Το να διαχειρίζεσαι μόνος σου τα social media και ειδικότερα το Instagram for Business είναι κάτι διαφορετικό. Δεν έχεις κάποια ομάδα marketing για να σου φτιάξει στρατηγική, περιεχόμενο κτλ. Όλα θα πρέπει να τα κάνεις μόνος.
Πώς; Δώσε βάση σε αυτά που λέω παρακάτω.
- Αύξησε το reach. Με τη βοήθεια των αλγόριθμων και των hashtags μπορείς να φέρεις το περιεχόμενο των αναρτήσεών σου και των stories σου μπροστά στα μάτια ανθρώπων που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να ξέρουν την ύπαρξή σου.
- Μπούσταρε το brand awareness. Ένας τρόπος για να βρίσκεσαι συνέχεια στο ραντάρ των ακόλουθών σου για να τους υπενθυμίζεις ότι έχεις καταπληκτικό περιεχόμενο το οποίο δεν θα έπρεπε να χάσουν είναι να φαίνεσαι στο feed ή στα stories των ακόλουθών σου.
- O Phil Mackenzie δημιούργησε τη σελίδα leansquad που αφορά στο well-being. Σε ό,τι αφορά το traffic το 53% έρχεται από τα social media και το 50% από αυτό το 53% είναι από το Instagram. Το στοχευμένο search είναι περίπου 24% αλλά όπως λέει και ο ίδιος δεν έχει Adwords. Οπότε αν έρχεται κάποιος στοχευμένα είναι επειδή γνωρίζει το website κι αυτό λόγω του Instagram.
Ωραία. Και τώρα θα έχω περισσότερες πωλήσεις;
Αυτή είναι η ερώτηση του 1.000.000. Η αλήθεια είναι ότι όσο περισσότερο traffic έχει το προφίλ σου κι άρα το website τόσες μεγαλύτερες οι πιθανότητες κάποιος να μπει και να αγοράσει κάτι.
“Πολύ σπάνια κάποιος θα μου κάνει follow, θα κάνει κλικ στο link μου στο Instagram και θα αγοράσει κάτι την ίδια μέρα. Αυτό που συνήθως συμβαίνει είναι όποτε με ακολουθεί κάποιος κάνει κλικ στο link, χαζεύει και μετά από 2-3 μήνες ξαναπηγαίνει στο website για να ψωνίσει. Οπότε δεν πουλάω μέσω Instagram αλλά πουλάω λόγω Instagram “, λέει ο Phil Mackenzie.
Πώς να ξεκινήσεις το Instagram for Business
Σετάρισμα λογαριασμού
Αφού κατεβάσεις το app φτιάχνεις ένα Business Profile (όχι Personal Profile).
Χρήσιμο Link: Πώς να αλλάξεις το Instagram Προφίλ σου σε Business
Είναι σημαντικό να έχεις Business προφίλ γιατί έτσι μπορείς να προμοτάρεις τις αναρτήσεις σου σε ένα ευρύτερο κοινό. Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι με αυτό τον τρόπο θα έχεις πρόσβαση στα Instagram Insights. Τα Instagram Insights είναι το εργαλείο της πλατφόρμας με όλα τα data analytics. Εκεί μπορείς να βλέπεις ποιο είναι το κοινό σου και πώς κάνει engagement με το περιεχόμενό σου. Data όπως:
- Impressions – Ο αριθμός των φορών που είδαν τις αναρτήσεις και τα stories σου
- Reach – Ο αριθμός των ξεχωριστών λογαριασμών που είδαν το περιεχόμενό σου
- Clicks – Ο αριθμός των φορών που οι άνθρωποι έκαναν κλικ στο βιογραφικό σου
- Profile Visits – Ο αριθμός των φορών που οι άνθρωποι επισκέφτηκαν το προφίλ σου
Αυτά τα insights είναι σαν πυξίδα. Έτσι ξέρεις αν το περιεχόμενό σου έχει σωστή στόχευση.
Χρήσιμο Link: Περισσότερες πληροφορίες για τα Instagram Insights
Φτιάξε το προφίλ σου
Το προφίλ σου είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν όσοι σε επισκέπτονται και η πρώτη και καλύτερη εντύπωση που μπορείς να τους δώσεις για σένα.
