Viral στο Instagram χωρίς διαφήμιση

instagram-xoris-diafimisi
2.7kviews

Όλοι ξέρουμε πλέον ότι στo Ινσταγραμ ή Ινστα, το γνωστό σε όλους Instagram, μόνο αν κάνεις διαφήμιση μπορείς να απογειώσεις τις αναρτήσεις σου.

Για αυτούς όμως, που δεν έχουν χρήματα το παρακάτω άρθρο εξηγεί πώς πρέπει να ποστάρουν για να πάνε, όσο το δυνατόν, καλύτερα.

Μεγάλη έρευνα μελέτησε εκατομμύρια αναρτήσεις για να καταλάβει τι δουλεύει στο  Instagram

Η γνωστή πλατφόρμα ανάλυσης Social Media, Quintly, έκανε μια καινούρια έρευνα για τις επιδόσεις των αναρτήσεων στο Instagram. Ανέλυσε περισσότερα από 34 χιλιάδες επιχειρηματικά προφίλ του Instagram και 5,4 εκατομμύρια αναρτήσεις για 6 μήνες.

Η έρευνα αποκαλύπτει τα τελευταία στοιχεία για το τι δουλεύει στο Instagram αυτή τη στιγμή. Έτσι με τον αλγόριθμο του Instagram να αλλάζει συνεχώς, και με την απόκρυψη των Likes, μπορούμε να είμαστε ένα βήμα μπροστά και πανέτοιμοι για τις νέες συνθήκες.

Εικόνες vs Video/Carousel

 Παρόλη την αυξανόμενη δημοφιλία των αναρτήσεων με βίντεο, οι εικόνες παραμένουν ο πιο δημοφιλής τύπος ανάρτησης. 

Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Είναι ευκολότερο να δημιουργήσει κάποιος μια ανάρτηση με μια φωτογραφία παρά να μπει στη διαδικασία να βρει μια ιδέα και να φτιάξει ένα καλό βίντεο.

Η ευκαιρία που χάνουν όσοι χρησιμοποιούν εικόνες στο Instagram

Αν και οι περισσότεροι χρησιμοποιούν εικόνες, αυτές δεν είναι  όπως βλέπετε και στο σχεδιάγραμμα ο πιο πετυχημένος τρόπος ανάρτησης.

 

 

 Επιτυχία στον Instagram σημαίνει διάδραση, δηλαδή σχόλια , καρδούλες κλπ. Η έρευνα έδειξε ότι με carousel, αλλά και βίντεο, πετυχαίνεις περισσότερη διάδραση. 

 

 

Το μέγεθος μετρά και στο Instagram: Όσο πιο μικρό, τόσο πιο καλό

H Quintly  μελέτησε αν το μέγεθος της λεζάντας συσχετίζεται με την επιτυχία μιας ανάρτησης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της, η πλειοψηφία των brands χρησιμοποιεί περισσότερο από 150 χαρακτήρες για τις λεζάντες τους, με αρκετά από αυτά να χρησιμοποιούν 300 χαρακτήρες στα update τους.

Τελικά είναι και αυτό λάθος

 Tα στοιχεία της Quintly έδειξαν ότι  οι λεζάντες μεταξύ 1 και 50 χαρακτήρων έχουν μεγαλύτερη διάδραση-επιτυχία. 

Οπότε οι μικρότερες λεζάντες είναι καλύτερες αλλά πολλά brands αυτή τη στιγμή δεν εμμένουν σε αυτό.

Emoji, άλλο ένα λάθος που κάνουν στο Instagram οι περισσότεροι

Η έρευνα έδειξε ότι η πλειοψηφία των brands και  προφίλ δεν χρησιμοποιούν emoji στις αναρτήσεις τους στο Instagram. 

 Αυτό όμως είναι λάθος. Η έρευνα έδειξε:  “όσο υψηλότερος ο αριθμός των emoji τόσο υψηλότερος των αλληλεπιδράσεων” ????

