηριστικά από φθηνές πλαστικές. Το timeline τους εναλλάσσεται με προϊόντα, βυζιά και κώλους.

Πολλές φορές η πλειοψηφία του κοινού που έχουν είναι ψεύτικο ή ανδρικό.

Ελληνίδες στο Instagram

Το κυριότερο δείχνουν ότι δεν έχουν καμιά ιδέα για το προϊόν που διαφημίζουν

Μπορώ να αξιολογήσω την ποιότητα ενός influencer;

Υπάρχει ένα εργαλείο, το  hypeauditor.com το οποίο μπορεί να πιστοποιήσει με ακρίβεια την ποιότητα των  Influencers  μελετώντας τη διάδραση που έχουν και το ποσοστό πιθανότητας να έχουν αγοράσει ψευτικους ακόλουθους. Το πρώτο report είναι δωρεάν Και το κόστος για τα επόμενα είναι περίπου 2 ευρώ ανά προφίλ.

Εργσλειο αξιολόγησης Instagram

Instagram και πολιτικοί

Άλλο ένα συχνό ερώτημα. Αξίζει να το χρησιμοποιούν πολιτικοί;

Ναι, είναι η απάντηση αν βάζουν αυθεντικό περιεχόμενο που ταιριάζει στο μέσο.

Ο Κικίλιας το κάνει τέλεια.

Κικιλιας Instagram

Ο λογαριασμός του φαίνεται να  αυθεντικός . Δείτε και τους καλούς βαθμούς που παίρνει. Το ποσοστό των ύποπτων λογαριασμών είναι σχετικά μικρό, και οι ακόλουθοι του είναι απο Ελλάδα.

 

Κικίλιας Βαθμοί

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι άλλο ένα υποδειγμα πολιτικού …………………………………….στο Instagram μόνο  ?

Instagram Τσιπρα

Θες να μάθεις περισσότερα;

Ο καλύτερος τρόπος να μάθεις περισσότερα είναι να κάνεις ατομικά μαθήματα μαζί μου.

Μαθήματα Marketing

 

Λένε για μένα

[intense_testimonies template=”boxed”] [intense_testimony author=”Αντιγόνη Βαφείδου” company=”Δικηγόρος” image=”778657″]Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος.
Η καλύτερη επιλογή με διαφορά για social media marketing.[/intense_testimony] [intense_testimony]Testimony Text[/intense_testimony] [/intense_testimonies] [intense_testimonies template=”boxed”] [intense_testimony author=”Κατερίνα Μειμάρη” company=”Διαιτολόγος” image=”778659″]Εξαιρετικός[/intense_testimony] [intense_testimony author=”Γιώργος Μουρούτης” company=”Εκδότης – Δημοσιογράφος” image=”778660″]Κορυφαίος, αξίζει να τον παρακολουθείς![/intense_testimony] [intense_testimony author=” Σίλια Αριστείδου ” company=”Υπηρεσίες Εστίασης” image=”778661″]Μοναδικά εξαιρετικός & ευφυής![/intense_testimony] [/intense_testimonies]

 Τι θα καταφέρεις με τα μαθήματα για Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Διαφημίσεις, Mάρκετινγκ και εργαλεία

[intense_content_section background_color=”#1C72BD” border_bottom=”0″] [intense_row] [intense_column size=”12″] [intense_promo_box shadow=”8″]

[intense_icon_list]

[intense_icon_list_item type=”chevron-sign-right”]να χαράξεις ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό πλάνο[/intense_icon_list_item][intense_icon_list_item type=”repeat” spin=”1“]Nα κάνεις εύκολα και γρήγορα video και εικόνες[/intense_icon_list_item] [intense_icon_list_item type=”bullseye” color=”red”]να μπορείς να δημιουργήσεις και να διαχειριστείς εξ ολοκλήρου καμπάνιες στην πλατφόρμα του Google Ads[/intense_icon_list_item][intense_icon_list_item type=”play-sign” color=”primary”]να μπορείς να κατανοήσεις όλα τα στατιστικά του Google Analytics[/intense_icon_list_item] [intense_icon_list_item type=”ok-sign” color=”success”]να μπορείς να δημιουργήσεις και να διαχειριστείς εξ ολοκλήρου καμπάνιες  σε Facebook & Instagram[/intense_icon_list_item] [intense_icon_list_item type=”thumbs-up”]να μπορείς να δημιουργήσεις αποτελεσματικές διαφημίσεις σε Google, Facebook, Youtube, Instagram και LinkedIn[/intense_icon_list_item] [intense_icon_list_item type=”repeat” spin=”1“]Nα είσαι σε θέση να βγεις δυναμικά στην αγορά εργασίας σαν Social Media Manager[/intense_icon_list_item] [/intense_icon_list]

[/intense_promo_box] [/intense_column] [/intense_row] [/intense_content_section]

[intense_icon_list]

Μαθήματα Social Media απο 25 €

3 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν αρχίσουμε

Το κόστος για κάθε ώρα μαθήματος είναι 25 € + Φ.Π.Α.