4 είναι τα στοιχεία στα οποία πρέπει να δώσεις προσοχή:
- Username
- Profile Pic
- Bio
- Link
Χρήσιμο Link: Οδηγίες για να κάνεις edit το προφίλ σου
Username + Profile Pic
Εδώ θα πρέπει να είσαι συνεπής με την επωνυμία της επιχείρησής σου ή των υπηρεσιών σου. Αν όλοι σε ξέρουν με το ονοματεπώνυμό σου τότε κράτα το μικρό όνομα. Αν σε ξέρουν από το όνομα της επιχείρησης τότε βάλε αυτό της επιχείρησης.
Αν θες να αλλάξεις το username μπορείς να το κάνεις αλλά και πάλι σου υπενθυμίζω ότι πρέπει να είναι ίδιο με αυτό που έχεις στο website, στο blog, στο email σου. Αν θέλεις να είναι διαφορετικό πρέπει να το δηλώσεις στους ακόλουθούς σου για να ξέρουν.
Σε ό,τι αφορά τη φωτογραφία μπορείς να βάλεις είτε τη δική σου είτε του logo της επιχείρησης. Σε κάθε περίπτωση αυτή πρέπει να είναι καθαρή, επαγγελματική και να φαίνεται καλή όταν μπαίνει σε σμίκρυνση.
Bio
Εδώ θα πρέπει να κάνεις μια μικρή εισαγωγή για τον εαυτό σου μέσα σε 150 χαρακτήρες. Οι επισκέπτες με το που το διαβάζουν θα πρέπει να ξέρουν αυτομάτως:
- ποιος είσαι
- τι κάνεις
- τι θα περιμένουν να δουν από σένα αν πατήσουν το κουμπί ‘follow’
Tip: 150 χαρακτήρες δεν είναι πολλοί ειδικά αν έχεις και link. Ωστόσο μπορείς να γίνεις δημιουργικός χρησιμοποιώντας τα emojis για να επικοινωνήσεις την προσωπικότητά σου και για να αποσπάσεις την προσοχή των άλλων στις λεπτομέρειες του bio σου.
Link
Το link το βάζεις στο bio. Όταν αποκτήσεις 10.000 followers τότε το Instagram σου δίνει τη δυνατότητα να αναρτήσεις link και στα stories σου. Το ξέρω ότι το να βάλεις μόνο ένα link είναι περιοριστικό αλλά θα δεις ότι έτσι αναγκάζεσαι να είσαι πιο στοχευμένος στο τι ακριβώς θέλεις οι άνθρωποι και οι ακόλουθει να κάνουν.
Διάφορες επιλογές link:
- Το website σου στο οποίο θα μπορούν οι άνθρωποι να δουν πληροφορίες σε βάθος για σένα και το προϊόν σου ή τις υπηρεσίες σου
- Ένας μαγνήτης lead – ένα bonus περιεχόμενο που χαρίζεις στους επισκέπτες με αντάλλαγμα το email τους.
- Ένα landing page ειδικά για εκείνους που έρχονται από το Instagram.
Tip: Τις περισσότερες φορές οι ακόλουθοί σου βλέπουν τις αναρτήσεις σου μέσα από το feed κι όχι μέσα από το προφίλ σου. Οπότε δεν μπορούν να δούνε το link. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις συχνά reminders σε ορισμένες αναρτήσεις όπως ‘Πάτα το link στο bio’.
Χρήσιμο εργαλείο: Το linktree είναι ένα εργαλείο που σου επιτρέπει να έχεις πολλά links. Πατώντας ο χρήστης στο link που έχεις βάλει στο bio αυτομάτως βγαίνει ένα μενού με διάφορες επιλογές με links.
Το πλεονέκτημα εδώ είναι ότι αφήνεις, με τον λιγότερο επιθετικό τρόπο, τον επισκέπτη να αποφασίσεις πώς θέλει να κάνει engagement μαζί σου.
Όμως το linktree είναι δίκοπο μαχαίρι. Έχει παρατηρηθεί ότι το engagement μπορεί να ελαττωθεί καθώς οι πολλές επιλογές μπορεί να κουράσουν τον επισκέπτη και τελικά εκείνος να μην κάνει τίποτα.
