2 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν αρχίσεις διαφημίσεις σε Facebook και Google [video]

314views

Πρίν αρχίσεις διαφημίσεις Facebook και Google Adwords, πρέπει να πεις στον developer της ιστοσελίδας σου να κάνει δυο πράγματα.

  1. Να εγκαταστήσειςτο Facebook Pixel στην ιστοσελίδα σου έτσι ώστε να μπορείς να ξανάδιαφημίζεις στο κοινό που επισκέπτεται την ιστοσελίδα σου από το Facebook.
  2. Nα εγκαταστήσει Google Tags έτσι ώστε να μπορείς να παρακολουθείς από ποια διαφήμιση προέρχονται οι συγκεκριμένες ενέργειες κάνουν στην ιστοσελίδα σου οι χρήστες.

Π.χ, Βάζεις μια διαφήμιση που κοστίζει 5 € την ημέρα, και έχεις 5 χρήστες που συμπληρώνουν την φόρμα.

Το Video που εξηγεί το Google Tag maager, το Facebook pixel και τα conversion

Μαθήματα marketing και όχι μόνο

Η Βαλίσια Βύζα είναι μια ταλαντούχα δασκάλα πιάνου. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί της εδώ 🎹 https://www.facebook.com/valisiaandthepiano Παραδίδει μαθήματα πιάνου σε όλες τις ηλικίες και για όλα τα επίπεδα στην περιοχή της Αθήνας, της Ραφήνας και της Ν .Μάκρης. Μελετά Πιάνο από την ηλικία των 4 ετών. Έχει πτυχίο Πιάνου, Αρμονίας και Αντίστιξης. Έχει Bachelor of Arts στη Μουσική και μεταπτυχιακό στην Μουσική Σύνθεση για Κινηματογράφο και Τηλεόραση. Αποφάσισε να κάνει μαθήματα Social Media, με τον Κωνσταντίνο Κορίκη για να επικοινωνήσει καλύτερα και σε περισσότερο κόσμο αυτό που είναι: Μια από τις καλύτερες δασκάλες πιάνου. Κάπως έτσι άρχισαν τα μαθήματα

Τιμές Μαθημάτων και Social Media

1 ΩΡΑ
25
Για συγκεκριμένες ερωτήσεις
  • Μικρή Επένδυση
  • Χαμηλότερη τιμή σε μαθήματα μέσω υπολογιστή
  • Αρχείο Μαθήματος σε Βίντεο
  • Απάντηση ερωτήσεων μετά το μάθημα

Mήπως τα μαθήματα σου φαίνονται ακριβά

Φθηνά μαθήματα Social Media 25 € για μια ώρα, (που πάντα είναι περισσότερη) με ένα καθηγητή με 20 χρόνια εμπειρία, με εκατοντάδες μαθητές , με δεκάδες επιτυχημένες καμπάνιες μπορεί να φαίνονται ακριβά σε κάποιους. Τα μαθήματα μου όμως ειναι τα πιο φθηνά FACE TO FACE Digital marketing online courses σε όλη την Ελλάδα. Αντίστοιχα μαθήματα αρχίζουν απο 45 €

Ίσως σε ενδιαφέρουν