Digital marketing τι είναι. To μόνο πράγμα που πρέπει να ξέρεις για να βγάλεις χρήματα

digital marketing τι είναι. to μόνο πράγμα που πρέπει να ξέρεις για να βγάλεις χρήματα
952views

Digital Marketing

Υπάρχουν άπειρα άρθρα, προγράμματα, βιβλία και πανεπιστημιακά διπλώματα για το τί είναι το marketing. Τα περισσότερα απο αυτά απαιτούν χρόνο και χρήμα , και πολλές φορές δεν θα μάθεις τίποτα. Σου αποκαλύπτω πως να γλιτώσεις χρήμα και κόπο και να γίνεις ο καλύτερος στο marketing.

Τι είναι το digital marketing

Είσαι σε ένα πάρτυ και βλέπεις μια ωραία γυναίκα. Την πλησιάζεις και της λές :
” Eίμαι εκπληκτικός στο κρεββάτι “

Αυτό λέγεται Direct Marketing

Eίσαι σε ένα πάρτυ με παρέα και βλέπεις μια ωραία γυναίκα.
Ένας φίλος από την παρέα την πλησιάζει, δείχνει εσένα και της λέει :
” Είναι εκπληκτικός στο κρεββάτι “

Aυτό λέγεται διαφήμιση

Είσαι σε ένα πάρτυ και βλέπεις μια ωραία γυναίκα. Την πλησιάζεις και παίρνεις τον αριθμό του τηλεφώνου της.
Την επόμενη μέρα την παίρνεις τηλέφωνο και της λές :
” Γειά, είμαι εκπληκτικός στο κρεβάτι “.

Αυτό λέγεται telemarketing

Eίσαι σε ένα πάρτυ και βλέπεις μια ωραία γυναίκα. Σηκώνεσαι, ισιώνεις την γραβάτα σου. Την πλησιάζεις και της κερνάς ποτό.
Της λές : “Μπορώ; ” και της ισιώνεις το κολιέ στον λαιμό, ενώ ακουμπάς απαλά πάνω στον ώμο της και της λές : ” Α, επίσης είμαι εκπληκτικός στο κρεββάτι “

Αυτό λέγεται δημόσιες σχέσεις

Είσαι σε ένα πάρτυ και βλέπεις μια ωραία γυναίκα. Σε πλησιάζει και σου λέει :
” Έμαθα πως είσαι εκπληκτικός στο κρεββάτι “.

Αυτό λέγεται αναγνώριση προιόντος.

Είσαι σε ένα πάρτυ και βλέπεις μια ωραία γυναίκα.
Την πλησιάζεις και την πείθεις να πάρει τον φίλο σου σπίτι της.

Αυτό λέγεται πώληση προιόντος.

Αυτή όμως δεν είναι ευχαριστημένη με την απόδοση του φίλου σου και έτσι σε παίρνει τηλέφωνο.

Αυτό λέγεται τεχνική υποστήριξη

Πας σε ένα πάρτυ και στο δρόμο διαπιστώνεις πως μέσα σε όλα αυτά τα σπίτια που περνάς μπορεί να υπάρχουν ωραίες γυναίκες.
Σκαρφαλώνεις πάνω σε ένα από αυτά τα σπίτια που βρίσκονται ακριβώς στο κέντρο της γειτονιάς και ξελαρυγγιάζεσαι φωνάζοντας :
” Είμαι καταπληκτικός στο κρεββάτι “

Αυτό λέγεται spam

Πως να βγάλεις χρήματα απο το digital marketing

Αν έφτασες μέχρι εδώ, μάλλον έχεις χιούμορ. Αν δεν έχεις καταλάβει τι έγινε θα σου εξηγήσω:

Χτύπησες το άρθρο γιατί έχει μια ωραία ατάκα, και μια φωτογραφία ανθρώπου. Το άρθρο είναι ένα τυπικό clickbait.