2. Κάνε ένα σχέδιο για το Instagram for Business
Κανόνας #1: Προσπάθησε να είναι συνεπές
Όπως όλες οι στρατηγικές marketing έτσι και στο Instagram η συνέπεια είναι σημαντική. Υπάρχουν τριών ειδιών συνέπειας:
- Το είδος του περιεχομένου που ποστάρεις
- Πώς φαίνονται οι αναρτήσεις σου
- Πόσο συχνά ποστάρεις
1. Είδη περιεχομένου
Οι περισσότεροι Instagrammers σε ακολουθούν γιατί είδαν μια ανάρτηση δική σου που τους άρεσε. Όταν δεις τι είδους ανάρτησεις πήρε τα περισσότερα likes ή comments τότε προσπάθησε να κάνεις περισσότερα από αυτό το είδος.
Tip: Πάρε έμπνευση από τους άλλους. Δεν πειράζει να κάνεις λίγη κατασκοπεία. Όλοι το κάνουν! Όταν θα βλέπεις τα προφίλ των άλλων σκέψου τα εξής:
- Τι περιεχόμενο ποστάρουν;
- Πόσο συχνά ποστάρουν;
- Τι hashtags χρησιμοποιούν;
- Πώς ανταποκρίνονται οι followers;
- Πώς οι ίδιοι ανταποκρίνονται στους followers;
Δεν έχει να κάνει με την αντιγραφή αλλά με την παρατήρηση διάφορων παραμέτρων που λειτουργούν ούτως ώστε να μην πειραματίζεσαι στο σκοτάδι.
2. Πώς πρέπει να φαίνονται οι αναρτήσεις στο Instagram for Business
Το Instagram είναι ένα οπτικό μέσο. Άρα όσο οι αναρτήσεις σου θα φαίνονται ωραίες τόσο περισσότερο θα είναι το engagement. Μην το παρακάνεις όμως με τα φίλτρα και τα emojis. Αυτό που θέλεις είναι οι αναρτήσεις σου να έχουν μια συνέπεια σαν να έρχονται όλες από την ίδια πηγή.
Προσπάθησε τα χρώματα, τα fonts και τα μηνύματα να είναι ίδια με αυτά του website σου. Έτσι η ταυτότητά σου θα παραμένει σταθερή.
Κάνε το τεστ: Αν οι followers σου σκρολάρουν στα feed σου χωρίς να βλέπουν το όνομα αυτού που έχει αναρτήσει θα μπορούν να καταλάβουν ότι πίσω από μια ανάρτηση βρίσκεσαι εσύ;
Εργαλεία: Προσπάθησε να φτιάξεις εντυπωσιακό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το Canva. Το Instagram επίσης έχει τα δικά του φίλτρα και fonts που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Αλλά αν θέλεις μεγαλύτερη ποικιλία τσέκαρε το Canva. Είναι μια light βερσιόν του Adobe Photoshop και σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις με τις αναρτήσεις σου. Δωρεάν μπορείς να βρεις εφαρμογές για κινητά όπως το Photoshop και το Photoshop Fix.
3. Φτιάξε ένα πρόγραμμα για το Instagram for Business
Πόσο συχνά ποστάρεις; Οι ειδικοί λένε ότι ιδανικά θα πρέπει να ποστάρεις τουλάχιστον μια φορά την ημέρα για να έχεις καλό engagement. Το σημαντικό είναι να έχεις μια ροή.
Διάλεξε μια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας και βάπτισέ την ως την ώρα του Instagram. Άλλοι το κάνουν πρωί-πρωί για να ξεκινήσει παραγωγικά η ημέρα τους ενώ άλλοι στο τέλος της ημέρας ως επιβράβευση.
Αφιέρωσε δύο ώρες την εβδομάδα για να φτιάξεις ένα πλάνο της εβδομάδας. Φτιάξε όλο το δημιουργικό τότε και μετά προγραμμάτισε τις αναρτήσεις σου. (μην ξεχνάς να βλέπεις τα comments για να δεις τι λειτουργεί και τι όχι).
