Google Display Ads: πώς να έχεις αποτελέσματα

πώς θα έχεις αποτελέσματα με τα google display ads
917views

Σε αυτό το άρθρο-οδηγό θα σου εξηγήσω πώς και πού μπορείς να χρησιμοποιείς τα Google Display Ads για να έχει αποτέλεσμα η επένδυσή σου.

Η Google Ads σου προσφέρει δύο ξεχωριστούς και χρήσιμους τρόπους για να διαφημίσεις την επιχείρησή σου online.

Ο πρώτος είναι το Google’s Search Network. Τι είναι αυτό; Είναι ένα δίκτυο που σου επιτρέπει να αγοράσεις βασικό χώρο στο πάνω μέρος των σελίδων αναζήτησης.

Οι διαφημίσεις Google Search σού παρέχουν πληροφορίες για την πρόθεση των χρηστών.

Ο δεύτερος τρόπος είναι το Google Display Ads Network. Πρόκειται για μία πλατφόρμα που αν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να βελτιώσει το brand awareness, την αναγνώριση και την αξιοπιστίο σε όλο το διαδίκτυο.

Διάβασε όλο το άρθρο και μάθε περισσότερα για τις διαφημίσεις Google Display Network. Γιατί πρέπει να αποτελούν μέρος του ψηφιακού marketing plan σου; Πώς θα εφαρμόσεις μια στρατηγική με αυτού του είδους διαφημίσεις που να σου αποφέρουν μακρυπρόθεσμα αποτελέσματα.

Τι είναι οι διαφημίσεις Google Display Network

Οι διαφημίσεις Google Display Network είναι ψηφιακά banner που μπαίνουν σε ιστοσελίδες καθώς βλέπεις το περιεχόμενό τους. Περιεχόμενο όπως βίντεο, blog ή τα τελευταία νέα.

Οι διαφημίσεις Google Display Network βρίσκονται στο Google Display Network (GDN). Έχουν την δυνατότητα να φτάσουν σε περισσότερα από δύο εκατομμύρια ιστότοπους σε όλο το διαδίκτυο. Με άλλα λόγια μπορούν να φανούν σε περισσότερο από το 90% όλων των διαδικτυακών χρηστών παγκοσμίως.

τι είναι οι διαφημίσεις google display

Σε αντίθεση με τις άλλες διαφημίσεις, τα display ads δεν φαίνονται στους καταναλωτές στην αρχή των SERPs (search engine results pages – σελίδες αποτελεσμάτων μηχανής αναζήτησης) αλλά σε ιστότοπους που παρέχουν χώρο διαφήμισης. Έτσι οι χρήστες έρχονται σε επαφή με το brand σου εκεί που δεν το περιμένουν.

Οι διαφημίσεις search βασίζονται κυρίως στο κείμενο και παράλληλα παρέχουν άμεσες λύσεις στους καταναλωτές όπως “τοπικά μεξικάνικα εστιατόρια” ή “πού πουλάνε φθηνά παπούτσια”. Οι διαφημίσεις display χρησιμοποιούν οπτικό περιεχόμενο το οποίο θέλει να βρει τους καταναλωτές την ώρα που “χωνεύουν” πληροφορία. Εμμέσως τους υπενθυμίζει το brand σου σκρολάροντας την σελίδα που ιδανικά θα είναι σχετική με τα προϊόντα σου ή τις υπηρεσίες σου.

Ποιος είναι ο σκοπός των Google Display Ads

Τα Search Ads σχεδιάστηκαν για να αποτυπώσουν την πρόθεση των χρηστών (να δίνουν απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις). Τα Display Ads σχεδιάστηκαν για να ενεργοποιήσουν την ζήτηση.

Με άλλα λόγια, η καλά σχεδιασμένη στρατηγική για Google Display Network Ads δεν χρειάζεται να μετατρέψει τα κλικ σε conversions. Αλλά να θωρακίσει την αξιοπιστία του brand ούτως ώστε να επηρεάσει αργότερα την απόφαση του καταναλωτή.