Εχει μελετηθεί επιστημονικά οτι το ανθρωπινο προσωπο αυξάνει τα clicks σε μια φωτογραφία αλλά και σε ιστοσελίδες ή eshops. Σε πολλές περιπτώσεις αυξάνει τις μετατροπές κατά 50 %

Πάτα στην εικόνα για να δεις μια απο τις πολλές έρευνες που υπάρχουν για το θέμα

ανθρωπινα προσωπα στο marketing

Δεν υπάρχει κάτι μοναδικό που πρέπει να ξέρεις για το digital marketing. Δεν υπάρχει ένας μοναδικός ή ευκολος τρόπος για να βγάλεις χρήματα. Δεν υπάρχουν μυστικά.

Μόνο με σκληρή δουλειά και συνεχή μελέτη μπορείς να μάθεις digital marketing, και να βγάζεις χρήματα είτε κάνεις marketing για σένα, είτε για άλλους.

Σεμινάρια Social Media

Έχω διδάξει απο 80 χρονους, μαθητές Γυμνασίου, άτομα με δυο διδακτορικά,  υδραυλικούς που είχαν τελειώσει μόνο δημοτικό, άνδρες και γυναίκες απο Ελλάδα και Κύπρο.


Ίσως σε ενδιαφέρουν

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρει ο Κωνσταντίνος Κορίκης

Μάθε με τον Κορίκη

Είτε έχεις την δικιά σου επιχείρηση, είτε δουλεύεις για κάποιον άλλο, είτε απλά θες να έχεις την καλύτερη παρουσία σε Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, η απλά θες να μειώσεις τα κόστη σου σε διαφημίσεις Facebook ή Google ADS, μπορώ να σε βοηθήσω. Είμαι αυτή την στιγμή ο δάσκαλος με τις περισσότερες ώρες διδασκαλίας στην Ελλάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πάρε τον Κορίκη Σύμβουλο

Μπορώ να σε βοηθήσω να βγάλεις την εικόνα σου με τον σωστό τρόπο. Εχω συμβουλέψει Δημόσιους Οργανισμούς όπως το Ελληνικό Κτηματολόγιο, μεγάλες εταιρείες όπως τους SOS Ιατρούς, εταιρείες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης όπως την Advent Technologies, Εκδοτικούς Οίκους όπως τον Αρμό, και δεκάδες δικηγόρους, Γιατρούς και Οδοντιάτρους

ΘΕΛΩ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

Digital Ads PPC

Η ψηφιακή διαφήμιση είναι ο φθηνότερος και αποδοτικότερος τρόπος να πουλήσεις υπηρεσίες και προϊόντα. Έχω ξοδέψει εκατομμύρια € σε Facebook, Google, Twitter, Instagram και LinkedIn για πελάτες μου. Δίνω εγγύηση ότι θα πληρώνεις λιγότερο αν κάνεις ήδη διαφήμιση. Αν δεν κάνεις διαφήμιση ξέρεις πλέον ότι πρέπει να κάνεις. Μπορώ να αναλάβω τις διαφημίσεις σου απο το Α μέχρι το Ω. Σου εξασφαλίζω προκαταβολικά οτι θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Design a site

Αν δεν είσαι ευχαριστημένος με την ιστοσελίδα σου, έχω άσχημα νέα. Δυστυχώς μια ιστοσελίδα δεν διορθώνεται αλλά φτιάχνεται από την αρχή. Αναλαμβάνω ολοκληρωμένο σχεδιασμό ιστοσελίδων, δηλαδή ιστοσελίδα και περιεχόμενο με το «κλειδί στο χέρι». Θα σου παραδώσω μια ιστοσελίδα σχεδιαστικά ακριβώς όπως την θέλεις, με ταχύτητες που θα ξεπερνούν το 90 και με περιεχόμενο προσαρμοσμένο στο brand σου. Ο στόχος είναι η ιστοσελίδα να γίνει το βασικό εργαλείο πώλησης στην εταιρεία σου.

ΘΕΛΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