Η χρήση των emoji, ως επιλογή, μπορεί να σας φανεί αφύσικη για τις αναρτήσεις των προϊόντων σας. Μπορεί τα ίδια τα emoji να μην είναι αρκετά αυθεντικά ή επαγγελματικά σαν αίσθηση. Αλλά τα νούμερα εδώ υποδηλώνουν ότι αξίζει να γίνει μια απόπειρα καθότι οι αναρτήσεις άνευ emoji φανερώνουν το μικρότερο μέσο όρο αλληλεπιδράσεων.

Πόσα hashtags πρέπει να βάζω στις αναρτήσεις μου;

Η Quintly βρήκε ότι τα μικρότερα προφίλ χρησιμοποιούν περισσότερα hashtag ενώ οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις τα χρησιμοποιούν λιγότερο γιατί δεν τα έχουν ανάγκη.

 Έτσι τα μικρότερα προφίλ που χρησιμοποιούν περισσότερα hashtags έχουν καλύτερη διάδραση. 


 Άρα όσο μεγαλύτερο είναι το κοινό σας (10k και πάνω), τόσο λιγότερα τα hashtag. 

 

Θες να μάθεις περισσότερα;

Ο καλύτερος τρόπος να μάθεις περισσότερα είναι να κάνεις ατομικά μαθήματα μαζί μου.

Μαθήματα Marketing

 

Λένε για μένα

[intense_testimonies template=”boxed”] [intense_testimony author=”Αντιγόνη Βαφείδου” company=”Δικηγόρος” image=”778657″]Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος.
Η καλύτερη επιλογή με διαφορά για social media marketing.[/intense_testimony] [intense_testimony]Testimony Text[/intense_testimony] [/intense_testimonies] [intense_testimonies template=”boxed”] [intense_testimony author=”Κατερίνα Μειμάρη” company=”Διαιτολόγος” image=”778659″]Εξαιρετικός[/intense_testimony] [intense_testimony author=”Γιώργος Μουρούτης” company=”Εκδότης – Δημοσιογράφος” image=”778660″]Κορυφαίος, αξίζει να τον παρακολουθείς![/intense_testimony] [intense_testimony author=” Σίλια Αριστείδου ” company=”Υπηρεσίες Εστίασης” image=”778661″]Μοναδικά εξαιρετικός & ευφυής![/intense_testimony] [/intense_testimonies]

 Τι θα καταφέρεις με τα μαθήματα για Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Διαφημίσεις, Mάρκετινγκ και εργαλεία

[intense_content_section background_color=”#1C72BD” border_bottom=”0″] [intense_row] [intense_column size=”12″] [intense_promo_box shadow=”8″]

[intense_icon_list]

[intense_icon_list_item type=”chevron-sign-right”]να χαράξεις ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό πλάνο[/intense_icon_list_item][intense_icon_list_item type=”repeat” spin=”1“]Nα κάνεις εύκολα και γρήγορα video και εικόνες[/intense_icon_list_item] [intense_icon_list_item type=”bullseye” color=”red”]να μπορείς να δημιουργήσεις και να διαχειριστείς εξ ολοκλήρου καμπάνιες στην πλατφόρμα του Google Ads[/intense_icon_list_item][intense_icon_list_item type=”play-sign” color=”primary”]να μπορείς να κατανοήσεις όλα τα στατιστικά του Google Analytics[/intense_icon_list_item] [intense_icon_list_item type=”ok-sign” color=”success”]να μπορείς να δημιουργήσεις και να διαχειριστείς εξ ολοκλήρου καμπάνιες  σε Facebook & Instagram[/intense_icon_list_item] [intense_icon_list_item type=”thumbs-up”]να μπορείς να δημιουργήσεις αποτελεσματικές διαφημίσεις σε Google, Facebook, Youtube, Instagram και LinkedIn[/intense_icon_list_item] [intense_icon_list_item type=”repeat” spin=”1“]Nα είσαι σε θέση να βγεις δυναμικά στην αγορά εργασίας σαν Social Media Manager[/intense_icon_list_item] [/intense_icon_list]

[/intense_promo_box] [/intense_column] [/intense_row] [/intense_content_section]

[intense_icon_list]

Μαθήματα Social Media απο 25 €

3 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν αρχίσουμε

Το κόστος για κάθε ώρα μαθήματος είναι 25 € + Φ.Π.Α.

