Το Facebook μόλις “έκλεισε” το Tinder | video

208views

Ο Μαρκ Ζούκεμπεργκ ανακοίνωσε στο ετήσιο συνέδριο του FACEBOOK, ότι  πλέον θα μπορείς να βρίσκεις και επίσημα σχέση μέσω Facebook. Αυτό αλλάζει δραματικά τα δεδομένα στα Social Media και τον τρόπο που γνωρίζονται οι άνθρωποι

Τι ανακοίνωσε ο Μαρκ στο F8 Conference

Στο ετήσιο συνέδριο του Facebook, F8,  ανακοινώνονται οι νέες εξελίξεις  τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. To νέο της χρονιάς είναι ότι στο FACEBOOK πλέον θα μπορείς και επίσημα να δηλώνεις αλλά και να ψάχνεις για σχέση.

Facebook εναλλακτικό του Tinder

Το  Facebook θα προσθέσει τη νέα λειτουργία στην εφαρμογή για κινητά . Ήδη στο Facebook μπορούσες να πληροφορήσεις αν έχεις σχέση από το 2004.

O CEO του Facebook ξεκαθάρισε από την αρχή ότι η νέα λειτουργία είναι χτισμένη με “προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας από την αρχή”.

Οι ανταγωνιστές ήδη χάνουν στο χρηματιστήριο

Το νέο χαρακτηριστικό κάνει το Facebook, άμεσο ανταγωνιστής στο Tinder. Η Match Group, η μητρική εταιρεία της Tinder και αρκετές άλλες ιστοσελίδες είδαν ήδη τις μετοχές τους να πέφτουν μετά την ανακοίνωση του Facebook

Ανταγωνιστές Facebook

Τι ξέρουμε για το Facebook Dating

  • Οι χρήστες δεν θα μπορούν να ζητήσουν ραντεβού από τους φίλους τους ΑΛΛΑ μόνο με άτομα που δεν είναι φίλοι τους
Θέλουμε το Facebook να είναι κάπου όπου μπορείτε να ξεκινήσετε σημαντικές σχέσεις, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε σύντομα αυτή την λειτουργίαΜαρκ Ζούκεμπεργκ

Facebook dating

  • Πρόκειται να είναι μέσα στην κύρια εφαρμογή Facebook, αλλά θα είναι εντελώς προαιρετική και μόνο opt-in
  • Οι φίλοι σας δεν πρόκειται να δουν το προφίλ σας και θα προταθείτε μόνο σε άτομα που δεν είναι φίλοι σας.
  • Τα προφίλ μοιάζουν με άλλες εφαρμογές, όπως το Tinder and Bumble, με φωτογραφίες προφίλ, ηλικία κλπ
  • Η εφαρμογή είναι πιο επικεντρωμένη στην κοινότητα, με ενσωματώσεις για τα γεγονότα και τις ομάδες στις οποίες συμμετέχετε  και θα ζητάτε να συναντήσετε τα άτομα τα οποία σας ενδιαφέρουν

Δείτε την ανακοίνωση του Μάρκ Ζούκεμπεργκ

Μεταξύ των άλλων καινοτομιών που ανακοινώθηκαν σήμερα βρίσκεται και η δυνατότητα που θα παρέχεται στον χρήστη να σβήσει τα δεδομένα περιήγησης. «Αυτή η λειτουργία θα σας επιτρέπει να βλέπετε τους ιστότοπους και τις εφαρμογές που μας στέλνουν πληροφορίες όταν τις χρησιμοποιείτε, να σβήνετε αυτές τις πληροφορίες από τον λογαριασμό σας και να απενεργοποιείτε τη δυνατότητά μας να τα αποθηκεύουμε στο μέλλον» επισήμανε το Facebook σε ένα μπλογκ.

Στο συνέδριο των σχεδιαστών, υπό την ονομασία «F8″, με τη συμμετοχή περίπου 5000 συνέδρων, ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ επέμεινε στο γεγονός ότι στόχος του Facebook είναι «να εγγυάται την ασφάλεια των χρηστών».

«Αυτό που συνέβη με την Cambridge Analytica είναι μια μεγάλη κατάχρηση της εμπιστοσύνης μας. Η εταιρεία απέκτησε δεδομένα και τα πούλησε και εμείς πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι αυτό δεν θα ξανασυμβεί» τόνισε ο CEO του Facebook.

 

 

 

Ίσως σε ενδιαφέρουν