Εργαλεία: Προγραμματισμός Social. Υπάρχουν χιλιάδες εργαλεία για να προγραμματίζεις τις αναρτήσεις σου για το Instagram αλλά και άλλες πλατφόρμες. Εδώ σου αναφέρω μερικές:
Αν θέλεις ένα εργαλείο εξειδικευμένο για το Instagram:
- Later ( $9 κάθε μήνα) – Το Later Blog είναι μια πηγή με πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες σε ό,τι αφορά tips, κόλπα και εργαλεία για το Instagram σε περίπτωση που θέλεις να ανεβάσεις τον πήχη πιο ψηλά.
Αν θέλεις να διαχειρίζεσαι διάφορα social media παράλληλα:
- Buffer ( δωρεάν μέχρι 3 προφίλ και $15 τον μήνα για μέχρι 8 προφίλ)
- Hootsuite ($19 το μήνα για μέχρι 10 προφίλ)
3. Φτιάξε περιεχόμενο: να είναι πάντα αξιόλογο
Ποιος είναι ο στόχος σου στο Instagram; Να δίνεις χρήσιμες και αξιόλογες πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιούν οι χρήστες και να θέλουν περισσότερο από αυτό που προσφέρεις.Φαντάσου τις αναρτήσεις σου ως μέρος ενός blog. Αναρωτήσου:
- Για τι πράγμα μπορώ να μιλήσω σήμερα που να είναι διασκεδαστικό, ενδιαφέρον ή αξιόλογο;
- Πώς μπορώ να το μεταφράσω σε εικόνα/βίντεο/κείμενο;
5 πράγματα που θα πρέπει να προσέξεις όταν θα φτιάχνεις το περιεχόμενο:
- Αναρτήσεις
- Λεζάντες
- Σχόλια
- Hashtags
- Stories
Αναρτήσεις
Προσπάθησε να έχεις μια ποικιλία στα είδη των αναρτήσεών σου (εικόνα, βίντεο, κείμενο). Ο αλγόριθμος του Instagram είναι έτσι κατασκευασμένος που αν δει ότι οι ακόλουθοί σου τους αρέσει τα βίντεο τότε τους δείχνει περισσότερο βίντεο. Αν προτιμούν φωτογραφίες τότε το Instagram τους δείχνει φωτογραφίες.
Μίλα άμεσα με στους ακόλουθούς σου μέσω βίντεο
Το ωραίο με το Instagram είναι ότι είναι προσωπικό. Κι ότι αυτός που σε παρακολουθεί πιστεύει ότι πράγματι πίσω από αυτό τον λογαριασμό υπάρχει ένας πραγματικός άνθρωπος. Ένας τρόπος για να το κάνεις προσωπικό είναι να μιλάς στην κάμερα και να απαευθύνεσαι στο κοινό σου. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να μοιραστείς τις παρατηρήσεις σου, να ρωτήσεις γνώμες, να προσφέρεις συμβουλές και να δείξεις ποιος είσαι και τι γενικά προσφέρεις.
Σχετικά με την διάρκεια του βίντεο:
- Αναρτήσεις βίντεο στο προφίλ σου: 1 λεπτό/ανάρτηση
- Αναρτήσεις βίντεο στα stories: 15 δευτερόλεπτα/ανάρτηση
- Live video: 1 ώρα.
Χρησιμοποίησε τις λεζάντες σου για να πεις την ιστορία σου
Οι λεζάντες είναι η ευκαιρία σου να πεις ιστορίες, να μοιραστείς γνώση, να κάνεις ερωτήσεις. Με άλλα λόγια με τις λεζάντες φτιάχνεις μια κοινότητα γύρω από το περιεχόμενό σου.
Μερικά tips που θα πρέπει να προσέξεις:
- Κάντες αξιόλογες. Είσαι εδώ για να μοιραστείς γνώση και να δείξεις στους αναγνώστες ότι μπορείς να τους βοηθήσεις.
- Κάντες θετικές. Οι άνθρωποι μπαίνουν στο Instagram για να εμπνευστούν όχι για να νιώσουν τη μιζέρια των άλλων.
- Ζήτα διάδραση. Θέλεις feedback; Θέλεις οι άνθρωποι να ταγκάρουν τους φίλους τους; Τότε ο μόνος τρόπος είναι να τους το πεις.
- “Link στο bio”. Μην ξεχάσεις να κατευθύνεις το κοινό σου στο link σου.
Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος της λεζάντας για το Instagram for business;
150 χαρακτήρες, σύμφωνα με το Sprout Social. Βέβαια το καλύτερο είναι να δοκιμάζεις εσύ διάφορα και να δεις ποιο πετυχαίνει κάθε φορά για συγκεκριμένο προϊόν για συγκεκριμένο κοινό.
Σχόλια
Τα social media έχει μια αμφίδρομη ανταπόδοση. Στο Instagram όλο αυτό συμβαίνει με τα σχόλια.
Μέσω των σχόλιων μπορείς να πάρεις άμεσα feedback από τους πελάτες σου. Ερωτήσεις που μπορείς να τους κάνεις:
- Έχετε απορίες;
- Πάνω σε τι χρειάζονται βοήθεια;
- Τι είναι αυτό που τους αρέσει και θα ήθελαν παραπάνω;
- Τι δεν τους αφορά καθόλου;
Tip: Όταν σου αφήνουν σχόλιο προσπάθησε να απαντήσεις. Είναι ένας τέλειος τρόπος για να δουν οι ακόλουθοί σου ότι πίσω από τις αναρτήσεις υπάρχει κάποιος άνθρωπος. Κι αυτός ο άνθρωπος ενδιαφέρεται για εκείνους και την γνώμη τους.
Τα hashtags είναι ουσιαστικά ο πλοηγός του Instagram. Με αυτό τον τρόπο οι χρήστες μπορούν να βρούνε περιεχόμενο και εσύ να αναρτήσεις ένα περιεχόμενο το οποίο θέλεις να δούνε οι άνθρωποι.
Πώς μπορείς να βρεις ποια hashtags χρησιμοποιεί το στοχευμένο κοινό σου; Έχεις τις εξής επιλογές:
- Ψάξε στο Instagram. Βάλε έναν όρο που να σχετίζεται με τη δουλειά σου ( όπως ‘like’ ή ‘fitness’) στο ενδεδειγμένο πλαίσιο του Instagram και το Instagram θα σου προτείνει hashtags που σχετίζονται με αυτό που έχεις βάλει και που χρησιμοποιούν οι άλλοι άνθρωποι.
- Δες τον ανταγωνισμό. Ρίξε μια ματιά στα hashtags που χρησιμοποιούν άλλοι σχετικοί με το αντικείμενό σου.
- ‘Γκούγκλαρέ το’. Αν γκουγκλάρεις “[το αντικείμενό σου] Instagram hashtags” τότε θα ανακαλύψεις διάφορα συγκεκριμένα hashtags που μπορείς να τεστάρεις.
Τα hashtags μπορείς να τα βάλεις είτε μέσα στη λεζάντα σου ή αν προτιμάς ως μέρος ενός σχόλιου που θα κάνεις.
Το instagram σου επιστρέπει να βάλεις μέχρι 30 ανά ανάρτηση αλλά οι πιθανότητες είναι να μη βάλεις τόσα όμως. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στα πιο χρήσιμα hashtags και σ’αυτά που χρησιμοποιεί περισσότερο ο κόσμος.
#φτιάξετοδικοσουhashtag
Εκτός από τα hashtag που χρησιμοποιούν οι άλλη χρήστες μπορείς να ανεβάσεις τον πήχη χρησιμοποιώντας ένα δικό σου hashtag.
To προσωπικό σου hashtag είναι χρήσιμο για όταν ψάχνεις πελάτες αλλά και για να σε οργανώσει. Αν κάνεις κλικ πάνω του θα δεις όλες τις αναρτήσεις των ανθρώπων που το έχουν χρησιμοποιήσει.
(αν είσαι τυχερός μπορεί το hashtag σου να γίνει viral)Stories
Η πιο πρόσφατη προσθήκη στον κόσμο του Instagram είναι τα stories. Είναι μια σειρά από γρήγορες αναρτήσεις που τις λινκάρεις μεταξύ τους μέσα στην ημέρα και που εμφανίζονται πάνω-πάνω από τα feeds των ακόλουθων.
Έρευνα στο marketing έχει δείξει ότι για να αποτυπωθεί στη μνήμη των ανθρώπων κάτι θα πρέπει να εμφανιστεί μπροστά τους επτά φορές. . Όταν εμφανίζεις ένα story τότε είναι σαν να λες στους ακόλουθούς σου “Γεια. Είμαι εδώ. Είδες καθόλου το προφίλ μου;’.Όταν το δικό σου Instagram for Business θα φτάσει τους 10.000 ακόλουθους τότε το Instagram σε θεωρεί σοβαρή επιχείρηση και σου δίνει το δικαίωμα να βάζεις links στα stories.
