Ποιος μπαίνει στο λογαριασμό μου στο Facebook;

2014-11-29_11-08-32_1291669.jpg
609views

Πολλές φορές συνδεόμαστε στον λογαριασμό μας στο Facebook από κάποια συσκευή σε δημόσιο χώρο και ξεχνάμε να αποσυνδεθούμε. Ενώ έχουμε απομακρυνθεί από τον χώρο κάποιος μπορεί ήδη να βλέπει τον λογαριασμό μας.

Άλλες φορές έχουμε  βάσιμες υποψίες πως κάποιος ξέρει τον κωδικό μας στο Facebook και εισέρχεται στον λογαριασμό μας.

Τι μπορούμε να κάνουμε:

Το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να αλλάξουμε άμεσα  τον κωδικό του Facebook .

Πως όμως μπορούμε να κλείσουμε από μακριά τη σύνδεση που αφήσαμε ανοιχτή; Πώς μπορούμε να ξέρουμε αν κάποιος έχει συνδεθεί στο παρελθόν επειδή ήξερε τον κωδικό μας;

Το Facebook μας δίνει μας επιτρέπει να βλέπουμε: 1) πότε κάποιος έχει εισέλθει στον λογαριασμό μας 2) την χώρα από την οποία έχει γίνει η είσοδος 3) την ip του 4)τον browser του 5) την ώρα αλλά και 6) κάποια άλλα στοιχεία για τον συγκεκριμένο υπολογιστή.

Έτσι, βλέποντας αυτά τα στοιχεία, είμαστε σε θέση να καταλάβουμε αν ο υπολογιστής από την οποία έχει γίνει η είσοδος είναι ο υπολογιστής μας ή κάποιος άλλος υπολογιστής από τον οποίο εμείς έχουμε εισέλθει. Εάν δεν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε είναι προφανές το γεγονός πως κάποιος τρίτος έχει εισέλθει στο λογαριασμό μας στο Facebook. Επίσης μας δίνει τη δυνατότητα να «κλείνουμε» μια σύνδεση  (end session)

Βήματα από υπολογιστή 

Πηγαίνουμε πάνω δεξιά στο Home page μας στο Account –> Account Settings και μετά στο Account Security. Αμέσως μετά πατάμε το   “When You’re Logged In”, Για να πάτε κατευθείαν πατήστε εδώ

 

Εδώ βλέπετε όλες τις συνέσεις που κάνετε, τις συσκευές, τις χώρες και ώρες που συνδεθήκατε. Αν δεν αναγνωρίσετε κάτι «κλείνετε την σύνδεση» και αλλάζετε τον κωδικό σας.

Βήματα από κινητό

Στην εφαρμογή του Facebook app πατήστε στο More που βρίσκεται στο δεξί κάτω άκρο της μπάρας της εφαρμογής.

  1. Κατεβείτε προς τα κάτω μέχρι να συναντήσετε το Settings.
  2. Μπείτε στο Security.
  3. Έπειτα στην τελευταία επιλογή Active Sessions.
  4. Εδώ μπορείτε να δείτε και να διαγράψετε όλες τις συνδέσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στον λογαριασμό σας στο Facebook.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρει ο Κωνσταντίνος Κορίκης

Μάθε με τον Κορίκη

Είτε έχεις την δικιά σου επιχείρηση, είτε δουλεύεις για κάποιον άλλο, είτε απλά θες να έχεις την καλύτερη παρουσία σε Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, η απλά θες να μειώσεις τα κόστη σου σε διαφημίσεις Facebook ή Google ADS, μπορώ να σε βοηθήσω. Είμαι αυτή την στιγμή ο δάσκαλος με τις περισσότερες ώρες διδασκαλίας στην Ελλάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πάρε τον Κορίκη Σύμβουλο

Μπορώ να σε βοηθήσω να βγάλεις την εικόνα σου με τον σωστό τρόπο. Εχω συμβουλέψει Δημόσιους Οργανισμούς όπως το Ελληνικό Κτηματολόγιο, μεγάλες εταιρείες όπως τους SOS Ιατρούς, εταιρείες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης όπως την Advent Technologies, Εκδοτικούς Οίκους όπως τον Αρμό, και δεκάδες δικηγόρους, Γιατρούς και Οδοντιάτρους

ΘΕΛΩ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

Digital Ads PPC

Η ψηφιακή διαφήμιση είναι ο φθηνότερος και αποδοτικότερος τρόπος να πουλήσεις υπηρεσίες και προϊόντα. Έχω ξοδέψει εκατομμύρια € σε Facebook, Google, Twitter, Instagram και LinkedIn για πελάτες μου. Δίνω εγγύηση ότι θα πληρώνεις λιγότερο αν κάνεις ήδη διαφήμιση. Αν δεν κάνεις διαφήμιση ξέρεις πλέον ότι πρέπει να κάνεις. Μπορώ να αναλάβω τις διαφημίσεις σου απο το Α μέχρι το Ω. Σου εξασφαλίζω προκαταβολικά οτι θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Design a site

Αν δεν είσαι ευχαριστημένος με την ιστοσελίδα σου, έχω άσχημα νέα. Δυστυχώς μια ιστοσελίδα δεν διορθώνεται αλλά φτιάχνεται από την αρχή. Αναλαμβάνω ολοκληρωμένο σχεδιασμό ιστοσελίδων, δηλαδή ιστοσελίδα και περιεχόμενο με το «κλειδί στο χέρι». Θα σου παραδώσω μια ιστοσελίδα σχεδιαστικά ακριβώς όπως την θέλεις, με ταχύτητες που θα ξεπερνούν το 90 και με περιεχόμενο προσαρμοσμένο στο brand σου. Ο στόχος είναι η ιστοσελίδα να γίνει το βασικό εργαλείο πώλησης στην εταιρεία σου.

ΘΕΛΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