Τα μαθήματα γίνονται μέσω της πλατφόρμας ZOOM.   Βλέπουμε ο ένας τον άλλο ταυτόχρονα , βλέπουμε τον  ίδιο υπολογιστή, και εφαρμογές κατά την διάρκεια του μαθήματος. Η διδασκαλία μαγνητοσκοπείται δωρεάν, και έχεις αρχείο με το τι είπαμε.

Για προαγορά 10 ωρών γίνεται έκπτωση 15 %

Mήπως τα μαθήματα σου φαίνονται ακριβά 

Φθηνά μαθήματα Social Media

25 € για μια ώρα, (που πάντα είναι περισσότερη) με ένα καθηγητή με 20 χρόνια εμπειρία, με εκατοντάδες μαθητές , με δεκάδες επιτυχημένες καμπάνιες μπορεί να φαίνονται ακριβά σε κάποιους.

Τα μαθήματα μου όμως ειναι τα πιο φθηνά FACE TO FACE Digital marketing online courses σε όλη την Ελλάδα.

Αντίστοιχα μαθήματα αρχίζουν απο 45 €

Τιμές Μαθημάτων Social Media

1 ΩΡΑ
25
Για συγκεκριμένες ερωτήσεις
  • Μικρή Επένδυση
  • Χαμηλότερη τιμή της αγοράς
  • Αρχείο Μαθήματος σε Βίντεο
  • Απάντηση ερωτήσεων μετά το μάθημα

Ίσως σε ενδιαφέρουν

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρει ο Κωνσταντίνος Κορίκης

Μάθε με τον Κορίκη

Είτε έχεις την δικιά σου επιχείρηση, είτε δουλεύεις για κάποιον άλλο, είτε απλά θες να έχεις την καλύτερη παρουσία σε Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, η απλά θες να μειώσεις τα κόστη σου σε διαφημίσεις Facebook ή Google ADS, μπορώ να σε βοηθήσω. Είμαι αυτή την στιγμή ο δάσκαλος με τις περισσότερες ώρες διδασκαλίας στην Ελλάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πάρε τον Κορίκη Σύμβουλο

Μπορώ να σε βοηθήσω να βγάλεις την εικόνα σου με τον σωστό τρόπο. Εχω συμβουλέψει Δημόσιους Οργανισμούς όπως το Ελληνικό Κτηματολόγιο, μεγάλες εταιρείες όπως τους SOS Ιατρούς, εταιρείες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης όπως την Advent Technologies, Εκδοτικούς Οίκους όπως τον Αρμό, και δεκάδες δικηγόρους, Γιατρούς και Οδοντιάτρους

ΘΕΛΩ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

Digital Ads PPC

Η ψηφιακή διαφήμιση είναι ο φθηνότερος και αποδοτικότερος τρόπος να πουλήσεις υπηρεσίες και προϊόντα. Έχω ξοδέψει εκατομμύρια € σε Facebook, Google, Twitter, Instagram και LinkedIn για πελάτες μου. Δίνω εγγύηση ότι θα πληρώνεις λιγότερο αν κάνεις ήδη διαφήμιση. Αν δεν κάνεις διαφήμιση ξέρεις πλέον ότι πρέπει να κάνεις. Μπορώ να αναλάβω τις διαφημίσεις σου απο το Α μέχρι το Ω. Σου εξασφαλίζω προκαταβολικά οτι θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Design a site

Αν δεν είσαι ευχαριστημένος με την ιστοσελίδα σου, έχω άσχημα νέα. Δυστυχώς μια ιστοσελίδα δεν διορθώνεται αλλά φτιάχνεται από την αρχή. Αναλαμβάνω ολοκληρωμένο σχεδιασμό ιστοσελίδων, δηλαδή ιστοσελίδα και περιεχόμενο με το «κλειδί στο χέρι». Θα σου παραδώσω μια ιστοσελίδα σχεδιαστικά ακριβώς όπως την θέλεις, με ταχύτητες που θα ξεπερνούν το 90 και με περιεχόμενο προσαρμοσμένο στο brand σου. Ο στόχος είναι η ιστοσελίδα να γίνει το βασικό εργαλείο πώλησης στην εταιρεία σου.

ΘΕΛΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