στόχος των google display ads

Οι διαφημίσεις Google Display:

  • Προσφέρουν ένα πολύτιμο online εργαλείο για το brand. Είναι αυτό που κεφαλαιοποιεί τον οπτικό συμβολισμό για να εισαγάγει την επιχείρησή σου σ’ένα μεγαλύτερης κλίμακας κοινό και να την κάνει να ξεχωρίσεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
  • Δημιουργούν μία συνεχόμενη υπενθύμιση της επιχείρησής σου. Έτσι διασφαλίζει ότι το brand σου αφήνει μια επαναλαμβανόμενη εντύπωση στο μυαλό των ανθρώπων και παραμένει πιο πρόσφατη.
  • Βοηθούν στο προμοτάρισμα της επιχείρησής σου κατά την διάρκεια του research. Έτσι αυτό σε τοποθετεί σε μια θέση στην οποία το brand σου είναι σε θέση να το εμπιστευτούν και άρα να το αγοράσουν.

Αν κατανοήσεις ότι τα display ads δεν είναι ένας τρόπος για να αυξήσεις τις πωλήσεις αλλά για να ενεργοποιήσεις το brand awareness αυτό θα σε κάνει να έχεις μια καλύτερη στρατηγική. Βεβαιώσουν ότι χτίζεις μια προοπτική η οποία που θα έχει αντίκτυπο στους καταναλωτές και που θα έχει αποτελέσματα.

Οι 4 τύποι των Google Display Ads

οι 4 τύποι Google display ads

Η Google σου παρέχει μία πληθώρα format για να φτιάξεις διαφημίσεις και να χτίσεις την αξιοπιστία σου μέσα στο GDN. Αυτά περιλαμβάνουν:

Εικόνες – Οι εικόνες του GDN είναι στατικές και καταλαμβάνουν όλο τον διαφημιστικό χώρο στον οποίο εμφανίζονται. Σε αυτές τις διαφημίσεις μπορείς να ορίσεις εσύ το layout, τον συμβολισμό, τα χρώματα στο φόντο κ.α

Βίντεο – Τώρα με το περιεχόμενο για βίντεο να έχει πάρει τα πάνω του και την ένταξη πλέον του YouTube στο Display Network, οι διαφημίσεις βίντεο είναι η πιο δημοφιλής διαφημιστική επιλογή.

Εμπλουτισμένα media – Αυτά περιλαμβάνουν κινούμενες εικόνες ή διαδραστικά στοιχεία (π.χ carousels προϊόντων που κινούνται) και είναι πλέον διαθέσιμα μέσω της πλατφόρμας του GDN.

Κείμενο – Τα κείμενα στο GDN είναι τα ίδια με αυτά στο Search Network. Περιλαμβάνουν επικεφαλίδες και και δύο αράδες κειμένου. Η σωστή διαχείρηση κειμενογράφησης στα display ads μπορεί να αποτελέσουν έναν αποτελεσματικό τρόπο για να αναπτύξεις το brand awareness.

Υποσημείωση: Αν και τα display ads έρχονται με διάφορα extensions π.χ PNG, JPG, GIF, ZIP και SWP το μέγεθος της εικόνας δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 150KB.

Πόσο κάνουν τα Google Display Ads

πόσο κάνουν τα google display ads

Οι διαφημιστικοί δείκτες του Google PPC (Pay-per-Click) κυμαίνονται τώρα σε κάτι λιγότερο από 1$ για κάθε κλικ σε ό,τι αφορά το GDN. Αυτό σημαίνει ότι οι εταιρείες δαπανούν κάτι λιγότερο από 1 δολλάριο κάθε φορά που γίνεται ένα κλικ πάνω στην διαφήμισή τους οπουδήποτε στον κόσμο.

Η Google χρησιμοποιεί ένα σύστημα δημοπρασιών για να πουλήσει τα display ads. Τους ακριβείς δείκτες τους καθορίζει μια φόρμουλα που λαμβάνει υπόψη της τις λέξεις κλειδιά, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τον τομέα και το bidding (προσφορά) του ανταγωνισμού.

Με βάση τα στοιχεία πληρωμών που έχει στην διάθεσή της η Google, μια μικρή εταιρεία δαπανά στις διαφημίσεις της κατά μέσο όρο $9-10.000 το μήνα. Πολλές φορές τα display ads κατέχουν ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό.

Το πόσα χρήματα πρέπει να δαπανήσεις στις διαφημίσεις του GDN εξαρτάται από τις ανάγκες και τις προτεραιότητες της εταιρείας.