Τα μαθήματα γίνονται μέσω της πλατφόρμας ZOOM.   Βλέπουμε ο ένας τον άλλο ταυτόχρονα , βλέπουμε τον  ίδιο υπολογιστή, και εφαρμογές κατά την διάρκεια του μαθήματος. Η διδασκαλία μαγνητοσκοπείται δωρεάν, και έχεις αρχείο με το τι είπαμε.

Για προαγορά 10 ωρών γίνεται έκπτωση 15 %

Mήπως τα μαθήματα σου φαίνονται ακριβά 

Φθηνά μαθήματα Social Media

25 € για μια ώρα, (που πάντα είναι περισσότερη) με ένα καθηγητή με 20 χρόνια εμπειρία, με εκατοντάδες μαθητές , με δεκάδες επιτυχημένες καμπάνιες μπορεί να φαίνονται ακριβά σε κάποιους.

Τα μαθήματα μου όμως ειναι τα πιο φθηνά FACE TO FACE Digital marketing online courses σε όλη την Ελλάδα.

Αντίστοιχα μαθήματα αρχίζουν απο 45 €

Τιμές Μαθημάτων Social Media

1 ΩΡΑ
25
Για συγκεκριμένες ερωτήσεις
  • Μικρή Επένδυση
  • Χαμηλότερη τιμή σε μαθήματα μέσω υπολογιστή
  • Αρχείο Μαθήματος σε Βίντεο
  • Απάντηση ερωτήσεων μετά το μάθημα

Ίσως σε ενδιαφέρουν

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρει ο Κωνσταντίνος Κορίκης

Μάθε με τον Κορίκη

Είτε έχεις την δικιά σου επιχείρηση, είτε δουλεύεις για κάποιον άλλο, είτε απλά θες να έχεις την καλύτερη παρουσία σε Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, η απλά θες να μειώσεις τα κόστη σου σε διαφημίσεις Facebook ή Google ADS, μπορώ να σε βοηθήσω. Είμαι αυτή την στιγμή ο δάσκαλος με τις περισσότερες ώρες διδασκαλίας στην Ελλάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πάρε τον Κορίκη Σύμβουλο

Μπορώ να σε βοηθήσω να βγάλεις την εικόνα σου με τον σωστό τρόπο. Εχω συμβουλέψει Δημόσιους Οργανισμούς όπως το Ελληνικό Κτηματολόγιο, μεγάλες εταιρείες όπως τους SOS Ιατρούς, εταιρείες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης όπως την Advent Technologies, Εκδοτικούς Οίκους όπως τον Αρμό, και δεκάδες δικηγόρους, Γιατρούς και Οδοντιάτρους

ΘΕΛΩ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

Digital Ads PPC

Η ψηφιακή διαφήμιση είναι ο φθηνότερος και αποδοτικότερος τρόπος να πουλήσεις υπηρεσίες και προϊόντα. Έχω ξοδέψει εκατομμύρια € σε Facebook, Google, Twitter, Instagram και LinkedIn για πελάτες μου. Δίνω εγγύηση ότι θα πληρώνεις λιγότερο αν κάνεις ήδη διαφήμιση. Αν δεν κάνεις διαφήμιση ξέρεις πλέον ότι πρέπει να κάνεις. Μπορώ να αναλάβω τις διαφημίσεις σου απο το Α μέχρι το Ω. Σου εξασφαλίζω προκαταβολικά οτι θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Design a site

Αν δεν είσαι ευχαριστημένος με την ιστοσελίδα σου, έχω άσχημα νέα. Δυστυχώς μια ιστοσελίδα δεν διορθώνεται αλλά φτιάχνεται από την αρχή. Αναλαμβάνω ολοκληρωμένο σχεδιασμό ιστοσελίδων, δηλαδή ιστοσελίδα και περιεχόμενο με το «κλειδί στο χέρι». Θα σου παραδώσω μια ιστοσελίδα σχεδιαστικά ακριβώς όπως την θέλεις, με ταχύτητες που θα ξεπερνούν το 90 και με περιεχόμενο προσαρμοσμένο στο brand σου. Ο στόχος είναι η ιστοσελίδα να γίνει το βασικό εργαλείο πώλησης στην εταιρεία σου.

ΘΕΛΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