Ψάξε τι δουλεύει και τι όχι στο Instagram for Business
Ωραία όλα τα φρου-φρου κι αρώματα αλλά στις επιχειρήσεις η ερώτηση είναι μία: Πώς μπορώ να ξέρω αν η στρατηγική που έχω στο Instagram δουλεύει;
Για να δεις αν δουλεύει η στρατηγική σου θα πρέπει να δεις τις μετρήσεις στο Instagram Insights. Γενικά όσο ανοδικά κινείσαι στις ακόλουθες μετρήσεις τόσο το καλύτερο για την επιχείρησή σου:
- Likes και σχόλια σε ξεχωριστές αναρτήσεις
- Impressions – Ο αριθμός των φορών που οι αναρτήσεις σου θεάθησαν
- Reach – Ο αριθμός των ξεχωριστών λογαριασμών που είδαν το περιεχόμενό σου
- Clicks – Ο αριθμός των φορών που οι άνθρωποι έκαναν κλικ στο link του bio
- Profile visits – Ο αριθμός των φορών που οι άνθρωποι επισκέφτηκαν το προφίλ σου
Tip: Λίνκαρε το Instagram με το Google Analytics για να μπορείς να βλέπεις το traffic του Instagram σε σχέση με το email ή το search.
Link: Πώς κάνει track το traffic το Instagram μέσα από τα Google Analytics
Κάνε υπομονή με το Instagram for Business
Στις επιχειρήσεις τίποτα δεν συμβαίνει μέσα σε μια νύχτα. Δώσε λίγο χρόνο στον κόσμο για να σε βρει και να δει και να σκεφτεί τι είναι αυτό που του προσφέρεις.
Πόσταρε μια φορά την ημέρα για ένα μήνα. Κι αν πάλι δεν δεις αποτέλεσμα τότε άρχισε να πειραματίζεσαι με διαφορετικά hashtags, περιεχόμενο κ.α. Αν τα αποτελέσματα δεν σε ικανοποιούν τότε θα πρέπει να κάνεις μια επανεκτίμηση.
Τα νούμερα είναι πολύ σημαντικά αλλά δεν είναι το παν. Αν νομίζεις ότι η διάδραση στο Instagram είναι πολύτιμη -όπως για παράδειγμα αν αρχίζεις να μαθαίνεις περισσότερα για τους πελάτες σου και του τι ακριβώς θέλουν ή αν παίρνεις έμπνευση και ιδέες για την επιχείρησή σου- τότε δεν πειράζει αν αυτό δεν φαίνεται στα νούμερα.
Θες να μάθεις περισσότερα για το Instagram for Business;
Ο καλύτερος τρόπος να μάθεις περισσότερα είναι να κάνεις ατομικά μαθήματα μαζί μου.
Τι θα καταφέρεις με τα μαθήματα για Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Διαφημίσεις, Mάρκετινγκ και εργαλεία
Το κόστος για κάθε ώρα μαθήματος είναι 30 € + Φ.Π.Α.
Τα μαθήματα γίνονται μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Βλέπουμε ο ένας τον άλλο ταυτόχρονα , βλέπουμε τον ίδιο υπολογιστή, και εφαρμογές κατά την διάρκεια του μαθήματος. Η διδασκαλία μαγνητοσκοπείται δωρεάν, και έχεις αρχείο με το τι είπαμε.
Για προαγορά 10 ωρών γίνεται έκπτωση 16 %
Mήπως τα μαθήματα σου φαίνονται ακριβά
30 € για μια ώρα, (που πάντα είναι περισσότερη) με ένα καθηγητή με 20 χρόνια εμπειρία, με εκατοντάδες μαθητές , με δεκάδες επιτυχημένες καμπάνιες μπορεί να φαίνονται ακριβά σε κάποιους.
Τα μαθήματα μου όμως ειναι τα πιο φθηνά FACE TO FACE Digital marketing online courses σε όλη την Ελλάδα.
Αντίστοιχα μαθήματα αρχίζουν απο 45 €