Πώς μπορώ να βελτιώσω την στρατηγική των Google Display Ads

Τώρα που έχεις καταλάβει λίγο-πολύ τι είναι τα display ads, τι κάνουν και πόσο κοστίζουν μπορείς να εντρυφήσεις περισσότερο στην βελτίωση της στρατηγικής σου στις διαφημίσεις που προσφέρουν οπτικό περιεχόμενο και να αυξήσεις το budget σου.

1.Όρισε το κοινό σου

Το πρώτο βήμα είναι να ορίσεις το target group σου. Σε ποιους απευθύνεται το προϊόν/ η υπηρεσία σου; Η έρευνα των δημογραφικών στοιχείων των πελατών σου δεν σου μαθαίνουν μόνο ποιοι άνθρωποι έχουν περισσότερες πιθανότητες να αγοράσουν τα προϊόντα σου. Αλλά σε βοηθούν στο να φτιάξεις GDN διαφημίσεις που να απευθύνονται στο σωστό κοινό με μεγάλη ακρίβεια.

βρες το target group σου

Πρώτα φτιάξε περσόνες ή άβαταρ των ιδανικών σου πελατών. Ανάλογα με την εταιρεία τα άβαταρ αυτά μπορεί να μην είναι ένα. Μπορούν να είναι διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα την ηλικία, την οικογενειακή κατάσταση, το φύλο κλπ. Η κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες έχουν τους δικούς της λόγους γιατί να θέλει να αγοράσει κάτι από την επιχείρησή σου.

Για κάθε περσόνα/άβαταρ κάνε τις εξής ερωτήσεις:

  • Τι προβλήματα έχουν;
  • Γιατί ψάχνουν λύση;
  • Πώς μπορούν τα προϊόντα σου ή υπηρεσίες σου να δώσουν την καλύτερη λύση στα προβλήματά τους;

Τώρα που έχεις απέναντί σου τον ιδανικό πελάτη μπορείς να ετοιμάσεις το budget για την πρώτη σου διαφημιστική καμπάνια.

2.Άσε το budget να γίνει ο οδηγός σου

Τα google display ads εκτείνονται σε μεγάλη κλίμακα (σε περισσότερα από δύο εκατομμύρια ιστότοπους στο διαδίκτυο!). Οπότε είναι πολύ σημαντικό να φτιάξεις ένα budget που να προσφέρει το πιο ασφαλή τρόπο για να τεστάρεις την στρατηγική σου.

Αν το κάνεις για πρώτη φορά θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με ένα ποσό που να είναι χαμηλό και που να νιώθεις άνετα. Στην αρχή μπορείς να πειραματιστείς με το targeting και τα placements. Έτσι θα έχεις μια καλύτερη εικόνα για το τι δουλεύει και τι όχι.

budget

Μόλις ανακαλύψεις πού έχεις πετύχει τότε μπορείς σταδιακά να βάζεις περισσότερα χρήματα για να αυξήσεις το ROI (απόδοση της επένδυσης) και να χαμηλώσεις το budget εκεί που δεν υπάρχει ανταπόκριση.

Μπορεί να φαίνεται προφανές αλλά αν ξεκινήσεις καλά κι αν διαχειριστείς με προσοχή το budget τότε θα ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες να δαπανήσεις χρήματα χωρίς λόγο και να βετιώσεις εν γένει τις δαπάνες σου.

Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο βελτιώνεις την καμπάνια σου αλλά εν τέλει βρίσκεις εκείνη την φόρμουλα που σου δίνει την καλύτερη απόδοση.

3.Διάλεξε τα targets σου

διάλεξε targets

Έχεις τέσσερις επιλογές targeting στο GDN:

  1. Κοινό (audience)
  2. Δημογραφικά (demographics)
  3. Τοποθετήσεις (placements)
  4. Συμφραζόμενα (contextual)

Κοινό

Υπάρχουν δύο τρόποι για να κάνεις target ένα κοινό. Είτε με remarketing, είτε με interest targeting.

Interest targeting – Με το interest targeting το Google ακολουθεί τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις κάποιου χρήστη σ’ένα site (π.χ όπως το korikis.com). Στη συνέχεια καθορίζει ένα ενδιαφέρον (π.χ τεχνολογία) και στο τέλος τού δείχνει σχετικές διαφημίσεις σε κάθε μελλοντική του επίσκεψη.

Remarketing – Αν επιλέξεις το remarketing τότε θα μπορείς να κάνεις target όσοι έχουν ήδη επισκεφτεί το site σου. Τα cookies έχουν δημιουργηθεί ακριβώς για αυτό τον λόγο. Όταν αυτά μπούνε στη συσκευή του επισκέπτη σου τότε η Google θα του δείχνει τις διαφημίσεις του καθόλη την περιήγησή του στο διαδίκτυο.

Σημαντική σημείωση: Αν θέλεις να ξεκινήσεις από κάπου θα σου πρότεινα το remarketing. Ακριβώς επειδή τα display ads δεν βασίζονται απαραίτητα στο ROI αν περιμένεις κάποιου είδους απόδοση θα είναι από το remarketing.

Δημογραφικά

Τα targeting πάνω στα δημογραφικά στοιχεία του πελάτη σου επικεντρώνεται στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της περσόνας του. Αυτά περιλαμβάνουν την ηλικία, το φύλο, το εισόδημα, την οικογενειακή κατάσταση κ.α

Με αυτού του είδους targeting μπορείς να κατευθύνεις τις διαφημίσεις σου σε καταναλωτές με τα χαρακτηριστικά που έχεις ορίσεις στην περσόνα σου. Έτσι άνθρωποι που δεν έχουν τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις δεν θα τις δούνε ποτέ.

Τοποθέτηση

Εδώ σου δίνεται η δυνατότητα να διαλέξεις σε ποιους ιστότοπους θέλεις να δείξεις τις διαφημίσεις σου του GDN.

Με το εργαλείο Display Planner μπορείς να εντοπίσεις άλλους ιστότοπους σχετικούς με τα keywords που έχεις ορίσει και να δεις τι σου ταιριάζει περισσότερο για το μήνυμά σου.

Συμφραζόμενα

Αυτό το targeting μοιάζει με το προηγούμενο. Τα display ads μπαίνουν σε σελίδες των οποίων το περιεχόμενο ταιριάζει με τα keywords σου. Το σκεπτικό είναι ότι ο χρήστης που βλέπει περιεχόμενο με συγκεκριμένα keywords μπορεί να τον ενδιαφέρουν διαφημίσεις που περιέχουν τις ίδιες φράσεις.

Ας πούμε ότι παρέχεις υπηρεσίες καθαρισμού και θέλεις να φτιάξεις μια καμπάνια “καθαρισμός σπιτιού στην περιοχή σας”. Εάν στο in.gr δημοσιευθεί ένα άρθρο που αναφέρει “καθαρισμό σπιτιού” τότε η επιλογή των συμφραζόμενων επιτρέπει στη Google να ψάξει το άρθρο και να βρει τα keywords που είναι κοινά με την καμπάνια σου και στο τέλος να δείξει την διαφήμισή σου ακριβώς εκεί που είναι και το άρθρο.

4. Κάνε μία γοητευτική προσφορά

τι μπορεί να κάνει γοητευτικά τα google display ads

Όπως ανέφερα προηγουμένως τα google display ads δεν φτιάχτηκαν για να κάνουν conversion αλλά για να αναπτυχθεί το brand awareness και σιγά-σιγά να αυξηθούν τα impressions.

Κάθε μέρα οι καταναλωτές βομβαρδίζονται από διαφημίσεις. Αν δεν κάνεις τις δικές σου διαφημίσεις ξεχωριστές που να κάνεις τον άλλον να πατήσεις επάνω τότε η τύχη τους είναι προδιαγεγραμμένη. Θα ξεθωριάσουν και τελικά θα αποτύχουν.

Οι οπτικές διαφημίσεις δεν θα πρέπει να είναι σχετικές μόνο με το περιεχόμενο της σελίδας. Θα πρέπει να είναι τόσο ενδιαφέρουσες που να απορροφούν τον καταναλωτή και να χτίζουν νέες σχέσεις.

Σου αναφέρω μερικές ιδέες για να εμπνευστείς:

  • Πρόσφερε μία εγγύηση – Μια ενδιαφέρουσα εγγύηση δείχνει ποιος είσαι πίσω από αυτό που δείχνεις.
  • Χάρισε μια δωρεάν πληροφορία – Όταν προσφέρεις πολύτιμες πληροφορίες μέσω e-books, άρθρα, πδηγούς κτλ που δίνουν άμεσες λύσεις αυτό σε κάνει αξιόπιστο.
  • Κάνε μία έκπτωση ή μία δωρεάν συμβουλευτική – Είτε είσαι ένα ανθοπωλείο είτε ένα δικηγορικό γραφείο αν δώσεις έκπτωση στην πρώτη επίσκεψη μπορεί να βελτιώσεις το ad engagement.

Η γοητευτική προσφορά έρχεται μαζί με ένα δυνατό κουμπί CTA (call to action). Όταν αυτά πάνε πακέτο η απόδοση της διαφήμισης εκτοξεύεται.

5.Χρησιμοποίησε όλα τα formats που υπάρχουν

χρησιμοποίησε όλα τα format για google display ads

Δυστυχώς μερικοί ιστότοποι δέχονται μόνο ένα format GDN. Αυτό μπορεί να μην σου φαίνεται κάτι φοβερό εκ πρώτης όψης. Ωστόσο αν δεν υπάρχουν επιλογές τότε πώς θα επιτευχθεί βελτίωση της στρατηγικής για το reach και τo brand awareness;

Για ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο είναι πολύ σημαντικό να φτιάξουμε κάθε διαφήμιση ΣΕ Ό,ΤΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ FORMAT ΥΠΑΡΧΕΙ.

Αυτό διασφαλίζει ότι οι διαφημίσεις θα μεταφέρουν το μήνυμά σου ανεξαρτήτως τι υποστηρίζει το κάθε site.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Όση μεγαλύτερη ποικιλία έχεις εσύ σε κείμενο και εικόνα τόσο ξεχωρίζεις σε σχέση με άλλους που έχουν δουλέψει σε ένα format. Έτσι σου δίνεται το πλεονέκτημα να εκθέσεις το brand σου σε περισσότερα sites που ενδεχομένως οι ανταγωνιστές σου να έχουν παραβλέψει.

Εννοείται ότι μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις κι ότι έχει μεγαλύτερο clickthrough rate σε σχέση με το κείμενο. Αλλά αν θέλεις να καλύψεις όλο το πεδίο των display ads θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις όλα τα εργαλεία που σού παρέχονται.

6.Απόφυγε κοινά λάθη

λάθη στα google display ads

Υπάρχουν διάφορα λάθη που μπορούμε να κάνουμε στα google display ads. Μερικά από αυτά είναι:

Επανάπαυση στο Display Select. Αν έχεις εμπειρία από search και display ads τότε θα ξέρεις το Google’s Display Expansion.

To Display Expansion δημιουργήθηκε για να απλοποιήσει το budget σου. Αλλά επειδή ανακαταεύει τα search ads με τα display ads πολλές φορές επηρεάζει αρνητικά το targeting και άρα τη συνολική απόδοση της διαφήμισης.

Διαφήμιση στα παιχνίδια για κινητά. Οι διαφημίσεις banner σε εφαρμογές όπως Random Games, Doodlinh Apps, Flashcards for Babies κοστίζουν σε PPC. Δημιουργούν ανούσια click τα οποία επηρεάζουν την στατιστική του clickthrough και κάνουν την καμπάνια λιγότερο αποδοτική.

Βεβαιώσου ότι εξαιρείς τα παιχνίδια για κινητά από την καμπάνια σου γιατί τα παιδιά λόγω του ότι κλικάρουν τα πάντα μπορεί να σου ανεβάσουν τα κόστη της καμπάνιας σου.

Over-layering. Πολλές φορές κάποιοι από εμάς χρησιμοποιούμε μεθόδους με περισσότερο targeting αντί πολλά targets ταυτόχρονα. Τι εννοώ; Βάζουμε placements πάνω από λέξεις κλειδιά, πάνω από topics και ενδιαφέροντα με την ελπίδα ότι θα κόψουμε ανεπιθύμητα clicks και impressions. Αυτό ονομάζεται over-layering και είναι λάθος.

Δυστυχώς το over-layering μπορεί να μειώσει το reach και να επηρεάσει αρνητικά τα αποτελέσματα. Μα το χειρότερο απ’όλα καθιστά αδύνατον να καταλάβεις ποια μέθοδος που χρησιμοποίησες λειτουργεί καλύτερα.

Και μετά τι;

Κάποιες μικροαλλαγές στις καμπάνιες σου μπορούν να “γυαλίσουν” την στρατηγική στα google display network ads.

Αλλά αν θέλεις να μεγιστοποιήσεις την απόδοση των display ads και να βελτιώσεις τις δαπάνες σου τότε αυτό θέλει από την πλευρά σου μια συνεχή επαγρύπνηση. Τα ψηφιακά κοινά και οι συμπεριφορές του καταναλωτή αλλάζουν κατά διαστήματα. Είναι πολύ σημαντικό να μελετάς τις εξελίξεις, να ακολουθείς τις μόδες και να παραμένεις ανοιχτός στις όποιες αλλαγές.

Όταν θα φτιάχνεις την στρατηγική σου άσε λίγο χώρο για μικροδιορθώσεις. Αυτό είναι το κλειδί για να μην εφησυχάζεις και να παίρνεις το μέγιστο από το budget των Google Ads.

Σεμινάρια Social Media

Έχω διδάξει από 80χρονους, μαθητές Γυμνασίου, άτομα με δύο διδακτορικά, υδραυλικούς που είχαν τελειώσει μόνο δημοτικό, άνδρες και γυναίκες από Ελλάδα και Κύπρο.

Θέλω να αρχίσω μαθήματα
Επικοινώνησε μαζί μου στο ???? 69.77.50.79.72 .

Ίσως σε ενδιαφέρουν

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρει ο Κωνσταντίνος Κορίκης

Μάθε με τον Κορίκη

Είτε έχεις την δικιά σου επιχείρηση, είτε δουλεύεις για κάποιον άλλο, είτε απλά θες να έχεις την καλύτερη παρουσία σε Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, η απλά θες να μειώσεις τα κόστη σου σε διαφημίσεις Facebook ή Google ADS, μπορώ να σε βοηθήσω. Είμαι αυτή την στιγμή ο δάσκαλος με τις περισσότερες ώρες διδασκαλίας στην Ελλάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πάρε τον Κορίκη Σύμβουλο

Μπορώ να σε βοηθήσω να βγάλεις την εικόνα σου με τον σωστό τρόπο. Εχω συμβουλέψει Δημόσιους Οργανισμούς όπως το Ελληνικό Κτηματολόγιο, μεγάλες εταιρείες όπως τους SOS Ιατρούς, εταιρείες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης όπως την Advent Technologies, Εκδοτικούς Οίκους όπως τον Αρμό, και δεκάδες δικηγόρους, Γιατρούς και Οδοντιάτρους

ΘΕΛΩ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

Digital Ads PPC

Η ψηφιακή διαφήμιση είναι ο φθηνότερος και αποδοτικότερος τρόπος να πουλήσεις υπηρεσίες και προϊόντα. Έχω ξοδέψει εκατομμύρια € σε Facebook, Google, Twitter, Instagram και LinkedIn για πελάτες μου. Δίνω εγγύηση ότι θα πληρώνεις λιγότερο αν κάνεις ήδη διαφήμιση. Αν δεν κάνεις διαφήμιση ξέρεις πλέον ότι πρέπει να κάνεις. Μπορώ να αναλάβω τις διαφημίσεις σου απο το Α μέχρι το Ω. Σου εξασφαλίζω προκαταβολικά οτι θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Design a site

Αν δεν είσαι ευχαριστημένος με την ιστοσελίδα σου, έχω άσχημα νέα. Δυστυχώς μια ιστοσελίδα δεν διορθώνεται αλλά φτιάχνεται από την αρχή. Αναλαμβάνω ολοκληρωμένο σχεδιασμό ιστοσελίδων, δηλαδή ιστοσελίδα και περιεχόμενο με το «κλειδί στο χέρι». Θα σου παραδώσω μια ιστοσελίδα σχεδιαστικά ακριβώς όπως την θέλεις, με ταχύτητες που θα ξεπερνούν το 90 και με περιεχόμενο προσαρμοσμένο στο brand σου. Ο στόχος είναι η ιστοσελίδα να γίνει το βασικό εργαλείο πώλησης στην εταιρεία σου.

ΘΕΛΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